ajde ljudi okanite se targeta ako računate na ovu dionicu dugoročno.
Psi laji targeti se prolaze .
i onaj na 11k, i onaj na 15k, pa na 19k pa na 22k i onaj za koji sam mislio da će dostić oko ljeta je već prošlost
Trebao sam svaki put kad dođe do targeta nadokupit, a nisam
mislim da taj potpis ugovora nece puno povećati cijenu jer svi to vec smatraju gotovim.
mislim da taj potpis ugovora nece puno povećati cijenu jer svi to vec smatraju gotovim.
Po logici ne bi trebao potpis povećati cijeni baš zato što se to smatra gotovim, slažem se, ali po mojem mišljenju u niti jednom trenutku nije bilo upitno da će Ingra i Trigranit graditi Arenu, ali je samo bila prolongirana definitivna odluka, i to je jako bitno utjecalo na cijenu, i negativno i nakon objave u pozitivnom smjeru. Vjerujem da sutra po objavi da je potpisano ide opet značajno gore. Ali to je samo moje mišljenje.
Inače, slažem se da ne bi trebalo utjecati, ali bitna je psihološka strana.
a što ako ne potpišu? [smiley1] [smiley2][smiley2][smiley2]
Nova prilika za dokup[smiley1]
gledao sam je kad je bila 15.000kn – komentar nepotreban
Ja na 2300 [smiley2]
Kupio tek na 20.000
zavidio sam frendu kad je kupio na 5 i otišla na 11 pa je prodo! [smiley6]
nisam imo prebijene onda, a danas ode meni s oko 20 do kud je već otišla i još ide………….. [smiley11
Ako vam je lakše ja još uvijek gledam, sad vidim da se moglo kupiti po 39 na kraju pa opet nisam.
A gledam od 12.
Koma
http://www.poslovni.hr/42503.aspx
Iz teksta:
” No, istodobno se bilježi značajan rast vrijednost građevinskih radova po dozvolama izdanim u ožujku ove godine, koja iznosi 3,95 milijardi kuna. To je za za 128,3 posto više u usporedbi s prošlogodišnjim ožujkom ”
Evo zašto nam građevinari rastu.