Hvali more, drž’ se kraja [lol]
[/quote]
bas vas pratim cjenjeni kolega..
molim objasnjenje …dali se skida vise po bidu ili asku ( vidim da vam je ingra zapela za oko)
Hvala unaprijed
[/quote]
Ja uzeo 250kom na 51,2kn, doduše prije sam ih jutros prodao u rasponu 52,6-53
[/quote]
Splite009!
Dal te u tim transakcijama nadahnjuje obim transakcija,volatilnost,ili brokerska naknada?
Hm.. jel ono Split sredio vrtiće?
[/quote]
Meni 3% dobiti na padu i nije malo!
Više od 250kom ne bi ni imao u ovoj dionici, nekad sam imao 1000kom, al ipak potencijalna opasnost od propadanja radi svoje. Možda INGRA opet bude na 200+ kuna, al opet oprez je oprez.
***obrisano*** Pa ako netko nikad neće propast to je ingra. Mali broj radnika + lova od arene koja će sjedat godinama. Rata,dvije,riješe se dugovi i to je to. Prije će propasti svi ostali građevinari u hrvatskoj.
Nisam mislio da će INGRA propasti, već cijena dionice može propasti opet na 46-47kn. O tome sam pisao, nisi me shvatio. I sutra ću kupiti malo INGRE još, nekih 250kom još. 500 je ljepša brojka
Da broj radnika pao na 179, a nekad bilo preko tisuću. To nije lijep podatak meni
Da broj radnika pao na 179, a nekad bilo preko tisuću. To nije lijep podatak meni
To je meni super podatak,jer ce se tako riješiti ogromnih troškova i sanirati rane,a kasnije kada bude potrebno za većom radnom snagom bu se opet zaposlilo,tako to ide.Zamisli da proćitas vijesti na poslovnom ili sebizu ingra zapošljava 500 radnika,cijena dionice ce skociti u nebo,a to znaci da dolaze novi poslovi. Meni je firma propala,jer nisam otpustio radinke,da smanjim troškove.Bilo mi je žao,cak nakon zatvaranja firme svih 15 radnika nije otišlo prosit,nego sam im našo novi posao.A meni je ostao golemi kredit i samo me bog može spasiti.
Zaboravljaš da je INGR-a 80% vlasnik Mavrova, a Mavrovo ima preko 1000 radnika.
Ako INGRA-a dođe do posla pokrenuti če njihove radnike, a svoju pamet
[wink]
Predsjednik Mubarak izrazio je i želju da se što više hrvatskih tvrtki, poput Ine (ZSE:INA-R-A), Ingre (ZSE:INGR-R-A), Crosca i Geofizke, angažiraju u Egiptu, a ti bi se ugovori mogli realizirati za dva mjeseca, kada u Hrvatsku stiže velika gospodarska delegacija – objasnio je T. Youssef. Dodaje kako će nakon potpisivanja ugovora gospodarstvenika oživjeti trgovinska razmjena kakvu su dvije zemlje imale u bivšoj Jugoslaviji.
Ostatak pogledajte
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Vaš link
Predsjednik Mubarak izrazio je i želju da se što više hrvatskih tvrtki, poput Ine (ZSE:INA-R-A), Ingre (ZSE:INGR-R-A), Crosca i Geofizke, angažiraju u Egiptu, a ti bi se ugovori mogli realizirati za dva mjeseca, kada u Hrvatsku stiže velika gospodarska delegacija – objasnio je T. Youssef. Dodaje kako će nakon potpisivanja ugovora gospodarstvenika oživjeti trgovinska razmjena kakvu su dvije zemlje imale u bivšoj Jugoslaviji.
Ostatak pogledajte
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Vaš link
simpatična vijest, ali nekako mi djeluje predobro da bi bila istina…mislim da znam i zašto, naime, podsjeća me na zadnje dvije vijesti tog tipa u vezi ingre, koje su se ubrzo nakon objave pretvorile u maglu[yawn]
Na pomolu novi poslovi Ingre u Iraku (vrijednost od 500 milijuna eura)- 12. veljača 2009.
http://www.poslovni.hr/108380.aspx
Ingra vodi pregovore u Alžiru
(vrijednost projekta u slučaju njegove realizacije iznosila bi 70 milijuna eura)- 8. rujan 2009.
http://www.poslovni.hr/126136.aspx
I sada još jedna u seriji vijesti tog tipa- poslovi u Egiptu!
Pa kolege, imamo iskustva s tim vijestima. mislim da bi sada trebalo i na hladno puhati [bye]
Pa valjda će jedan od tih poslova biti ugovoren. Ja osobno mislim da je Alžir već dogovoren ali se čeka sa objavom.
Pa valjda će jedan od tih poslova biti ugovoren. Ja osobno mislim da je Alžir već dogovoren ali se čeka sa objavom.
I ja isto tako mislim,da ce to obajaviti tek krajem 12mj. pocetkom nove godine. Sada se samo dionice dokupljuju,a panicari odlaze. Malo je strpljivih investitora koji su spremni cekati(ako se takvi uopce zovu investitori).