INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gradonačelnik Vlahušić u razgovoru s izaslanstvom Ingre (ZSE:INGRA-R-A) nedvosmisleno se opredijelio za prvu varijantu

Cijena stambenih kvadrata prvotno je planirana na pet tisuća eura

Kao prvo, gradonačelnik nema novaca za isplatu plaća gradskim djelatnicima, a kamoli da razmišlja o kupnji multipleksa. Može jedino kupiti kompezacijom, bez kinte.

Kao drugo, ovo što se tiče cijene je apsolutno točno! Cijena je bila planirana 5.000 eura, lijepo je bilo sanjati, ali sada trenutno kreće od 3.000 eura. Naravno, da ni uz tu cijenu nema niti jednog kupca!

Rekli bi, prošla baba sa kolačima!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

e moj kolega vanhallen da je bar tako ja bih bio najsretniji, vidim da svi drukaju na pad pa kako je kolega split009 rekao slijedeći target je 43 pa vjerovatno 40, jak otpor na 35 pa kad dođemo do nule počinjemo plaćati porez što uopće imamo dionice.

Imam fantomske dionice

Ako dobro shvaćam mogli bih zaključna na dlaku ispod 47?

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Ja sam sada u debelom minusu.Al valjda ce se vratiti,prodati necu sigurno. Rađe cu sve izgubiti.

Slažem se kolega Ivek , kad već nisam prodao na 60 neću sad na 48, a ako nastavi padati to je kraj INGRE a i mene na burzi, i tako je ovo sve prevara al koja se nažalost ne sankcionira.

Imam fantomske dionice

Slažem se kolega Ivek , kad već nisam prodao na 60 neću sad na 48, a ako nastavi padati to je kraj INGRE a i mene na burzi, i tako je ovo sve prevara al koja se nažalost ne sankcionira.

Pa "prevari" i ti nekoga.

[wink]

Obrana je izdržala na 47,5kn i nije došlo do probijanja dolje što je itekako dobar znak, svejedno graf upućuje na oprez, nema prodaje, ali ni dokupljivanja, sutra ako izdrži 48kn da ne pukne, možemo i pričati o okretanju trenda na INGRI. Dok to ne vidim ipak ne ulazim do kraja.

nitko te nije prevario.prevario si se sam jer si mislio sad će to nabrzinu na 100 pa evo veselja! malo morgen ! [angry]

prije nekoliko dana sam stavio nalog na 46,5

danas je bio očiti odbijanac od 47,5 (vrlo blizu SMA100) pa sam ga maknuo i uzeo pola od planirane količine na 48 i nešt sitno. vidjet ćemo sutra šta će biti. osobno očekujem odbijanac gore. i btw, postoji GAP od nekih 0,70kn između jučer i danas. zajedno sa HAMMER-om bi trebalo biti dovoljno. a i CROBEX će se izgleda zadržati na liniji potpore pa i to ide u prilog ovim tvrdnjama. za sad sve izgleda OK.

Ja sam sada u debelom minusu.Al valjda ce se vratiti,prodati necu sigurno. Rađe cu sve izgubiti.

Evo ja nešto i na 60 i na 47, 80

Pa opet u minusu….. [lol] [lol] [bye]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

a kaj vi radite na burzi,ak sa smije pitat?

Obrana je izdržala na 47,5kn i nije došlo do probijanja dolje što je itekako dobar znak, svejedno graf upućuje na oprez, nema prodaje, ali ni dokupljivanja, sutra ako izdrži 48kn da ne pukne, možemo i pričati o okretanju trenda na INGRI. Dok to ne vidim ipak ne ulazim do kraja.

…e moj kolega, bilo je dobrih znakova i prije ali ovo nikako da stane već 2 tjedna…nadajmo se da neće još dugo, a ako su naumili rušiti do 45,43,40, pa neka sruše u dan dva pa da krenemo gore jer je ovo svakodnevno mučenje…nije lako svaki dan zbrajati minuse…vjerujem u ovu dionicu i znam da će imati bum, samo ni ja više nisam pametan kada i dokle su je odlučili rušiti…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close