kolega pobjeda,
možete li mi reći zašto bi jedna ozbiljna i odgovorna zemlja prepustila takav posao hrvatskoj tvrtki koja je u velikim financijskim problemima i kojoj je blokiran račun ingra gradnje?
ovo što ste napisali je čista dezinformacija, i nadam se da je moderatori neće tolerirati. demantirajte me ako možete izvorom informacija.
zahvaljujem, OPENhajm.
kolega pobjeda,
možete li mi reći zašto bi jedna ozbiljna i odgovorna zemlja prepustila takav posao hrvatskoj tvrtki koja je u velikim financijskim problemima i kojoj je blokiran račun ingra gradnje?
ovo što ste napisali je čista dezinformacija, i nadam se da je moderatori neće tolerirati. demantirajte me ako možete izvorom informacija.
zahvaljujem, OPENhajm.
… a kome nije blokiran račun u ovoj zemlji….pa valjda vidiš da nitko nikome ne plaća…..e da korisnik si ovog foruma od jučer , a već prolaziš bez moderiranja ili sa kojom minuticom nisam baš pratija……..dobro si reka za moderatore….valjda će malo bolje čitat tko i što piše ovdje….poz….
kolega pobjeda,
zahvaljujem, OPENhajm.
Kakvi su to veliki financijski problemi o kojima pričaš?
Pretpostavljam da si popušio neku lovu na Ingri i sad si frustriran, vjerovatno si u strahu od propasti prodavao ispod 40 kn i ne možeš se pomiriti s ovom cijenom.
Ako ćeš vjerovat svemu što piše na netu i na temlju toga donositi odluke o investiranju ostavi se burze.
Ingra je u problemima koliko i svaka druga građevinska firma u Hrvatskoj, zaboravite na propadanje nema ništa od toga.
po mojim saznanjima te na temelju nedavno objavljene vijesti na poslovnom.hr, račun ingra-gradnje je u blokadi.
iz toga možemo izvući zaključak zašto su ti poslovi još uvijek "u tijeku", a kako će, najvjerojatnije, do daljnjega i ostati.
srdačan pozdrav, OPENhajm.
kolega pobjeda,
zahvaljujem, OPENhajm.
legendo da li sam ja igdje rekao da će je ingra graditi?
ajd daj si napravi novi nick pa nastavi drukati..nemaš pojma dečec..
p.s. graditi će je mavrovo – zakaj? zato…
btw čemu tebe informirat kada i ovako i onako nečeš kupiti ingru prije nego ona dođe na 70..aj boki odi gnjavit nekog trečeg..hehehehe…i zakaj bi tebi itko dao neki izvor kada blebečeš samo da bi blebetao i jer ti je dosadno? ajd ti to meni objasni?
po mojim saznanjima te na temelju nedavno objavljene vijesti na poslovnom.hr, račun ingra-gradnje je u blokadi.
iz toga možemo izvući zaključak zašto su ti poslovi još uvijek "u tijeku", a kako će, najvjerojatnije, do daljnjega i ostati.
Ingra gradnja je tvrtka kćer Ingre, koja u ukupnim prihodima Ingre sudjeluje s 7%, znači to je jedan manji dio Ingre.
I da Ingra gradnja ode u stečaj to nebi trebalo imati većeg utjecaja na dionicu Ingre.
točno. radi se o manjem dijelu ingre, ali slično stanje je i u ostalih 93%, inače bi kooperanti već bili namireni. tvrtka kćer dijeli sudbinu tvrke kao cjeline, zato ne pišite gluposti.
ovdje je trusno tlo i to dobro znate.
rast sa 40 na 57 je opravdan pričama i glasinama o nekom poslu u Alžiru koji se više ne spominje, a kao što smo vidjeli je bilo toga i prije s pričama o iračkom kurdistanu..dakle radi se o špekulativnom rastu, o iluziji, a iluzije se lako mogu izjaloviti. zdravi i veseli bili [kiss]
točno. radi se o manjem dijelu ingre, ali slično stanje je i u ostalih 93%, inače bi kooperanti već bili namireni. tvrtka kćer dijeli sudbinu tvrke kao cjeline, zato ne pišite gluposti.
ovdje je trusno tlo i to dobro znate.
rast sa 40 na 57 je opravdan pričama i glasinama o nekom poslu u Alžiru koji se više ne spominje, a kao što smo vidjeli je bilo toga i prije s pričama o iračkom kurdistanu..dakle radi se o špekulativnom rastu, o iluziji, a iluzije se lako mogu izjaloviti. zdravi i veseli bili [kiss]
Ok,a čime je opravdan pad s 400 kn na 36 kn, i koja bi trebala biti realna vrijednost Ingre tj. dionice.
Kako vi određujete u što se isplati ulagati, što gledate osim novinskih članaka?
kolega pobjeda,
zahvaljujem, OPENhajm.
???jKolega jesi čuja za javni natječaj???..ko što su dobili i puno poslova i prije, i tako dobivaju več 30 god., a to s nelikvidnosti….aaaaa koga danas ne muči likvidnost? [undecid]
Štovani kolega sa dudom
a) Posjeduješ li uopće dionice ingre? Ako ne, zašto pišeš na ovoj temi?
b) Svašta se o ingri piše (po potrebi) ali i papir sve trpi
c) Gledaj cijenu ingre u ponedjeljak……..i plači
d) Neznam zašto ne pišeš pod starim nickom, tada si drukao za up na ingri……pa znamo se [thumbsup]
Štovani kolega sa dudom
a) Posjeduješ li uopće dionice ingre? Ako ne, zašto pišeš na ovoj temi?
b) Svašta se o ingri piše (po potrebi) ali i papir sve trpi
c) Gledaj cijenu ingre u ponedjeljak……..i plači
d) Neznam zašto ne pišeš pod starim nickom, tada si drukao za up na ingri……pa znamo se [thumbsup]
[/quote]
bravo alabama…..tija ja danas napisat da mi stvarno nije jasno zašto dobar dio forumaša pljuca po dionici koju uopće nema……a ovaj operehajm je sigurno nema, a volio bi da je ima……zakasnio čovik pa misi da će mu sad neko navalit prodat……operehajm uozbilji se malo……
eto ja kupio zadnjeg radnog dana nesjećam se više ni kad je to bilo….HTPK……sad je imam pa mogu i pljucat po njoj….ali je bar imam….