INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao da je bitno što se priča, više je bitno tko priča to.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Antiša!

Pitaš koja je realna cijena?
Nitko ne zna, al svaka dionica s dividendom 1% je velikog rizika, jer kapitalno povećanje je čista fikcija,al neke spašava
(moja formula) visoka volatilnost i likvidnost u malo vremena!!!
Ako si kupio nisko brza zarada, a ako si kupio visoko brz povratak na svoje..
Zaboravljaš da tvrtke osnivaju d.d. zbog SEBE ne zbog tebe, te naravno one u tome jedine sigurno i najviše profitiraju.
Znači pad od primjer 50% uz dividendu 1% možeš kompezirat u 50 god (ako zanemariš inflaciju!
A uz dividendu 15%, exponencijalno si cili van za 4-5-god sve drugo je čisti profit.
Pad od 50% uz minimalan dokup i za 2-3 god.
Prvo je špekuliranje drugo TAKOZVANO ulaganje.
Prednost kod ovakvih dionica je MOŽEBITNO kratko vrijeme ulaganja oko 1 god.
Fikcije vremena nemaju veze. Pokazalo se da predugo vremena ulaganje može biti i JOŠ RIZIČNIJE.
Znači ODMAH I SAD .
Zato je ova dionica zanimljiva.
Zatim čitam često izmanipulirana dionica.
p.s. oko ljepe djevojke svi trči i spletkare!!

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Bas me zanim dal sutra idemo gore ili dole.

Sutra kolega, sutra!

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Bas me zanim dal sutra idemo gore ili dole.

baš me zanima što ofenhajm misli.Ili me zapravo ne zanima.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Business.HR tiskano

Dobre vijesti za građevinsku industriju: EK želi obnovu 15 milijuna zgrada

Građevinski sektor u Europskoj uniji mogao bi u sljedećih deset godina doživjeti veliki uzlet usvojili li se akcijski plan Europske komisije koji predviđa obnovu 15 milijuna zgrada kako bi se smanjila potrošnja energije

nevjerojatno je kako netko guši rast ingre … zašto ?! !:)

kako li se tek guši ht-e ovo s ingrom će brzo popustiti

dan je pametniji od noći

Ne može rasti svaki mjesec po 50%.

[/quote]

Pa baš nije svaki mjesec rast po 50 posto i to se desilo samo jednom u ovoj godini, cijela prošla godina pa sve do 4 mjeseca ove godine bio je slobodan pad, a sama dionica je pala preko 300 posto…..

Ovdje treba znati biti strpljiv…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[/quote]

Pa baš nije svaki mjesec rast po 50 posto i to se desilo jednom u ovoj godini, cijela prošla godina pa sve do 4 mjeseca ove godine bio je slobodan pad, a sama dionica je pala preko 300 posto…..
[/quote]
Hoću reći da ne treba nakon rasta od 50% očekivati nekakva čuda, sada trebaju odraditi neke druge dionice, pa će ponovno doći red na Ingru.
Ne može dionica pasti 300 %.

a grafički se može vidjeti nadolazeći proboj ako vanjski podaci budu u skladu s očekivanjima ili bolji rast će se brže desiti. Sada sve ovisi o vani!

Prošli tjedan najveci porast DJIA od Srpnja, +4%. Doduše ingra bi trebala još dosta toga nadoknaditi, pa da možemo reći da ovisi tj. da je u skladu s kretanjima vani.

New Report

Close