INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupio danas 1500 kom., jednostavno zato što sam do sada na ovoj dionici uspio pogađati barem približna dna. Ovo mi je šesti puta da kupujem i prodajem. Sve u svemu i ako sam požurio sa kupnjom neće mi biti žao, jer sam ovdje do sada ostvario lijepe pluseve. Moguć odbijanac sutra, ako ne bude, plakat ćemo zajedno! [proud]

Obrana je izdržala na 47,5kn i nije došlo do probijanja dolje što je itekako dobar znak, svejedno graf upućuje na oprez, nema prodaje, ali ni dokupljivanja, sutra ako izdrži 48kn da ne pukne, možemo i pričati o okretanju trenda na INGRI. Dok to ne vidim ipak ne ulazim do kraja.

…e moj kolega, bilo je dobrih znakova i prije ali ovo nikako da stane već 2 tjedna…nadajmo se da neće još dugo, a ako su naumili rušiti do 45,43,40, pa neka sruše u dan dva pa da krenemo gore jer je ovo svakodnevno mučenje…nije lako svaki dan zbrajati minuse…vjerujem u ovu dionicu i znam da će imati bum, samo ni ja više nisam pametan kada i dokle su je odlučili rušiti…
[/quote]
Žao mi vas je, no nije li bilo upozorenja. Pazite se na ovoj dionici. Mnogi mi je preporučuju ali ima pametnijih izbora, za sada, koliko sam ja shvatio iz prijedloga koje sam dobio. Za sada je najbolje čekati do rrasta i njegove potvrde. Nadam se da ću kupiti u pravo vrijeme. Hvala svima na prijedlozima i savjetima.

neće uvijek biti ovako.

Obrana je izdržala na 47,5kn i nije došlo do probijanja dolje što je itekako dobar znak, svejedno graf upućuje na oprez, nema prodaje, ali ni dokupljivanja, sutra ako izdrži 48kn da ne pukne, možemo i pričati o okretanju trenda na INGRI. Dok to ne vidim ipak ne ulazim do kraja.

…e moj kolega, bilo je dobrih znakova i prije ali ovo nikako da stane već 2 tjedna…nadajmo se da neće još dugo, a ako su naumili rušiti do 45,43,40, pa neka sruše u dan dva pa da krenemo gore jer je ovo svakodnevno mučenje…nije lako svaki dan zbrajati minuse…vjerujem u ovu dionicu i znam da će imati bum, samo ni ja više nisam pametan kada i dokle su je odlučili rušiti…
[/quote]

…kak ne?! Pa minus i minus daju plus, ne?!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

azija se zeleni, europa isto pa možemo i mi malo
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Bojim se da ne možemo, netko je odlučio zatući INGRU i ne popušta [angry]

Kupnja – INGR-R-A
350 48,48 [1]
1.000 48,43 [1]
155 48,40 [1]
314 48,34 [2]
287 48,11 [1]

Prodaja – INGR-R-A
500 46,95 [1]
1.000 47,00 [1]
1.000 48,00 [1]
1.000 48,88 [1]
100 48,97 [1]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Evo idemo danas opet u minus i to na 46 kuna.. Neko prodaje 500 komada na 46,95. Ovo je stvarno cudno. Došle 2 pozitivne vijesti za ingru,a ona roni i roni svaki dan. Ovo je vec pretjerano.

Evo idemo danas opet u minus i to na 46 kuna.. Neko prodaje 500 komada na 46,95. Ovo je stvarno cudno. Došle 2 pozitivne vijesti za ingru,a ona roni i roni svaki dan. Ovo je vec pretjerano.

Ma to je na ingri normalno, jer neki fond igra svoju igru…… Sada treba samo kupovati, pa taj fond čini svima uslugu ……. [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Možda se povuče pri otvaranju, jedna stvar mi nije jasna ako se i iskrcava pa zar nije trebao prvo dignut dionicu barem 20% pa onda laganini iskrcaj, ja mislim da taj zastrašuje a ujedno i kupuje veće količine nego što prodaje

Već viđeno 100 puta. Čisti pokušaj plašenja malih prije otvaranja. Eto zbrisali ovi na 46.x i 47.

Svaka drama ima svoj slijed…
Ovo je kulminacija jedno 10 dana….
I to je normalno

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Ovo skrcavanje me podsjeća na KORF ista sranja su bila i tamo, faca je izlazio i izlazio dok nije izašo a mi smo ga se nakrcavali, Nenad Bakić je kupio toliko da je ušao u top 10 a cijena mizena od po 20-tak kuna

Povlači se konjica sa prodaje znači ipak navlačenje i zastrašivanje

New Report

Close