INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto nitko ne komentira obveze? Glavno da se svi trude navlačiti na kupnju tvrdnjama da je sve super.
Važno je gledati budućnost, a ja ne vidim svijetlu budućnost za tvrtku kojoj ovoliko obveza dolazi na naplatu. Možda ih i uspiju odgoditi, samo je pitanje do kada?
Najvjerojatnije do 2010… "strašne 2010" u kojoj nas čeka krah državnog investiranja u građevinarstvo, ali nema brige dragi moji ingraši. Ingra će sigurno dobiti "onaj posao u Aližiru" [lol] [bye]

…već sam te molio da napišeš te dugove pa ništa…HAJDE NAPIŠI KOKJI DUGOVI KOLIKI I KOME!!!…svi drugi barataju podacima jedino ti pišeš bez podataka, DAJ IH KONAČNO… i daj više napiši što ti imaš od dionica-i to izbjegavaš…kako onda da te ozbiljno shvaćamo kad si nepotpun…
[/quote]

Gospon filija, pred vama je izvješće. Ja vam nisam dadilja da prepisujem podatke iz izvješća na forum. Ako ne znate čitati onda platite investicijskog savjetnika.
Ovdje nažalost ima puno ljudi koji ulažu u ingru a da ne znaju u što se upuštaju [undecid]

Evo dokaza o likvidnosti

IV. NOVAC U BANCI I BLAGAJNI 30.324.000,00 Kn

Da je negativna slika toga novca ne bi niti bilo jer bi od ingre račun bio blokiran…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Tražimo poslovnog novinara godine! Pobjednik je onaj koji prvi shvati da prihodi veći od rashoda daju neto dobit. Tik tak još uvijek čekamo [yawn]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

http://business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/Gubitak-Ingre-manji-cak-98-posto

Evo sada su ispravili tekst
Evo što stoji u tekstu

U trećem je kvartalu Ingra ostvarila dobit od 12,53 milijuna kuna, što je čak 188,42 posto više od prošlogodišnjih 4,34 milijuna kuna.

Ključan je bio jedan poziv i to je to…

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Sukladno Odluci o isplati dividende donesenoj na Glavnoj skupštini društva 31. kolovoza 2009., INGRA d.d. obavještava dioničare Društva da je isplaćena dividenda za poslovnu 2008. godinu u iznosu od 0,50 kuna po dionici, umanjeno za pripadajući porez, sukladno Zakonu o posebnom porezu na plaće, mirovine i druge primitke. Pravo na isplatu dividende sukladno odluci Glavne skupštine stječu svi dioničari Društva čije su se dionice nalazile na njihovom računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira u Središnjoj depozitarnoj agenciji na dan 30. rujna 2009. godine.
[thumbsup]

Krepat ma ne molat

Problem kod INGRE je kad se računalo da je cijena dionice od 60.000 kuna prihvatljiva po DCF metodi, onda se uzimalo u obzir da će idućih 10 godina dobit rasti po 50 milja kuna godišnje. Sada kada bi se na temelju ovog pada dobiti išlo korigirati izračun po DCF metodi, bojim se da bi se došlo do zaključka da je današnja cijena malo previsoka.

Zar nitko nema neko logično objašnjenje kako nekonsolidirani prihodi mogu biti veći od konsolidiranih prihoda?

Svi hvale rezultate a niko da počne sa kupovinom.

Imam fantomske dionice

Svi hvale rezultate a niko da počne sa kupovinom.

Hvali more, drž’ se kraja [lol]

Rezultati su iznenađujuče dobri. očekivao sam gubitak od desetak milja, a kad ono lijepa dobit.bravo

Ipak je dobro jer neko ispaljuje tisućice. Čestitke kupcu.

Imam fantomske dionice

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
Opxx malo ti je sad srezan post?

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

New Report

Close