INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…iz dosadašnjeg (danas) trgovanja se vidi da netko marljivo i neprimjetno skuplja dionice kao pčelica…očito je…

to si ja, između ostalih, sa 1500 kom do 57,10 kvarim prosijek, pripremam se za slj. tjedan, imam još par naloga ispod 57, za svaki slučaj ako netko poželi van

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ZAGREB – Ingra je izvijestila Zagrebačku burzu kako ne postoje nikakve nove materijalne činjenice koje su mogle utjecati na povećanje cijene dionica koje su u rujnu tržišnu kapitalizaciju povećale za četvrtinu.

Međutim, u odgovoru na upit Zagrebačke burze koji je potpisao predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim skreće se pozornost na prošlotjedni boravak delegacije Ingre u Alžiru koja je vodila završne pregovore o izgradnji vojne bolnice Al Nadja. Vrijednost tog projekta u slučaju realizacije iznosila bi 70 milijuna eura.

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-pregovaramo-o-poslu-u-alziru-teskom-70-milijuna-eura,55515.html

Da li je to ta vijest kolege?

da da da
imamo nešto novo odnosno staro, ali vrijeme je za konačno potpisivanje ugovora ..
građenje brane u Alžiru ili tam negdje…
ja sam u ingr od danas
lp
[/quote]

mislim da je ipak razlog brana..hehehe
dobro da sam jučer kupio..a ekipa mi djelila jedinice..baš ste zakon moram priznat..
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

A što se dešava sljedeći tjedan……???

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…da nema burek investitora neke dionice bi porasle i više…npr INGRA…do 12 bi bili na 58 a možda i više…pa nema veze malo sporije ali možda i prije kraja trgovanja dostignemo tu brojku…ja sam se dovoljno nakrcao ali još ću čim skupim koju kunu-prodajem JDPL i čim me poklopi ode ja još u trgovinu INGRE…

…unatoč burekdžijama evo nas nadomak 58…a do 16:00 bi mogli i puno dalje…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…da nema burek investitora neke dionice bi porasle i više…npr INGRA…do 12 bi bili na 58 a možda i više…pa nema veze malo sporije ali možda i prije kraja trgovanja dostignemo tu brojku…ja sam se dovoljno nakrcao ali još ću čim skupim koju kunu-prodajem JDPL i čim me poklopi ode ja još u trgovinu INGRE…

[/quote]
ne tako …jos nismo kupili…. [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kako se bliži objava potpisivanja ugovora cijena će sve brže rasti…

Kako se bliži objava potpisivanja ugovora cijena će sve brže rasti…

[/quote]
Kolega, da nema burek investitora ova a i sve ostale dionice bi bile mrtve, burek investitori INGR daju dinamiku , kvalitetu, podršku i određenu sigurnost jer je čine atraktivnom.
Hvala bogu da je INGR prepoznata kao dionica sa velikim potencijalom, da je vrlo likvidna, da se priča i kalkulira o njoj , a za sve to , osim same INGR i par večih subjekata su najviše zaslužni "burek investitori"!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

[/quote]
Kolega, da nema burek investitora ova a i sve ostale dionice bi bile mrtve, burek investitori INGR daju dinamiku , kvalitetu, podršku i određenu sigurnost jer je čine atraktivnom.
Hvala bogu da je INGR prepoznata kao dionica sa velikim potencijalom, da je vrlo likvidna, da se priča i kalkulira o njoj , a za sve to , osim same INGR i par večih subjekata su najviše zaslužni "burek investitori"!

[/quote]
[thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo još podataka, podaci stvarno puno toga govore…….

U zadnja 4 i po mjeseca protrgovano je 3 022 295 dionice ili 40,29 posto ukupne firme, prosječna cijena bila je 51,37 Kn. Pozdrav

[thumbsup]

Evo još podataka, podaci stvarno puno toga govore…….

U zadnja 4 i po mjeseca protrgovano je 3 022 295 dionice ili 40,29 posto ukupne firme, prosječna cijena bila je 51,37 Kn. Pozdrav

[thumbsup]

to dokazuje da tu nisu baš burek investitori nego ozbiljni investitori koji prikupljaju što je na burzi za prodaju samo polagano

dan je pametniji od noći

Da je ingra vulkan po ovim podacima u zadnja 4 i po mjeseca, vulkan bi već eruptirao ili bi bio u najvećem prederuptivnom stanju, jer 40,29 posto cijele firme u 4 i po mjeseca je velika stvar, i jedina je od firmi koja ima takav promet u odnosu na udio vlasništva, a kotiraju u najvišoj kotaciji zse burze.

New Report

Close