INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma izračun ti je korektan.

Zašto onda, ak je sve to tako super oni hebeni idioti u upravi kupuju ponovno komade koje dobavljači prodaju i pripremaju ponovno uvaljivanje istih komada novim dobavljačima.

Ima dobavljača i dobavljača.

Ko’ pljeve.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

kooperanti nikada ne bi pristali da im se plati papirima koji imaju iluzornu vrijednost, tj. cijenu koja je jednom bila i možda više nikada neće biti, dakle ovo o 237 kn po dionici je zasigurno neistina.
pogotovo u ova teška vremena za građevinsku industriju [cry]
vjerujem da su dobili dionice po prosjeku cijene na burzi npr zadnjih mjesec dana tada, a to je vjerojatno tu negdje, tako da ih mogu unovčiti oko 50-60kn.

što se tiče daljenjeg kretanja cijene dionice, uvjeren sam da će na to najveći učinak imati sljedeće izvješće, a ne najave o eventualnim poslovima u magli.
izvješće bi, nažalost, ponovno moglo biti s negativnim predznakom. znamo da ingra nije riješila dugove, da joj ne plaćaju, a kooperanti i vjerovnici se bore za vlastiti opstanak i pokušavaju se naplatiti, pa vidimo da su blokirali račun ingra gradnje…sve me to nekako podsjeća na PEVECA. razumijem njihov očaj [undecid]

Eto od kuda sada ti znaš da ovi iz uprave kupuju dionice, ako je to istina to je znak za nešto drugo.
Pod dva.
Jer ako napraviš loše prema jednome, drugi neće s tobom raditi, pa tako ingru u većini novinskih članaka kooperanti nisu imali zamjerku na ingru, jer smatraju ju vrijednim partnerom, a i tako ingra gleda na svoje kooperante. Svi znaju kakva je bila situacija i kakva je sada, a sada je puno bolja.

A upravo kupovinom dionica kako bi drugima dali u dionica po daleko višoj cijeni nego što je sada to je loš poslovni običaj, i procjenjujem da kupuju ako znaju da će biti objave o novim poslovima jer će cijenu same te dionice ti poslovi lansirati……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Eto od kuda sada ti znaš da ovi iz uprave kupuju dionice, ako je to istina to je znak za nešto drugo.
Pod dva.
Jer ako napraviš loše prema jednome, drugi neće s tobom raditi, pa tako ingru u većini novinskih članaka kooperanti nisu imali zamjerku na ingru, jer smatraju ju vrijednim partnerom, a i tako ingra gleda na svoje kooperante. Svi znaju kakva je bila situacija i kakva je sada, a sada je puno bolja.

A upravo kupovinom dionica kako bi drugima dali u dionica po daleko višoj cijeni nego što je sada to je loš poslovni običaj, i procjenjujem da kupuju ako znaju da će biti objave o novim poslovima jer će cijenu same te dionice ti poslovi lansirati……..

Jooooj Boss pliz… glupost.
Ma koja mrtva lansiranja???!!!
Jedino što se lansira je onaj mrtvi HT svakog 15-og i 30-og u mjesecu i to uz sva upucavanja tek za nekoliko kunića gore.
Nema lansiranja još.
Znaš i sam da sam u pravu, ali si tvrdoglav… dovraga.

Priznaj.

ingra je u minusu…koji fijasko proboja barikade kooperanata na 60kn…bikovi su potučeni i povlače se s bojišta. sada su konačno naučili lekciju, a čovjek uči dok je živ, pa što drugo reći, nego da se nadam da bikovi poučeni ovim iskustvom neće ponoviti svoju pogrešku, jer kooperanti su za njih preveliki zalogaj. na asku plivaju i puno veće kooperantske ribe, a ako ih još nitko nije vidio, ne znači da ne postoje…doći će i oni, zato ulažite u znanje i ne povodite se za krdima bikova i ostalom stokom [wink]

Samo ti prodaj i ne boj se, mi ćemo ostati i riskirati, u biti vjerovatno i nemaš dionice.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ma on je garant kupio na 300 kuna pa sad uživa ako susjedu crkne krava.

Samo ti prodaj i ne boj se, mi ćemo ostati i riskirati, u biti vjerovatno i nemaš dionice.

kako nema pa na prvom mjestu je s 762.750 komada [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Baracuda… čini se da ti kužiš igru, al neznaš zbrojit 2+2

Post 1.:Ide ona svojim putem lijepo na dugo egzotično putovanjeu u p…u m……u.
Stvar je u tome da čujem osobno dobavljače, znam namjere i znam broj komada koji im je ostao, a začepiti gubicu ne mogu.

Post 2.:Zašto onda, ak je sve to tako super oni hebeni idioti u upravi kupuju ponovno komade koje dobavljači prodaju i pripremaju ponovno uvaljivanje istih komada novim dobavljačima.

Tu se prvi put slažem s operenhajmom
Naravno uvalit ih ponovo po još večoj cijeni, te pogurat vlastitu dionicu.
Neslažem se da to nije možda korektno, jer ako je netko u nezahvalnoj situaciji bori se svim raspoloživim dozvoljenim sredstvima!
Daj bože da je tako jer če jedan dan maknit blokadu s dionice te je lansirat u plafon.

[pray]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Ako zbrojimo 2+2
Nažalost mislim da če dionica dobit prije skoka jednu jaču korekciju.! Zašto?
Isto zašto su založili dionice SLATINSKE BANKE? očekuju rast kroz godinu.
Zašto svoje NUDE DOBAVLJAČIMA? Isti razlog : mislili da če ih otkupit za manje, al im se zbrčkali planovi, te je sami nazad ruše!
Logika
Volio bih da griješim al……

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

….tko,što zašto…ili mi južina udarila danas u glavu…ili ja danas ove monologe od komentara na Ingri ne razumijem…pa koliko ja vidim dioničica se sada ponaša kao uostalom i Crobex…ni gore ni lošije od ostalih…čak je u mjesec i pol narasla ohoho…ali nekoliko novih nickova navalilo plakat i plakat…dođe mi da vam pošaljem maramice…ako ste je prodali,a neki jesu…odite ča..pa plačite na drugima…ako niste…pa čekajte da se skotrlja…pa ćete zadovoljno kupiti jeftino…
ne vidim u čemu je problem…
[rolleyes]

New Report

Close