INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a najjači su mi genijalci koji stavljaju dionice nakon paketa od 50 komada na 37000 ispod te cijene! [smiley11]

plavi: ” Uglavnom malo betoniranja cijene i možemo lagano preko 40 000. Uskoro će biti u novinama objavljena 1 dobra vijest , koja će se također odraziti na cijenu dionice, a kroz neko vrijeme i druga , što će također katapultirati cijenu . Dobro je kako god okrenuli. [smiley2] ” Jesu li se to počele pojavljivati dobre vijesti[smiley1]

Jesu , ali ima još jedna neobjavljena , ako je točan izvor iz Ingre ona glasi ovako:

U dogledno vrijeme planiran je izlazak Ingre na Londonsku burzu.

Ovo shvatite kao neprovjerenu informaciju te ju nemojte uzimati zdravo za gotovo.
Biti će i bussines sa biodizelom, kupljena navodno neka tvrtka u Srbiji za jeftine pare.[smiley2][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ima jos jedna dobra vijest.navodno ce ingra dobiti jos jedan dobar posao.strpimo se jos malo pa cemo vidjeti hoce li to zazivjeti

ne znam jeste li primjetili ovaj članak
XV. Zadužuju se uprava i nadzorni odbor Društva da poduzmu sve potrebne pravne
radnje te da po provedenom povećanju temeljnog kapitala podnesu Zagrebačkoj
burzi zahtjev za uvrštenje svih redovnih dionica Društva bez nominalnog iznosa koje
glasne na ime u prvu kotaciju burze (službeno tržište).
Pokrovitelj uvrštenja je
ovlašteno društvo ICF d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Miramarska 24.

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

ima jos jedna dobra vijest.navodno ce ingra dobiti jos jedan dobar posao.strpimo se jos malo pa cemo vidjeti hoce li to zazivjeti

Pa napišite kolega, samo stavite opasku neprovjereno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pleso.gradnja terminala

ksafaric:

plavi: ” Uglavnom malo betoniranja cijene i možemo lagano preko 40 000. Uskoro će biti u novinama objavljena 1 dobra vijest , koja će se također odraziti na cijenu dionice, a kroz neko vrijeme i druga , što će također katapultirati cijenu . Dobro je kako god okrenuli. [smiley2] ” Jesu li se to počele pojavljivati dobre vijesti[smiley1]

Jesu , ali ima još jedna neobjavljena , ako je točan izvor iz Ingre ona glasi ovako:

U dogledno vrijeme planiran je izlazak Ingre na Londonsku burzu.

Ovo shvatite kao neprovjerenu informaciju te ju nemojte uzimati zdravo za gotovo.
Biti će i bussines sa biodizelom, kupljena navodno neka tvrtka u Srbiji za jeftine pare.[smiley2][smiley2]

to se već i prije najavljivalo.znate li možda koje je to dogledno vrijeme?znate li vi išta o plesu?

Mislim da je dobro krenulo kolege!!![smiley2][smiley1][smiley2]

Onima koji nisu vjerovali, neka se malo naluknu u atačment!!![smiley7][smiley7]

Dođite i hurdite....

znate li vi išta o plesu?

E o tome ništa, što da bi obnavljali Pleso??

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

navodno ce graditi novi terminal.ne znam je li obnova u pitanju.zato i nisam mislio izlaziti s tom vijesti.nadam se da je moj izvor tocan.koje je to dogledno vrijeme?znate li bar otprilike?

A da danas malo liznema do onih 40k…Posle i može malo pasti, ali bi me veselilo…[smiley1]

ingra odblokirana! [smiley2]

New Report

Close