Premješteno iz teme: SNBA (Slatinska banka d.d.)
INGRA D.D. 4,08% 37.500,00 – –
kad je to kupljeno i po kojoj cijeni?
zanimljiva ekipa u top-tenu [sealed]
Druga polovina 8.mj. cijena nepoznata.
Druga polovina 8.mj. cijena nepoznata.
26.6.2009 110,01 125,00 110,00 125,00 110,09 14,68 8 11.185 1.231.318,95
24.6.2009 110,00 111,00 109,00 109,00 109,24 -3,54 22 22.481 2.455.926,
poslije tog datuma nije bilo takvih trgovina,a po sitno nisu mogli ništa skupiti
jel onda Ingra bila u nekakvim problemima,bez casha,nešto joj nije bilo plaćeno?
U svakom slučaju interesa za ovu dionicu ima. [sealed]
Ako je prodaja dionica SNBA izvršena radi isplate dividende, onda je jasno da je dividenda samo bacanje prašine u oči da se navuče ulagače na kupnju dionica INGRE i dizanje cijene dionice na burzi s 38 na 58kn.
jebemti da je meni takvih magičnih 50 lipa. [lol]
Zar nebi mi mali dioničari trebali znati kako ,
zašto i po koliko uprava prodaje dionice SNBA ili HGSPOTa ?
Ma u stvari zašto – to znamo jer mane keša…
Ali zar nebi to trebali bar negdje moći pročitat ????
Nisam baš pratio – je li netko vidio taj ugovor o prodaji ili je zaključeno da je to prodaja samo na osnovu promjene u SKDD?
Ako je ovo drugo, mislim da je onda vjerojatnije da je Ingra dala te dionice kao zalog za nekakav kredit (repo).
INgra je sklopila repo ugovor tj. uzela je lovu, dionice prebacila na PBZ equity i obvezala se u ugovorenom roku dionice otkupiti nazad po cijeni uvećanoj za dogovorenu kamatu.
Vrlo mudar potez jer će za godinu dana dionica SNBE sigurno vrijediti više, pa bi bilo glupo sada je prodati. Ukoliko Ingra ne vrati lovu PBZ fondu dionice će ostati i dalje u njegovom vlasništvu.
Čisti posao
Nisam baš pratio – je li netko vidio taj ugovor o prodaji ili je zaključeno da je to prodaja samo na osnovu promjene u SKDD?
Ako je ovo drugo, mislim da je onda vjerojatnije da je Ingra dala te dionice kao zalog za nekakav kredit (repo).
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Uc0TtBy9bD4bvvd3n6pW2w==.pdf