INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

3.600kom po bidu

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Evo da se podsjetimo " kad kapitalizacija kompanije čije su dionice izlistane na Redovnom tržištu Zagrebačke burze padne ispod 600 milijuna kuna, aktivira se članak 73. Zakona o obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima i fondovi imaju određeno razdoblje u kojem moraju prodati tu dionicu. Prema najnovijoj Hanfinoj odluci mirovinski fondovi imaju rok do siječnja iduće godine do kada moraju prilagoditi portfelje i polako prodavati te dionice".
Mislim da ovo potvrđuje moj gornji post. [thumbsup]

kolega osuđujete drukere, a sami drukate a da niti ne znate. INGRA se nalazi u službenoj kotaciji ZSE i kao takva ne podliježe nikakvom pravilniku ”600 mil kapitalizacije”. Mirovinci mogu kupovati dionice tvrtki izlistanih na SLUŽBENOM tržištu neovisno o kapitalizaciji. Vi govorite o redovnom tržištu. Uozbiljite se. Molim ljudi da prije nego neke stvari pročitane ovdje ne uzimaju zdravo za gotovo. Svašta. Red je da se ispričate svima ovdje.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Evo ispričavam se, i nadam se da će INGRA narasti iako mnogi to ne žele.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

INGRA se nalazi u službenoj kotaciji ZSE

Službeno tržište ZSE – službeni naziv za prvu kotaciju ZSE (najviši rang kotacije u koji vrijednosni papir može biti uvršten. Kriteriji za uvrštenje su stroži od kriterija za uvrštenje na ostale kotacije

ZAGREB – Ingra je izvijestila Zagrebačku burzu kako ne postoje nikakve nove materijalne činjenice koje su mogle utjecati na povećanje cijene dionica koje su u rujnu tržišnu kapitalizaciju povećale za četvrtinu.

Međutim, u odgovoru na upit Zagrebačke burze koji je potpisao predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim skreće se pozornost na prošlotjedni boravak delegacije Ingre u Alžiru koja je vodila završne pregovore o izgradnji vojne bolnice Al Nadja. Vrijednost tog projekta u slučaju realizacije iznosila bi 70 milijuna eura.

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-pregovaramo-o-poslu-u-alziru-teskom-70-milijuna-eura,55515.html

Da li je to ta vijest kolege?

da da da
imamo nešto novo odnosno staro, ali vrijeme je za konačno potpisivanje ugovora ..
građenje brane u Alžiru ili tam negdje…
ja sam u ingr od danas
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

danas vole izravno po bidu, prvo 3600kom, sad 1965.

Evo što je statistika…….

U zadnjih mjesec dana protrgovano 1.089.404,00 ukupni iznos od 58.855.030 Kn, u prijevodu 14,52 posto svih dionica ili 27,92 posto svih dionica izvan top 10
Prosječna cijena je 54,024Kn, baš prava statistika……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

neko opako čisti ingticu po asku [thumbsup]

…iz dosadašnjeg (danas) trgovanja se vidi da netko marljivo i neprimjetno skuplja dionice kao pčelica…očito je…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

…upitao bih bolje znalce da li je to "migi-migi"?…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

…iz dosadašnjeg (danas) trgovanja se vidi da netko marljivo i neprimjetno skuplja dionice kao pčelica…očito je…

Jesi li siguran ?

ili to podaci govore……..

U zadnjih mjesec dana protrgovano 1.089.404 dionice ili iznos od 58.855.030 Kn
[lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…da nema burek investitora neke dionice bi porasle i više…npr INGRA…do 12 bi bili na 58 a možda i više…pa nema veze malo sporije ali možda i prije kraja trgovanja dostignemo tu brojku…ja sam se dovoljno nakrcao ali još ću čim skupim koju kunu-prodajem JDPL i čim me poklopi ode ja još u trgovinu INGRE…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close