…da nema burek investitora neke dionice bi porasle i više…npr INGRA…do 12 bi bili na 58 a možda i više…pa nema veze malo sporije ali možda i prije kraja trgovanja dostignemo tu brojku…ja sam se dovoljno nakrcao ali još ću čim skupim koju kunu-prodajem JDPL i čim me poklopi ode ja još u trgovinu INGRE…
…unatoč burekdžijama evo nas nadomak 58…a do 16:00 bi mogli i puno dalje…
[/quote]
Kolega, da nema burek investitora ova a i sve ostale dionice bi bile mrtve, burek investitori INGR daju dinamiku , kvalitetu, podršku i određenu sigurnost jer je čine atraktivnom.
Hvala bogu da je INGR prepoznata kao dionica sa velikim potencijalom, da je vrlo likvidna, da se priča i kalkulira o njoj , a za sve to , osim same INGR i par večih subjekata su najviše zaslužni "burek investitori"!
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
…ovi o kojima vi govorite nisu burek invest, ja govorim o onima koji se postavljaju na prodaju sa manjom cijenom od onih koje evidentno idu i guraju je gore,ali ne, oni žele zaraditi 200 kuna i time ruše cijenu i to sa 100 tinjak dionica…razumijem one koji lupe po 2000-3000 komada ali ovi sa 40-100 kom ništa ne zarade već samo ruše-ostane im ravno za burek…
Da je ingra vulkan po ovim podacima u zadnja 4 i po mjeseca, vulkan bi već eruptirao ili bi bio u najvećem prederuptivnom stanju, jer 40,29 posto cijele firme u 4 i po mjeseca je velika stvar, i jedina je od firmi koja ima takav promet u odnosu na udio vlasništva, a kotiraju u najvišoj kotaciji zse burze.
[/quote]
Ja sam sam kupio i prodao 29 puta u zadnjih 4,5 mjeseca! A tako je valjda radilo još dosta njih, tako da taj podatak nije mjerodavan. 40,29%, ma svakako. Osim ako netko uistinu vjeruje kako će Ingra propasti pa uvaljuje idućem
Eto dokaza da ima dosta daytradera, i to su vrijedne informacije, pa kada cijena od ingre skoči cijena će postati još veća.
Kod ove dionice primjetio sam jako puno velikih skrivenih naloga, s jedne strane ti veliki igrači blokiraju rast cijene sve dok se nalozi na određenoj cijeni ne namire, i onda ponovni rast, i još što sam primjetio jeste da je ingra od svih dionica u prvoj kotaciji najmanje rasla od svoga dna(osim HT-a), a ima najveći promet po broju dionica………
Odustao sam od INGRE, odlučio sam postati većinski dioničar u TOP 10 za
PUNT-R-A!
Što je na kraju s Alžirom?
bolnica ili brana?
PUNT-R-A!
Upravo to kolega – u stilu Michaela Ljubasa – zatvori&rasprodaj [thumbsup]
PUNT-R-A!
ode ti u kapuz [shocked] taman te poceo shvaćat ozbiljno [huh] [smiley]
Kod ove dionice primjetio sam jako puno velikih skrivenih naloga, s jedne strane ti veliki igrači blokiraju rast cijene sve dok se nalozi na određenoj cijeni ne namire, i onda ponovni rast, i još što sam primjetio jeste da je ingra od svih dionica u prvoj kotaciji najmanje rasla od svoga dna(osim HT-a), a ima najveći promet po broju dionica………
[/quote]
Skriveni nalozi se više ne koriste.
Konstruktor ili Strabag-Ingra grade elektrane na Bosni
Dva građevinska konzorcijuma ostala su u igri za izgradnju šest malih hidroelektrana (MHE) na rijeci Bosni u RS, čiji je investitor norveški Technor Energy.
Da je ingra vulkan po ovim podacima u zadnja 4 i po mjeseca, vulkan bi već eruptirao ili bi bio u najvećem prederuptivnom stanju, jer 40,29 posto cijele firme u 4 i po mjeseca je velika stvar, i jedina je od firmi koja ima takav promet u odnosu na udio vlasništva, a kotiraju u najvišoj kotaciji zse burze.
[/quote]
Ja sam sam kupio i prodao 29 puta u zadnjih 4,5 mjeseca! A tako je valjda radilo još dosta njih, tako da taj podatak nije mjerodavan. 40,29%, ma svakako. Osim ako netko uistinu vjeruje kako će Ingra propasti pa uvaljuje idućem
[/quote]
P kolega kad si već 29 puta prodao i vjerovatno zaradio?
Svaki put kada ostvariš prihod sljedeči ostavi u tom iznosu dionica, pa naravno i drugi, pa nakon nekog vremena, oni koji umjetno dižu neče više imati toliko imovine, jer oni umjetno spuštaju cijenu,
a ti realno,tj razlika je da mi NIKADA NE IZLAZIMO S MINUSOM, a oni da.
rezultat če biti fascinantan.
p.s. klin se klinom izbija
[proud] [lol]