INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već par dana ekipa namjerno ruši Ingru i pripema vjerojatni pretovar.

pa pocelo je sasma OK [sealed]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Pa taj fond čini svima uslugu ……. [lol] [lol]

Dodatak:
Zašto nam čini uslugu ?

Jer ponaša se kao Robin Hood, skupo kupi pa podijeli sve za 10-20 posto jeftinije….. [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Obrana je izdržala na 47,5kn i nije došlo do probijanja dolje što je itekako dobar znak, svejedno graf upućuje na oprez, nema prodaje, ali ni dokupljivanja, sutra ako izdrži 48kn da ne pukne, možemo i pričati o okretanju trenda na INGRI. Dok to ne vidim ipak ne ulazim do kraja.

…e moj kolega, bilo je dobrih znakova i prije ali ovo nikako da stane već 2 tjedna…nadajmo se da neće još dugo, a ako su naumili rušiti do 45,43,40, pa neka sruše u dan dva pa da krenemo gore jer je ovo svakodnevno mučenje…nije lako svaki dan zbrajati minuse…vjerujem u ovu dionicu i znam da će imati bum, samo ni ja više nisam pametan kada i dokle su je odlučili rušiti…
[/quote]

…kak ne?! Pa minus i minus daju plus, ne?!
[wink]
[/quote]

Skidam kapu kolega

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

milja prometa i sat vremena [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Opet dobar ulet! [thumbsup]

…opet rušenje…dokle??? da li je to samo navlačenje??? navlačenje jeste ali za kuda???za iskrcaj ili ukrcaj??? tako je bilo neki dan sa 51 na 53 pa su nas opet navukli i srušili na 47…neznam što da radim sa preostalom polovicom …

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Sada nakon ovakvog rušenja,prelazimo 60kuna sigurno do kraja mjeseca. Mislim da je ingra jedina dionica koje se ovako ruši,kada ce neko pustiti da malo naraste??

to je to od odbijanca [cool] idemo u novi zaron [bye] raspalite jedinice sad

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…živo me interesira hoće li ovaj sa 3250 pobjeći ili će kupovati…ne sviđa mi se , izgleda kao navlakač za raspoloženje na kupnju a onda nam se istrese…što mislite…dajte pišite si ste stali…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Sve ovisi hoće li doći koja nova vijest.

Imam fantomske dionice

filija kaze:"…živo me interesira hoće li ovaj sa 3250 pobjeći ili će kupovati…ne sviđa mi se , izgleda kao navlakač za raspoloženje na kupnju a onda nam se istrese…što mislite…dajte pišite si ste stali…"

Ne vidim vise tog mocnika od 3250. E sad, jel nesto iz prvih 10 naloga ili je nesto "zauvijek"?

New Report

Close