Krivo su pročitali podatke, jer nisu pratili ukupni prihod i ukupne rashode, i nakon toga oduzeli…
Kod ingre radi se od dobiti….
Zašto nitko ne komentira obveze? Glavno da se svi trude navlačiti na kupnju tvrdnjama da je sve super.
Važno je gledati budućnost, a ja ne vidim svijetlu budućnost za tvrtku kojoj ovoliko obveza dolazi na naplatu. Možda ih i uspiju odgoditi, samo je pitanje do kada?
Najvjerojatnije do 2010… "strašne 2010" u kojoj nas čeka krah državnog investiranja u građevinarstvo, ali nema brige dragi moji ingraši. Ingra će sigurno dobiti "onaj posao u Aližiru" [lol] [bye]
evo i konsolidiranog, ovaj puta ništa ne komentiram [lol]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/INGR-fin2009-3Q-NotREV-K-HR.xls
Ovdje je netko lud.
Operativni prihodi su veći u nekonsolidiranom nego u konsolidiranom izvještaju.
Di su prihodi (i rashodi) od Mavrova i ostalih podružnica?
da je ingra rasla ko i sve druge dionice od dna 100 i vise % onda
ovakvo izvjesce nebi bilo nista vazno,ali kako su neki govorili da ce bankrotirat i drugo tako da je dionica ostala skoro na dnu onda bi bio red da se sad ispuca na nekih 100 kn.
Pa neka ovaj operenhajm prica sta oce
"Rashodi Ingre su od početka godine do kraja rujna zabilježili manji pad od prihoda i stropoštali se 30,02 posto te su smanjeni sa 637,5 na 446,15 milijuna kuna."
Svaka čast novinarima na ovako nadahnutom opisu dobrih rezultata,umijeće je to ovako "dobronamjerno" prikazati. [angry]
Zašto nitko ne komentira obveze? Glavno da se svi trude navlačiti na kupnju tvrdnjama da je sve super.
Važno je gledati budućnost, a ja ne vidim svijetlu budućnost za tvrtku kojoj ovoliko obveza dolazi na naplatu. Možda ih i uspiju odgoditi, samo je pitanje do kada?
Najvjerojatnije do 2010… "strašne 2010" u kojoj nas čeka krah državnog investiranja u građevinarstvo, ali nema brige dragi moji ingraši. Ingra će sigurno dobiti "onaj posao u Aližiru" [lol] [bye]
…već sam te molio da napišeš te dugove pa ništa…HAJDE NAPIŠI KOKJI DUGOVI KOLIKI I KOME!!!…svi drugi barataju podacima jedino ti pišeš bez podataka, DAJ IH KONAČNO… i daj više napiši što ti imaš od dionica-i to izbjegavaš…kako onda da te ozbiljno shvaćamo kad si nepotpun…
"Rashodi Ingre su od početka godine do kraja rujna zabilježili manji pad od prihoda i stropoštali se 30,02 posto te su smanjeni sa 637,5 na 446,15 milijuna kuna."
Svaka čast novinarima na ovako nadahnutom opisu dobrih rezultata,umijeće je to ovako "dobronamjerno" prikazati. [angry]
Kako drugačije opisati ovako porazno izvješće?
Ovo jedno od najgorih koje je ingra izbacila u zadnjih nekoliko godina.
Pad u svim segmentima, jednostavno katastrofa.
Obveze su uteg oko vrata što se tiče očekivanja u budućnosti…pogledajte u konsolidiranom [cry]
je… je ova ingra, ko zimski san kod ličkih medvjeda
…pa njima ti je svaki PAD nešto loše pa im je i pad troškova nešto loše [lol] …toliko o njihovoj pismenosti…da se barem meni troškovi života smanje za 30% i tako "stropoštaju"… [lol] [lol] [lol]
je… je ova ingra, ko zimski san kod ličkih medvjeda
Ti isti novinari ne znaju računati…. Kako će znati o čemu pišu
Nisu sposobni obaviti jednu računsku operaciju
Ukupni prihodi – Ukupni rashodi
[lol] [lol]