INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio bih nekoga da stavi po tehničkoj analizi koje su razine otpora, ako dođe vijest da su dobili posao u Alžiru koja bi bila realna cijena dionice, molim kolege za mišljenje?
Hvala

Sve ovisi o sentimentu na tržištu, da sutra objave da su dobili Alžir realno bi bilo da skoči na 70 kn. Ne znam koja je vrijednost posla u Alžiru, ali možda dva,tri jača posla bi je mogla odljepiti i na 100 kn, pod uvjetom da Crobex bude iznad 2300 bodova.
Iako se više ne priča o bankrotu, ulagačima je potrebno nešto sigurno, nekakav jak posao da zaborave probleme o kojima se ne tako davno pričalo.
U igri su još koliko znam za hidroelektrane u Bosni i Luka Rijeku.
[/quote]

Nema ih puno. Uvjerljivo najznačajnija je ova na 60kn po dionici. Nakon proboja, ta bi razina trebala postati novi support koji je po meni idealna razina za postavljanje mentalng stoploss-a ako stvari krenu krivo onima koji su ingru kupili iznad 60.

Slijedeće koliko toliko relevantne razine su 83-85 i 100kn po dionici, ali treba uzeti u obzir da su obje premalo puta testirane da bi imale neki značajniji utjecaj (ako se izuzme psihološki utjecaj pojedine razine, npr. 100kn po dionici). Razinom otpora može se promatrati i 200d pomični prosjek (u ovom slučaju eksponencijalni) koji se nalazi na 66kn po dionici, međutim jačina tog otpora ovisi o količini ljudi koji prate TA na ingri…

Izvor: http://www.investa.hr

A gledajte ovo, ako se gledate 52tjednu baza, po tehničkoj analizi, razina otpora je cca 150kn. Sve ovisi koju bazu koristiš i kako interpretiraš….. 🙂

Kolega maos najljepša hvala.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kao što se vidi razina otpora na ovoj dionici je 59-60 Kn…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ovako jak otpor će ingraši teško slomiti. indikatori upućuju na signale iz okruzenja prema poduzecu, dakle najvjerojatnije se radi o kooperantima koji daljnji rast čine gotovo nemogućim.

ovako jak otpor će ingraši teško slomiti. indikatori upućuju na signale iz okruzenja prema poduzecu, dakle najvjerojatnije se radi o kooperantima koji daljnji rast čine gotovo nemogućim.

Evo njega ponovno s kooperantima, svaki put kad nešto zašteka krivi su kooperanti, ne mogu razumjeti taj nivo inteligencije.
Mogu s 100% sigurnošću reću da kooperanti nisu prodali niti jednu dionicu na burzi, već je to rješeno na jedan puno elegantniji način.

kolega nadam se da ste u pravu, jer bi to bilo dobro za ingru.
P/E -5,89, a profit margin -0,08, ne želim niti pomišljati što bi bilo da još i kooperanti prodaju i kako bi se to odrazilo na cijenu dionice ovog neprofitabilnog poduzeća.

kolega nadam se da ste u pravu, jer bi to bilo dobro za ingru.
P/E -5,89, a profit margin -0,08, ne želim niti pomišljati što bi bilo da još i kooperanti prodaju i kako bi se to odrazilo na cijenu dionice ovog neprofitabilnog poduzeća.

Ja tebe ne razumijem, pojavio si se prije dva dana s tim imenom očito želiš nešto sugerirati. Stalno pišeš gluposti protiv Ingre ***obrisano***. Danas si napisao da si prodao Ingru, zašto si je uopće imao?
Neprofitabilno poduzeće na temelju dva kvartala, daj pogledaj malo širu sliku.

Ja tebe ne razumijem, pojavio si se prije dva dana s tim imenom očito želiš nešto sugerirati.

Ja znam da je ova dionica jako popularna kod daytradera, pa stoga ne čudi ovakav interes, pogotovo od novih (čitaj starih korisnika) ovoga foruma, treba pronaći pravu dionicu koja vrijedi i ima svoje uspone i padove pa tako ostvariti profit, prošli tjedan nick split je izjavio da je od 4 mjeseca 2009. pa do danas kupio i prodao ovu dionicu 29 puta. Dakle ova se dionica daytraderima jako isplati.

Takav pristup će imati sve dokle im se isplati….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ja tebe ne razumijem, pojavio si se prije dva dana s tim imenom očito želiš nešto sugerirati.

Ja znam da je ova dionica jako popularna kod daytradera, pa stoga ne čudi ovakav interes, pogotovo od novih (čitaj starih korisnika) ovoga foruma, treba pronaći pravu dionicu koja vrijedi i ima svoje uspone i padove pa tako ostvariti profit, prošli tjedan nick split je izjavio da je od 4 mjeseca 2009. pa do danas kupio i prodao ovu dionicu 29 puta. Dakle ova se dionica daytraderima jako isplati.

Takav pristup će imati sve dokle im se isplati….
[/quote]

Teško je vjeroravati da je netko 29 puta trajdao na ovoj dionici, i imao m… za to.
S druge strane provizija nije mala, pa ako su u pitanju male količine na tržištu koje je pod utjecajem korekcije – dovodi nas do nelogičnosti, zar ne?

S druge strane, kolega , čudno je da ste zapamtili kako je ovaj nick split 29 puta trgovao, od svih gluposti koje su napisane na forumu.

Koje besramno rušenje na INGRI, sram vas bilo, Oppenheim je u pravu.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Koje besramno rušenje na INGRI, sram vas bilo, Oppenheim je u pravu.

Kakvo rušenje, jučer je narasla, danas pala to se zove oscilacija. Nema smisla analizirati svaki segment trgovanja.

New Report

Close