Pa taj fond čini svima uslugu ……. [lol] [lol]
Dodatak:
Zašto nam čini uslugu ?
Jer ponaša se kao Robin Hood, skupo kupi pa podijeli sve za 10-20 posto jeftinije….. [lol] [lol]
…e moj kolega, bilo je dobrih znakova i prije ali ovo nikako da stane već 2 tjedna…nadajmo se da neće još dugo, a ako su naumili rušiti do 45,43,40, pa neka sruše u dan dva pa da krenemo gore jer je ovo svakodnevno mučenje…nije lako svaki dan zbrajati minuse…vjerujem u ovu dionicu i znam da će imati bum, samo ni ja više nisam pametan kada i dokle su je odlučili rušiti…
[/quote]
…kak ne?! Pa minus i minus daju plus, ne?!
[wink]
[/quote]
Skidam kapu kolega
milja prometa i sat vremena [shocked]
Opet dobar ulet! [thumbsup]
…opet rušenje…dokle??? da li je to samo navlačenje??? navlačenje jeste ali za kuda???za iskrcaj ili ukrcaj??? tako je bilo neki dan sa 51 na 53 pa su nas opet navukli i srušili na 47…neznam što da radim sa preostalom polovicom …
Sada nakon ovakvog rušenja,prelazimo 60kuna sigurno do kraja mjeseca. Mislim da je ingra jedina dionica koje se ovako ruši,kada ce neko pustiti da malo naraste??
to je to od odbijanca [cool] idemo u novi zaron [bye] raspalite jedinice sad
…živo me interesira hoće li ovaj sa 3250 pobjeći ili će kupovati…ne sviđa mi se , izgleda kao navlakač za raspoloženje na kupnju a onda nam se istrese…što mislite…dajte pišite si ste stali…