INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kidnuo je nadesno 🙂

…da li je to DOHA na pomolu?…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

kladim se da ce Crobex do kraja dana doc na laganu pozitivu … eto … burza je manipulacija… kako je jedan moj profesor rekao… Mediji i statistika su glavni pokretači burze… bilo gore … bilo dole 😉

Reci profesoru da je budala, glavni pokretači burze smo mi koji tu trgujemo i ak ja pljusnem po kupnji evo i krda zamnom…kaj god da neki pišu kak je dobra [lol]
[/quote]

Očito si preplitko shvatio tezu… Kad ti pljusneš po kupnji … krdo navali zbog statistike …da je kupnja jaka… isto je i sa prodajom , što je opet samo jedan dio STATISTIKE… Što se medija tiče… nemoram ti valjda i to pojašnjavati … I samo budale misle ih krdo prati

[/quote]

Ja ne mislim tako, ali tako ispada! Što ti to govori? Da su stvari različite ovisno o perspektivi iz koje ih sageldavaš…
[/quote]

Daj radije pljusni onda po kupnji umjesto da tu filozofiraš … [wink]
[/quote]

…ja pljusnuo i krenulo goreee…uh što nisam imao još da dokupim još koju tisućicu po 55-56… samo strpljenja…nedajte se izmanipulirati a sa viškom kuna znamo što treba i kako iskoristiti nečiju paniku…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

može k/p i današnje transakcije ingre

hvala

Raduje me što Ingra sama radi skoro 1/5 prometa na ZSE. Valjda to nešto znači. [thumbsup]

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Raduje me što Ingra sama radi skoro 1/5 prometa na ZSE. Valjda to nešto znači. [thumbsup]

masovna distribucija dionica. lošššš znak! [bye]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

…da li je to DOHA na pomolu?…

bez drukinga molim, da niste napisali DOHA mogao sam se još nakrcati. Još ćete i IvanuStrašnu7 navuć na ovaj topic. Molim ne širiti dezinformacije.

uh što je bilo lijepo kupovati na 35-40 …. nigdje nikoga …..a sad više ni 57 nije puno …uskoru bu tako sa 75 pa 90 pa……itd ….haha

Lagana pozitiva … kakva je ovo igra ! 😉

…je,je…DOHA,DOHA…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

evo opet u 5 najlikvinijih je ingra! trebam još nabavit njenih dionica 😀

uh što je bilo lijepo kupovati na 35-40 …. nigdje nikoga …..a sad više ni 57 nije puno …uskoru bu tako sa 75 pa 90 pa……itd ….haha

Ispod 40 kn si mogao kupovati na lopate, kako sam god stavio nalog poklopilo bi me u minut, koja su to bila vremena. A nema više ni drukera koji su svaki dan pisali o bankrotu i propasti, malo mi nedostaju.

New Report

Close