INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa sve je mislim jasno, onaj tko ima jednu moći će kupiti jednu, zaokružuje se na veći broj.
Poštenije ne može biti.

ali sta recimo ako se javi ljudi koji sveukupno imaju 20 k ili 30 k dionica.koliko ces onda dobiti ako imas jednu?

plavi:

Pa sve je mislim jasno, onaj tko ima jednu moći će kupiti jednu, zaokružuje se na veći broj.
Poštenije ne može biti.

ali sta recimo ako se javi ljudi koji sveukupno imaju 20 k ili 30 k dionica.koliko ces onda dobiti ako imas jednu?

Čuj nick ti je Ingra ali izgleda da baš i neznaš neke osnovne stvari oko ingre, a to je da je najveći dioničar KOSTRENČIĆ MARIJAN ima 5.469 kom.

I normalno da će veliki pokupiti dionice u dokap.

Čuj nick ti je Ingra ali izgleda da baš i neznaš neke osnovne stvari oko ingre, a to je da je najveći dioničar KOSTRENČIĆ MARIJAN ima 5.469 kom.

I normalno da će veliki pokupiti dionice u dokap.
[/quote]

na to sam i mislio.10 glavnih dioničara ima preko 60% dionica.a novih izlazi 25%.znam ja dovoljno,a to je da oni s jednom dionicom ce dobiti nijednu.ne znam otkud ste dobili dojam da ne znam te stvari.nece valjda mali dioničari imati 20k ili 30k dionica u svom vlasnistvu.a meni se cini da vi ne znate ni tko je ni sto radi KOSTRENČIĆ u ingri.samo znate baratati brojkama o dionicama koje vec svi odavno znaju.bar nas plavi redovito obavijesti na forumu o glavnih 10 dioničara

Izgleda da se moram ograditi od ovog nicka unaprijed, he,he vidim da namjerno piše malim slovima.
Ajd prosvijetli nas što Kostrenčić radi u Ingri?

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

imaš lijepo knjigu o ingri.uzmi ju i pročitaj.tamo ti sve piše tko šta radi.a vidjet cemo kad bude dokapitalizacija koliko ce dobiti dionica oni koji imaju jednu ili dvije dionice pa mi onda recite da ne znam.uostalom bas me briga.ja cu ih dobiti dovoljno.

imaš lijepo knjigu o ingri.uzmi ju i pročitaj.tamo ti sve piše tko šta radi.a vidjet cemo kad bude dokapitalizacija koliko ce dobiti dionica oni koji imaju jednu ili dvije dionice pa mi onda recite da ne znam.uostalom bas me briga.ja cu ih dobiti dovoljno.

Samo ti piši kaj oćeš, nemam ja ništ protiv tebe ni protiv Ingre općenito, sam ne bi štel da me dovode u vezu s tobom, jer kad onaj sale vidi neki kritičan post mam misli da sam ga ja napisal, he,he paranoik jedan paranoični
NHF

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

ne znam po cemu je moj post kritičan.samo podijeli i 10k dionica na 40k i vidi koliko ce dionica dobiti onaj koji ima jednu.meni je zao sto je tako.bilo bi lijepo kad bi svi dobivali onoliko koliko imamo po 25000 kn.uostalom ja sam se nadao da je ovaj forum dobar za razmjenu informacija a bas me zanima je li sickboy dionicar ingre i na koliko je usao.i podijelite vi sickboy s nama nesto kad ste vi tako upoznati s ingrom.

A zar nebi to možda bilo ovako, npr neko ko ima 10 dionica zbog velikog interesa neće moći dobiti svih deset nego npr samo 6, a onaj koji ima jednu dionicu imat će pravo na 0,6 dionica a pošto se zaokružuje na veći broj dobit će jednu.

OK, ponovicu pitanje pa ako netko sazna bilo bi super da javi:
Koliko ce moci upisati dionica osoba koja posjeduje 3 dionice? Hvala

OK, ponovicu pitanje pa ako netko sazna bilo bi super da javi: Koliko ce moci upisati dionica osoba koja posjeduje 3 dionice? Hvala

Po meni 1, bilo bi pametno kupiti još 2, pa se onda ostvaruje upis na 2 nove po diskontu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

OK, ponovicu pitanje pa ako netko sazna bilo bi super da javi: Koliko ce moci upisati dionica osoba koja posjeduje 3 dionice? Hvala

Izračunaj postotak vlasništva tog koji ima 3 dionice i proporcionalno tom dijelu imati će pravo na kupnju novih u istom postotku, sa zaokruživanjem na više.

[color=black]Kad bi sve pameti svijeta na pijacu iznijeli svatko bi kupio opet svoju.[/color]

Evo što još imate:

SNBA

5. INGRA D.D. 37.500 4,08 Osnovni račun

No respect

New Report

Close