Evo vam THNK-R-A -7,81%, a ima ugovoren posao u CG i par započetih i završenih zgrada kao i INGR.
Da PBZ invest ne trejda sa INGR već bi 4vorka kolo vodila
13.11.2006 god.
Velik pad INGR-e -7,8125 promet 866,476 zaključna cijena 80,37 kn
Što drugo reći [thumbsup]
Gospodo,
kupnja i prodaja u istom rangu od oko 70.000 komada
dali to moja gledalica pop…. ili je to stvarno tako
KUPNJE 73.394
PRODAJE 72.780
[lol]
Baš me zanima na kojoj cijeni "čeka" ovih 50-tak tisuća komada, ja vidim samo TOP 30 a tamo ih baš i nema.
KUPNJE 73.394
PRODAJE 72.780
[lol]
Baš me zanima na kojoj cijeni "čeka" ovih 50-tak tisuća komada, ja vidim samo TOP 30 a tamo ih baš i nema.
Tako i fondovska industrija radi na prodaji, oko 20 000 -50 000 komada je njihovo.
Pa tako kada oni odluče da će cijena dionice rasti, rasti će, a kada će padati pasti će…..
KUPNJE 73.394
PRODAJE 72.780
[lol]
Nema ga više, navodno su ga prijavili HANFI zbog pokušaja manipuliranja pa je zbrisao. ne znam što to ljudima treba [rolleyes]
sad je K/P cca 15.000/71.000
evo jedne zanimljivosti [wink]
cijena ingre se prije 5 godina kretala na razini od 10-15 kn, pogledajte na grafu zse:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-R-A
financijska situacija je tada bila puno bolja nego sada, onda su bili u zaletu, a sad su neprofitabilni i u dugovima, ne želim ovime sugerirati da će opet otići na tu cijenu, ali valja imati na umu da se ova dionica trgovala po svim mogućim cijanama- bilo je i po 60 000 bez problema, a pogledajte je sada, čak i po ovoj cijeni izgleda preskupo.
Ima još vijesti za objaviti ali ove vijesti na koje sam naišao su stare 11 dana koliko vidim nitko ih nije objavio, ali zato ću ih ja sutra….
Pozdrav
cijena ingre se prije 5 godina kretala na razini od 10-15 kn, pogledajte na grafu zse:
financijska situacija je tada bila puno bolja nego sada, onda su bili u zaletu, a sad su neprofitabilni i u dugovima, ne želim ovime sugerirati da će opet otići na tu cijenu, ali valja imati na umu da se ova dionica trgovala po svim mogućim cijanama- bilo je i po 60 000 bez problema, a pogledajte je sada, čak i po ovoj cijeni izgleda preskupo.
je..je…..sve je to točno što ti pišeš, samo di si bio do sada da nas sve prosvjetliš, a ne zadnjih deset dana…. [lol] [lol] [lol] ….
i zato lipo nemoj ni ti gubiti vrime ovde na INGR-i kad ništa ne valja, ajde lipo nađi koju dionicu dioncu po svome guštu, ima ti ih na ZCS-e stotine….
ma vidi koja si it dobričina od čovika, po cilew dane visiš na forumu od INGR-e , koju inače nemaš niti bi je ikada kupio, i nama držiš dobronamjerna predavanja……e baš ti hvala…
[tongue] [bye]
je..je…..sve je to točno što ti pišeš, samo di si bio do sada da nas sve prosvjetliš, a ne zadnjih deset dana…. [lol] [lol] [lol] ….
i zato lipo nemoj ni ti gubiti vrime ovde na INGR-i kad ništa ne valja, ajde lipo nađi koju dionicu dioncu po svome guštu, ima ti ih na ZCS-e stotine….
ma vidi koja si it dobričina od čovika, po cilew dane visiš na forumu od INGR-e , koju inače nemaš niti bi je ikada kupio, i nama držiš dobronamjerna predavanja……e baš ti hvala…
[tongue] [bye]
[/quote]
kolega, od srca vam savjetujem da pazite što radite s ingrom. ne poznajem vas osobno i nisam svetac, ali ima u meni toliko dobrote da nikome ne bi poželio da zapne u ovoj varljivoj dionici- zato prije odluke o kupnji dobro razmislite u uzmite u obzir sve relevantne fundamentalne podatke, koje sam na ovom forumu osobno prezentirao.
srdačan pozdrav (ulažite u ZNANJE) [smiley]