…u zadnjih 7 dana cca 10 000 manje…dakle oni se igraju i štopaju…ko bi mogo reći ZAŠTO???
Ma to je PBZ investor i transakcije hrpe malih ulagača koji kupuju i prodaju prikazuju se preko ovog računa tako da se po njemu uopće ne treba ravnati.
Statistika pokazuje da se u zadnjih mjesec dana na ZSE protrgovalo oko 640.000 dionica uz prosječnu cijenu blizu 58 kn i promet od preko 37 milijuna kuna. Znači da ovdje imamo jake kupce koji paze da se ne pojave u top10, ali agresivno sakupljaju.
Još je intrigantnije kad se pogleda podatak da je zadnja 3 mjeseca prošlo preko 2 milijuna (!!!) dionica INGR-e na ZSE. Netko ovo naveliko skuplja ali jako pazi da se to ne primijeti u top10. Ako netko ima CD s podacima od 10.-30. mjesta bilo bi puno jasnije iako se vjerojatno skrivaju iza skrbničkih računa.
Statistika pokazuje da se u zadnjih mjesec dana na ZSE protrgovalo oko 640.000 dionica uz prosječnu cijenu blizu 58 kn i promet od preko 37 milijuna kuna.
Ali ti isti kupci agresivno spuštaju cijenu……..
Kao da se vrši pretovar.
Ajde fala k*** da se pokrenulo nesto i po tom pitanju…..
Samodol uzeo vlast u svoje rukeIzdano: 08:27 21. listopada 2009
Redakcija Business.hr
Na sjednicama Uprave Hanfe nikad se nije raspravljalo o nadležnosti Agencije i pokretanju nadzora u aferama Podravka i Jadranska banka, već je odluke o nenadležnosti Agencije u oba slučaja donio osobno Ante Samodol, predsjednik Uprave Hanfe, čime je grubo prekršio zakonske propise, otkrivaju izvori bliski Hanfi.
A zašto je Samodol zažmirio na očite manipulacije u ta dva slučaja, ali i kako je, također bez konzultacija s Upravom, pokrenuo nadzor nad sumnjivim transakcijama dionicama Ingre, što je sam potvrdio za Business.hr?
Baš je jak pritisak prodaje, i zato s kupnjom treba pričekati jer netko je dobio zadatak, cijena mora pasti……
na 55 je jaka potpora, donji boil, što se više približava više tisućica će iskakati
Sa 200 tisuća kuna prodaje napravio je malu paniku na prodaji……
jučer desetak tisuča brani cijenu 57 kn, danas drže prodaju 10 OOO kn.
cklasikier balkanishe story [wink]
ingra lijepo pada, ali ja je čekam puno niže od ove cijene, a tko čeka- taj i dočeka.
umjesto što mene optužujete da sam druker, zapitajte se malo što su oni koji vam govore da će ingra rasti, a ima ih jaaako puno ovdje (samo što vjerojatno nisu online u isto vrijeme [proud])
onima koji se iskrcavaju je bitno da povećaju potražnju, zato vam i šalju takve poruke dok oni lupaju po bidu- htjeli bi da vi kupujete. pa sjetite se onih stojićevih- hypo analiza i rasprodaje, to vam je po istom ključu [wink]
A da znate da ima novih vijesti…….. zato se cijena ruši…..
Ovi iz PBZ-a znaju koje su nove vijesti…
Vijesti ima uvije su u 19:30 [wink]
Niti če jedan posao dignut takvu tvrtku, niti če je kleknit, al ima bit da danas imaju drugu strategiju:
prije su je kupovali na početku dana , kupovali na kraju, a sada je radikalan zaokret prodaju na početku, da kupe na kraju,spuštajte niže da kupim i ja koju tisučicu napokon i jeftino [lol]