Bome i ja sam popušio love na njoj više nego na svim dionicama zajedno…
Sada fino raste ali me strah više uči
tri puta sam je kupio i tri puta popušio u roku keks velike novce.
Svaka čast vlasnicima i želim da vam Ingra raste..
STvarno mi nije jasno zašto na ingrinoj stranici stoje podaci iz 2008. Pa kaj je njima? MOže savjet…
Da li je pametno uložiti novac na ovim razinama radi smanjivanja ulaza ili treba još čekati jedan oštriji pad, kako ingre tako i crobexa?
Hvala
Ja ne ocekujem veliki pad,pogotovo ako jos objave da su potpisali 2-3 ugovora. Danas je pala,pa su ljudi prodavali da unovce zaradu i vec u pon. ce ju kupovati povecim cijenama i za iste novce imati manje dionica. Ja strogo držim svoje dionice i cekma 190 kuna(za 500 komada) a drugih pola prodajem na 100 kuna (200 komada).
Ja sam danas dokupio na 57 kuna i stvarno sam sretan,sto jos mogu dokupiti povoljno(za mene) za novce koje jos ubacim u dionice.Sve sam ulozio u dionice,nadam se da cu sljedece ljeto ici na more i uzivati:) Jednom se živi.
Bome i ja sam popušio love na njoj više nego na svim dionicama zajedno…
Sada fino raste ali me strah više uči
tri puta sam je kupio i tri puta popušio u roku keks velike novce.
Svaka čast vlasnicima i želim da vam Ingra raste..
To znači da savršeno određujete vrh,ali ga krivo koristite.. [lol]
NHF kolega
Pogledajte joj book i ne treba vise nista rec.
Ja ne ocekujem veliki pad,pogotovo ako jos objave da su potpisali 2-3 ugovora. Danas je pala,pa su ljudi prodavali da unovce zaradu i vec u pon. ce ju kupovati povecim cijenama i za iste novce imati manje dionica. Ja strogo držim svoje dionice i cekma 190 kuna(za 500 komada) a drugih pola prodajem na 100 kuna (200 komada).
…ni ja ne prodajem…dokupio po 57 i mjerim je u tisućicama…najviše od svih…do sada sam sa njon trejdao 40-48 i dobivao ali sada samo čuvan…za 12 mjeseci će biti i duplo više nego sada…
Pozdrav ljudi!
Ja sam amater da vam budem iskren i odlučio sam uložit nešto novca (ne previše) u ingru te sam za početak kupio samo 10 komada.Planiram to držat dulje vrijeme te s vremenom još kupit ako se pokaže da je dobro.
Možete mi reči ponešto o dividendi.da li je sigurna?
Hvala…..
Pozdrav ljudi!
Ja sam amater da vam budem iskren i odlučio sam uložit nešto novca (ne previše) u ingru te sam za početak kupio samo 10 komada.Planiram to držat dulje vrijeme te s vremenom još kupit ako se pokaže da je dobro.
Možete mi reči ponešto o dividendi.da li je sigurna?
Hvala…..
Ne znamo jeli sigurna, ali ako ti slučajno ne sjedne javi se pa ću ti ja isplatiti tih 5kn.Još ću ti platiti pivu, to ti je dividenda za 2009g i 2010g.
hehe kakvih 5 kn 😀 nemojte zezati…….
kolika je bila za 2008.
a to za pivu,vrijedi 😉
1,33 kune je u 2008 bila.
Antiša ti si vidovit da znaš da ce biti dividenda ista sljedece godine?