Kolege!!
Rekao Vam ono za cirkus!!
Cirkus ide južno , kad bude iša sjeverno, ne da če biti blokada nego 25% u danu!!
Iskreno ko ne kuži ovu "igru" nalazi se na krivom mjestu!
A tko nekuži, nek upali računalo za 6 mjeseci i sa smješkom u banku! [wink]
Hajde malo pojasni ove svoje izjave.
Ovo me ne veseli, al se moram "prilagoditi", naravno baš na to se računa…
Hajde malo pojasni ove svoje izjave.
…ima li ili nema OPERHajma ovo nema više razuma…od kad je on počeo od 61 ode to dole, boim se da će još niže…žao mi je INGRAŠI ali ja skraćujem za pola…moram…
…ima li ili nema OPERHajma ovo nema više razuma…od kad je on počeo od 61 ode to dole, boim se da će još niže…žao mi je INGRAŠI ali ja skraćujem za pola…moram…
cekaj da se stavimo na bid ,na koliko da stavimo???? [smiley]
operenhajm@ jos sam kupio malo [rolleyes] nesto te nema danas????????
dajte mi pliz jos jednu jedinicu [rolleyes] jos podebljao 47,xx
Zanimljivo je čitati ove postove. Iz njih se jasno vidi da kolega zivko nije imao INGR na otvaranju, ali je kasnije kroz dan kupio.
Kolega filija pukao je od straha i počeo tući po kupnji i sad se grize jer vidi da je krenuo odbijanac. Kolega inverter kupuje, a vjerojatno i kolega operenhajm jer je naglo ušutio i sad se neće javljati dok ne proda na 50-51 [lol]
Ajde recite iskreno je li tako? [wink]
http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/film/dubrovnik-s-ingra-om-pregovara-o-kupnji-multipleks-kina,60169.html netko je rekao da prostori u Dubrovniku nemaju kupca
http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/film/dubrovnik-s-ingra-om-pregovara-o-kupnji-multipleks-kina,60169.html netko je rekao da prostori u Dubrovniku nemaju kupca
odlična vijest [thumbsup]
pogotov ovaj dio:
Dubrovnik s INGRA-om pregovara o kupnji multipleks kina
Autor/izvor: SEEbiz / Slobodna Dalmacija
DUBROVNIK – Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić na nedavnom je sastanku s predstavnicima Ingre potvrdio zainteresiranost gradske uprave za kupnju kinodvorana u poslovno-stambenom kompleksu Lapad Dvori u uvali Lapad, gdje je planirano otvaranje prvog dubrovačkog multipleksa, izvješćuje Slobodna Dalmacija.
O kinu unutar kompleksa Ingrinih zgrada u uvali Lapad raspravljalo se još za mandata gradonačelnice Dubravke Šuice, kad je javnost prvi put doznala za planirane tri dvorane s oko 150 sjedala.
Multipleks bi ušao u sastav Kinematografa Dubrovnik, a preostaje još odrediti hoće li Grad kupiti prostore ili se odlučiti na model javno-privatnog partnerstva.
Gradonačelnik Vlahušić u razgovoru s izaslanstvom Ingre (ZSE:INGRA-R-A) nedvosmisleno se opredijelio za prvu varijantu, uz uvjet da poslovanje multipleksa ne padne na teret gradskog proračuna.
Nakon kupnje dvorane u Ingrinu kompleksu, gradska bi je uprava bez naknade dala na upravljanje Kinematografima Dubrovnik, od kojih gradonačelnik ne očekuje ostvarivanje značajnog profita za popunu gradske blagajne, ni proizvodnju gubitaka koje bi onda morali podmirivati građani Dubrovnika.
Dubrovački multipleks proradio bi unutar kompleksa od pet stambeno-poslovnih zgrada koje Ingra gradi na zemljištu nekadašnjeg Adria-auta u lapadskoj uvali.
Cijena stambenih kvadrata prvotno je planirana na pet tisuća eura, a dopunom građevinske dozvole, koju je investitor naknadno zatražio, dio prostora prenamjenjuje se za javnu namjenu, te multipleks koji se obvezao kupiti Grad Dubrovnik.
Zanimljivo je čitati ove postove. Iz njih se jasno vidi da kolega zivko nije imao INGR na otvaranju, ali je kasnije kroz dan kupio.
Kolega filija pukao je od straha i počeo tući po kupnji i sad se grize jer vidi da je krenuo odbijanac. Kolega inverter kupuje, a vjerojatno i kolega operenhajm jer je naglo ušutio i sad se neće javljati dok ne proda na 50-51 [lol]
…kad bi barem bio odbijanac…nisam sve iskrcao, kao što napisah pošteno…
tako je….ovo je bio maaaali malli odbijanac….sad mozemo dalje ronit…. [rolleyes]