INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ameri se jučer zelene!

Mislim da su se "riješili" 834 dijelatnika, riješili se glavnine dugovanja.

Još "nas" da se porješavaju pa imaju firmu boli glava!!!!

Još jednom Vas pitam!

Kad dodje jednog dana na recimo 167?

Kolika če biti zarada onog ko je ušao po 50? [lol]
Samo je jedna razlika ovo vrijeme če završiti, a ono kada
LINEARNO LOGARITAMSKO RAČUNANJE čini svoje te če trajati godinama!
dan 1. 165,15 od tada računamo!

sutra danas!!!!!
dan 2. 168,80 2,3% 7,3%
dan 3. 173,50 2,8% 9,4%
dan 4. 178,55 3,0% 10,1%
= 8,1% 26,8%
Jeste sračunali dobit ova imaginarna tri dana?
odstupanja na kamion 1kuna +/- kn [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
Tko če je držat u tim danima?, i nadalje……
Zvuči Vam previše ? pa cijena uparvo u zadnji 10 dana pala cca 13,4 kn
koju sam simulaciju radio, pa zašto na tim višim nebih rasla???
Pozdrav

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Treba imati na umu da je tek početak kvartala i da se cijena treba polako dizati do kraja godine. Obzirom da je bila blizu 70 ta cijena nije nerealna. Ovi forumi su loši sami po sebi jer svi postupaju jednako. Ako se kaže da je padajući trend, zašto bi netko žurio s kupnjom. Jedino mi nije jasno tko to zapravo prodaje, osim ako nisu fondovi kojima je svejedno. No, i od njih se očekuje da za kraj godine prikažu dobitak. Samo polako. Pozdrav strpljivima. [proud]

Neće Dvore prodati nikada!

Podaci govore drugačije i da će do 5 mjeseca sljedeće godine biti rasprodani……
[/quote]

[lol] Top fora! Za sada, prodano 0% !!! Koji podaci? Trenutno se u Dubrovniku nemogu prodati stanovi po 2500 eura na top lokacijama, a njihova cijena je od 3.000 – 4.000 eura. Njihovu situaciju dodatno pogoršava veličina stanova, samo jedna zgrada 90m2, ostalo od 135 m2 – 190m2. Da mi je vidjeti te bogataše!? Hahahaha, nema problema.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

…osim ako nisu fondovi kojima je svejedno. No, i od njih se očekuje da za kraj godine prikažu dobitak.

Aha, isto kako su i prošle godine prikazali dobitke!? [lol]

Neće Dvore prodati nikada!

Podaci govore drugačije i da će do 5 mjeseca sljedeće godine biti rasprodani……
[/quote]

[lol] Top fora! Za sada, prodano 0% !!! Koji podaci? Trenutno se u Dubrovniku nemogu prodati stanovi po 2500 eura na top lokacijama, a njihova cijena je od 3.000 – 4.000 eura. Njihovu situaciju dodatno pogoršava veličina stanova, samo jedna zgrada 90m2, ostalo od 135 m2 – 190m2. Da mi je vidjeti te bogataše!? Hahahaha, nema problema.
[/quote]

Spiderman, pojma nemaš o Dubrovniku i cjenama nekretnina. Malo se raspitaj pa onda piši jer ovako samo pišeš bez veze.

Koje brutalno rušanje cijene sa velikim nalozima od po 5000 komada

Ako se ne varam, a mislim da ne, jer me povijest tome uči, onda smo danas i sutra ( treba još malo pratiti prodaju) na kraju puta prema dole i do petka , a bogme i slijedeći tjedan idemo opet gore za nekih 15-20% kao i obično…. Ovo nije drukanje, jer ja imam nešto sitno ovih dionica koje sam kupio po 63 kn ( kada je to bilo… ha ha ha…)…. Hoću samo naglasti kako je već postalo prozirno i razvidno ovo trejdanje sa Ingrom i neki još uvjek ništa ne nauče……….
Sada će netko reći : " Pa zašto i ti ne trejdaš kada si tako pametan??" Odgovor je : " Zato jer mi je tako rekao mali zeko :))) "

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Spiderman, pojma nemaš o Dubrovniku i cjenama nekretnina. Malo se raspitaj pa onda piši jer ovako samo pišeš bez veze.

Da se raspitam? Nemam se šta raspitivati, cijene su trenutno od 2.100 do 2.500 eura, za stanove koji se "stvarno hoće prodati". Za ove kao što si ti, "one koji još uvijek žive u snovima", cijena je još uvijek 4.000 eura!

pun ingre ko brod…dal je pametno neznam…
hvala kolegi Operenhajmu na drukanju [thumbsup]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

…pa ljudi moji što je ovoooo…dokle više dole…nemogu vjerovati…pa zar je baš toliko jadna…još sam u plusu ali ne zadugo …samo da ne ode ispod 45, onda sam u banani…ljudi što da radimo ovo je već previše…dajte nešto pametno…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Još nešto!

Dionica nema veze s ovim več ima LIKVIDNOST!

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

operenhajm@ jos sam kupio malo [rolleyes] nesto te nema danas????????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close