operenhajm @ toliko si dosadan da sam i ja malo kupio ingr [wink]
[thumbsup] [thumbsup]
I dalje na prodaji do cijene 52kn stoji preko 10 tisuća komada na prodaji.
Kad je jefitno što nitko ne kupuje????
I ja se pitam. Pa tko prodaje ako svi pišu da kupuju?
Nažalost ljudi su dvolični, svi su se raspisali o kupnji još od 60kn, a udaraju po bidu s figom u džepu.
Sad je potpuno jasno da INGRA ako ne izdrži na 47kn ide do 43kn. Imam dionice INGRE,ali imam i za dokup, ova situacija me ne sekira nimalo.
Ajde kolega oladite s tom tehničkom analizom, to su takve gluposti da nema veze s ničim, a šta ako padne na 43, onda je slijedeći otpor na 40, pa 36 itd. Ne budite smiješni, tako su govorili da ako zatvori iznad 60 da je to solidna potpora, pa je tako jak otpor bio na 54 kn, pa kao najjači na 50 itd. Čovječe jel ti vidiš da je ovo manipulacija dionicom koja ovisi o jednoj dobroj ili lošoj vijesti, te da kako ovi muljatori odluče tako će bit. E sad mi nemojte pustit ovaj post dok od kolege normalno pustite s targetima koje on odredi.
Dajte ljudi malo ozbiljnosti sa tima targetima.
Generalno sve vam se svodi na ovo:
Kolega imate veliki otpor na 1kn a ako probije taj otpor ide na 0,98. Međutim ako se odbije od 1 kn mogla bi na 147kn i tada očekujem veliki otpor.
Međutim ako u međuvremenu padne na 43kn očekujem mali odbijanac na 43,02kn i potom rast na 137kn.
Alo oladite malo sa tim targetima.
Nemam niti ću kupovati dionice INGRE nite me zanimaju, ali ovo sa targetima je NEVJEROJATNO.
pozdrav svima
Kalmeta: Traže se novi izvori financiranja izgradnje autocesta
Pritom je naveo da će se, primjerice, novi izvori financiranja tražiti za dionice od Osijeka do Belog Manastira, Dubrovnik-Doli i Sisak-Buševac, da se nastavlja gradnja autoceste prema Vrgorcu i prema Velikoj Gorici i gradnja Podravskog ipsilona, kao i usporena, do 2015. godine, gradnja Pelješkog mosta.
Prilikom prvog posjeta Hrvatskoj predsjednik Hosni Mubarak lobirao:
Egipat želi izgraditi riječku luku i uzeti je u koncesiju
Predsjednik Mubarak izrazio je želju da se što više hrvatskih tvrtki, poput Ine, Ingre, Crosca i Geofizike, angažiraju u Egiptu. ………..
……..Predsjednik Mubarak izrazio je i želju da se što više hrvatskih tvrtki, poput Ine, Ingre, Crosca i Geofizike, angažiraju u Egiptu, a ti bi se ugovori mogli realizirati za dva mjeseca, kada u Hrvatsku stiže velika gospodarska delegacija – objasnio je T. Youssef. Dodaje kako će nakon potpisivanja ugovora gospodarstvenika oživjeti trgovinska razmjena kakvu su dvije zemlje imale u bivšoj Jugoslaviji.
http://www.vecernji.hr/vijesti/egipat-zeli-izgraditi-rijecku-luku-uzeti-je-koncesiju-clanak-43604
Ekipa nemojte više davat te linkove jer šta vi više šaljete INGRA sve više pada.
Ajde kolega oladite s tom tehničkom analizom, to su takve gluposti da nema veze s ničim, a šta ako padne na 43, onda je slijedeći otpor na 40, pa 36 itd. Ne budite smiješni, tako su govorili da ako zatvori iznad 60 da je to solidna potpora, pa je tako jak otpor bio na 54 kn, pa kao najjači na 50 itd. Čovječe jel ti vidiš da je ovo manipulacija dionicom koja ovisi o jednoj dobroj ili lošoj vijesti, te da kako ovi muljatori odluče tako će bit. E sad mi nemojte pustit ovaj post dok od kolege normalno pustite s targetima koje on odredi.
Sve je jako jednostavno, radi se o FIBO linijama i ništa više, otud takav pritisak na prodaji.