INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje besramno rušenje na INGRI, sram vas bilo, Oppenheim je u pravu.

hehehe pa to je bilo krasno…sve sam rasprodao i kupio ingru..

gradimo bolnicu i sve je gotovo…
brana uskoro

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Koje besramno rušenje na INGRI, sram vas bilo, Oppenheim je u pravu.

Kolega ne ljuti se… i ja sam van…, svi cekaju da INGRA ode na 53 da uđemo ili da probije 61-62, kune pa češ vidit onda ulaska cile nacije, zato svi po malo špekuliraju, a mislim da je ruše koperanti.
Bez obzira što je netko tu rekao da zna 100% da nisu.
Logika!
Ako je cijena niska a INGRA možda i dalje plača u dionicama, pa zna se kome odgovara niska cijena.
A možda i čif igra igru [undecid]

Mislim da če ipak prije korekcija oko 51-53 kn, a onda eksplozijaaaaa…
Zato budi siguran da dosta ulagača prati ovu dionicu…
Doduše tresla se brda rodio se miš, al čekamo u svakom slučaju za INGRU [thumbsup]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Ja tebe ne razumijem, pojavio si se prije dva dana s tim imenom očito želiš nešto sugerirati.

Ja znam da je ova dionica jako popularna kod daytradera, pa stoga ne čudi ovakav interes, pogotovo od novih (čitaj starih korisnika) ovoga foruma, treba pronaći pravu dionicu koja vrijedi i ima svoje uspone i padove pa tako ostvariti profit, prošli tjedan nick split je izjavio da je od 4 mjeseca 2009. pa do danas kupio i prodao ovu dionicu 29 puta. Dakle ova se dionica daytraderima jako isplati.

Takav pristup će imati sve dokle im se isplati….
[/quote]

…nisam baš siguran da im se isplati…ili rijetko kada…danas se je dobro držala dok neko nije spustio cijenu u zadnjem satu trgovanja… i ako kažete da je taj trejdao onda je na gubitku, ali to je smišljeni potez tako da i sutra može neprimijetno krcati po nižim cijenama, ali ćete vidjeti kako će je lansirati gore kada im to bude po volji…i to na prvu dobru vijest…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

ali to je smišljeni potez tako da i sutra može neprimijetno krcati po nižim cijenama, ali ćete vidjeti kako će je lansirati gore kada im to bude po volji…i to na prvu dobru vijest…

Pomno sam pratio kupnju i prodaju od ingre već tjedan i po, i uvidio sam da je oko 20 000-40 000 dionica na prodaji od fondova koji manipuliraju cijenom od ingre, i upravo zato potvrđujem da će na prvu povoljnu vijest od ingre lansirati ovu dionicu…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ali to je smišljeni potez tako da i sutra može neprimijetno krcati po nižim cijenama, ali ćete vidjeti kako će je lansirati gore kada im to bude po volji…i to na prvu dobru vijest…

Pomno sam pratio kupnju i prodaju od ingre već tjedan i po, i uvidio sam da je oko 20 000-40 000 dionica na prodaji od fondova koji manipuliraju cijenom od ingre, i upravo zato potvrđujem da će na prvu povoljnu vijest od ingre lansirati ovu dionicu…..
[/quote]
tako je veliki, tako se i meni čini.
samo se pitam tko bi mogao tu izvisiti.?

dan je pametniji od noći

Ova dionica je totalno prepuštena fondovima, što je i pokazala na početku trgovanja i kada je oni puste iz okova( s lanca), cijena leti prema gore…

Jak vjetar u leđa daje povećanje cijena nafte, i kolektivni rast cijena dionica u cijelom svijetu!

Zašto pogoduje rast cijena nafte?
Pa ingra radi u Alžiru, a Alžir je jedan od većih izvoznika nafte, povećanjem cijena nafte povećati će se i potreba Alžira za gradnjom!

A zašto pogoduje rast cijena dionica u cijelom svijetu?
Eto drugi dio odgovora ljudi će nakon ulaganja u dionice početi ulagati u nekretnine….. eto mogućih novih poslova za ingru………

je, samo sto trenutno na asku 10000 dionica oko 60 kn, neki fondic malo da se zaleti, ali sumnjam da je volje

No pain no Game

koja brana na 60, nevjerovatno!!

Ovakve mafije nema ni na jednoj drugoj dionici.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

je, samo sto trenutno na asku 10000 dionica oko 60 kn, neki fondic malo da se zaleti, ali sumnjam da je volje

ode

koja brana na 60, nevjerovatno!!

prije bi moglo biti ovih 8-9000 komada na sku topovsko meso…. [proud]

New Report

Close