INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Štopa se cijena sada,sve dok ne objave neki posao,a kada objave..nebo je granica

brana brana

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Molio bih nekoga da stavi po tehničkoj analizi koje su razine otpora, ako dođe vijest da su dobili posao u Alžiru koja bi bila realna cijena dionice, molim kolege za mišljenje?
Hvala

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Molio bih nekoga da stavi po tehničkoj analizi koje su razine otpora, ako dođe vijest da su dobili posao u Alžiru koja bi bila realna cijena dionice, molim kolege za mišljenje?
Hvala

realno oko 59 kn jer je to već uračunato u cijenu [yawn]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

…naravno da se štopa cijena, to je evidentno vidljivo ako ste pratili naloge na prodaji za INGRU, zadnjih mjesec dana. Danas je bio prvi dan da nije bilo namjernog rušenja i odmah je vidljiv rezultat. Sutra očekujem rast od 3-6%, naravno ako Dax i Ameri budu u zelenilu…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Hvala

Sve ovisi o sentimentu na tržištu, da sutra objave da su dobili Alžir realno bi bilo da skoči na 70 kn. Ne znam koja je vrijednost posla u Alžiru, ali možda dva,tri jača posla bi je mogla odljepiti i na 100 kn, pod uvjetom da Crobex bude iznad 2300 bodova.
Iako se više ne priča o bankrotu, ulagačima je potrebno nešto sigurno, nekakav jak posao da zaborave probleme o kojima se ne tako davno pričalo.
U igri su još koliko znam za hidroelektrane u Bosni i Luka Rijeku.

Hvala

Sve ovisi o sentimentu na tržištu, da sutra objave da su dobili Alžir realno bi bilo da skoči na 70 kn. Ne znam koja je vrijednost posla u Alžiru, ali možda dva,tri jača posla bi je mogla odljepiti i na 100 kn, pod uvjetom da Crobex bude iznad 2300 bodova.
Iako se više ne priča o bankrotu, ulagačima je potrebno nešto sigurno, nekakav jak posao da zaborave probleme o kojima se ne tako davno pričalo.

[/quote]
LKRI posao je dobio gp krk

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hvala

Meni je to već pomalo sumnjivo, Oppenheim je izjavio prije više od mjesec dana da će se rezultati znati u roku od 3 tjedna. Sad je već prošlo mjesec dana, a i dalje je opća tišina oko toga [sad]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Pa šta nije samo posao u Dubrovniku vrijedan 50 mil. eura, a tk odnosno cijela vrijednost ingre pri ovoj cijeni 59 mil eura? Prodaja je kažu odlična. Da negovorim sve ostale poslove koje već ima, netko je već postao ovdje, ima na njenim stranicama. A i nevjerujem da neće baš više nikad dobiti opet bilo koji posao, a po trenutnoj cijeni ingre, bilo koji posao je u vrijednosti barem pola firme.

Arena Zagreb u utrci za Građevinu godine

http://business.hr/hr/Naslovnica/Nekretnine/Arena-Zagreb-u-utrci-za-Gradevinu-godine

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Hvala

[/quote]

Još nam samo fale tehničke razine otpora.
s400, ne čini ti se 100 kuna malo ipak previše? – čak i da dobiju te poslove. Ipak je to nekih 70% rasta.

Tehnička razina otpora? Pa bar je to lako -> 100 kuna! Do tada enjoy the ride!

Tehnička razina otpora? Pa bar je to lako -> 100 kuna! Do tada enjoy the ride!

Ne bi baš rekao da će to biti slučaj. Opet, 100 kuna je jaaaako daleko.

New Report

Close