Još jedan težak dan za građevinske dionice. Ingra (ZSE:INGR-R-A) muku muči da obrani razinu od 50 kuna
A šta to vrijedi kad se INGRA sustavno ruši.
Ja samo dokupljujem 🙂 Ja se ne bunim više. Kada to krene gore,cak i u jednom danu da vidim skok od 10 kuna,nebi se cudio.
Od kada je ova vijest?
Ingra pobijedila na međunarodnom natječaju za gradnju autoceste u Makedoniji
Objavljeno na web stranici business.hr
Ingra je pobijedila na natječaju za gradnju dionice Kumanovo – Tabanovce, koji se nalazi na europskom koridoru 10, te će uskoro sa Makedonskim cestovnim fondom potpisati ugovor o gradnji, objavio je makedonski Makfax vesnik. više vijesti
Meni samo nije jasno kako to da je INGRA prije godinu i pol dana bila perjanica naše burze s blistavom budućnosti a što je potvrđeno i mirovincima te njihovom kupnjom na 60000 kn- u SDA su kupili 985 000 kom, dok je sad uvjerljivo najgora dionica koja je najmanje narasla od dna i koju se nemilo ruši, pa zar tim mirovincima nije u interesu štititi svoju investiciju, svašta?
Od kada je ova vijest?
Od prošle godine …..
Dugoročne dioničare čeka projekt Lapad…… čeka 365 milijuna Kn vlastitog kapitala…..
Dugoročne dioničare čeka projekt Lapad…… čeka 365 milijuna Kn vlastitog kapitala…..
Neće Dvore prodati nikada, totalno promašen projekt!
Neće Dvore prodati nikada!
Podaci govore drugačije i da će do 5 mjeseca sljedeće godine biti rasprodani……