…živo me interesira hoće li ovaj sa 3250 pobjeći ili će kupovati…ne sviđa mi se , izgleda kao navlakač za raspoloženje na kupnju a onda nam se istrese…što mislite…dajte pišite si ste stali…
Ti se postavi niže, recimo na 40 Kn, pa će na scenu izaći fond od Robina Hooda, oni skupo kupuju a jeftino prodaju……. [lol] [lol]
moto od fonda Robin Hooda je ako netko ne može dati jeftinije mi možemo.
Sada nakon ovakvog rušenja,prelazimo 60kuna sigurno do kraja mjeseca. Mislim da je ingra jedina dionica koje se ovako ruši,kada ce neko pustiti da malo naraste??
…pustiti će je da naraste kad se njima prohtije…vidiš da non stop stavljaju na prodaju cca 1000 odmah čim krene malo gore…pa nek sruše odmah kolko im treba 45,40, samo neka posle počne rasti pa makar i po 10 lipa dnevno ali samo neka raste…ovo je tako sumorno…predugo traje…
49,62 200
49,61 56
49,60 758
49,55 223
49,51 1,000
49,21 44
49,20 102
49,18 100
49,16 50
49,15 205
Top ask CIJENA KOLIČINA
50,09 1,499
50,15 122
50,24 1
50,25 107
50,35 815
50,36 1,000
50,37 225
50,40 499
50,42 100
50,44 100
…crobi nam se topi pomalo, evropa pomalo ide dole…hoćemo li izdržati na 50???…ovo nam je možda zadnja prilika da prodamo prije ponovnog rušenja…ili je prilika za kupnju ako padne još ili sada…niko ništa ne piše, što vas je kiša uspavala ko i ovu dionicu…
Ja svoje necu za ništa prodati,makar izgubio. Svoje dionice nedam. Jer mislim da je ingra dobila onaj posao u Alžiru,jer nema vani nikakve vijesti da je dobila druga firma to. Samo se sada šuti.
Sve ovisi hoće li doći koja nova vijest.
pusti vjesti…vidis da na svaku dobru vjest rokne jos vise…. [undecid] zeljni smo losih vjesti [pray]
fond od Robin Hooda uvijek je spreman, ako neće danas onda će dati jeftinije sutra, pa zato uvijek moraš imati više gotovine…….
…znao sam!!! navlačio nas je sa 3200 kom…koji …cccc..opet isto, trebao sam prodati i ovu polovinu…što sad???…ma idem…
…crobi nam se topi pomalo, evropa pomalo ide dole…hoćemo li izdržati na 50???…ovo nam je možda zadnja prilika da prodamo prije ponovnog rušenja…ili je prilika za kupnju ako padne još ili sada…niko ništa ne piše, što vas je kiša uspavala ko i ovu dionicu…
Evo da ja dam svoj skroman doprinos, jučer me kolega Conan OBri prosvijetlio [smiley]
Naime, napisao je:
"fibo razina ukazuje da bi moglo doći do odbijanca, stvara se i hammer, u slučaju sutrašnje potvrde ujutro moglo bi biti prilike za prodaju po boljim cijenama"
što bi u prevodu značilo: već smo dobro roknuli i vrijeme je da oni koji su skuplje prodavali ponovno počnu kupovati a poslije toga, kada se istovrim, opet padamo kao čekič [lol]
Vi svi govorite o padu ali znate li da je prije 2 godine INGRA bila 400 kn, sad je niti 50 i još govorite o velikom padu, o čemu vi to, pa dovoljan je jedan veliki posao da dobije i letimo, evo jedan kolega mi na moj upit kaže da ako padne ispod 47,50 kn ide na 30. Pa to je bankrot firme kad rade poslove od stotine miljuna eura a trž. kapitalizacija 30 mil. Pa samo od Arene godišnje preko 50 mil kuna, pa jel to dovoljno za bilo koju ratu kredita, to mi ofgovorite . Svašta.