INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav ekipa kako je, evo jedne zanimljivosti, kad je HT zadnji put bio 258-259,
ingra je bila izmedu 157-165. kako lijepo.

…došlo i naših 5,10,100…minuta…nemoj brinuti, brzo ćemo opet na te razine…bitno je ne paničariti i ne davati INGRU badava, a do 100 je badava…nemojmo se lakomiti na burek kad možemo na jastoge …samo strpljenja molim…a kad stigne potvrda 0poslića, uuuu bute vidli kak se leti …uživajte i ako imate kaj kešššššššša uzmite si još koju, nema blema…
[/quote]
…hvala za stotke… danas se u onom stampedu prema dole mogla vidjeti čvrstoća cijene naše INGRE… i među rijetkima je koja je vratila dobar dio cijene u zadnjih pola sata trgovanja…ja je čuvam do 100kn sigurno…a kad ovako malo padne kupujem pomalo…danas upalo nešto po 57…
[/quote]

[cool]

hihi ne prodajem vise sve dok ne dodje do svog vrha , ovo su trejderski(.ederski)pokusaji da ju sruse i i opet dokupe po niskim cijenama

Konzervativna taktika, čekaš svoj target bez obzira na sve.Vodile su se razne polemike oko nje, mnogi kažu da je u situacijama kao što je ova,jedna od boljih. Izuzetno zahtjevna u pogledu discipline.

Treba bit strpljiv. Svi bi se mi htjeli obogatit za par dana. Pomalo!

Nije ovo baš pomalo 50% u dva tjedna, meni više odgovara sporije ali sigurnije, ove oscilacije me čine nervoznim.
A šta ćeš navalili ovi što su na 38 kn pričali o propasti, dobavljačima, dugovima.
[/quote]

Vjerojatno ti je promakao moj post od 17.09.09 13:42 kako slijedi;

"Što se tiče prenaglog rasta na ingr-i pogledaj slijedeće podatke;

09.03.-15.09.

INGR-R-A 52,50%

PBZ-R-A 141,62%
PTKM-R-A 144,27%
KORF-R-A 144,96%
VDKT-R-A 155,09%
KOEI-R-A 159,37%
IGH-R-A 181,33%
HDEL-R-A 192,88%

Meni to neizgleda kao nagli rast."

Prema ovome,odbijanac od zadnjeg dna ingre od 09.03.-15.09. je 52,50%,(dakle nekakav
oporavak,neznam koliko je to rast),to je 6 mjeseci,u usporedbi s bilo čime drugim, meni to izgleda zaista pomalo. Po meni nema objektivno razloga za pad cijene ingr-e, odnosno brisanja i ovog mizernog rasta koji je ostvarila, ali to bi se odnosilo na "slobodna tržišta".

Do kraja trgovanja okrecemo u plus vidim,pa ce ovi sto su prodali kupovati opet po skupljim cijenama 🙂

Po meni nema objektivno razloga za pad cijene ingr-e, odnosno brisanja i ovog mizernog rasta

– Uprava gotovo rasprodala dionice,
– problemi sa likvidnosti,
– problemi sa kooperantima,
– upitni daljnji projekti,
– problemi sa Arenom,
– po meni – vrlo upitna budućnostl,
– itd.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Po stanju u top 10, glavesine iz uprave vec dugo nisu nista prodali. A i ono sto se prodalo su bile zanemarive kolicine s obzirom na kolicinu koja im je jos ostala …

– problemi sa Arenom,
– itd.

– uprava nije rasprodala dionice
– likvidnost je problem cijele drž, zato INGR sudjeluje na više međunarodnih natječaja
– kooperanti su najvećim dijelom riješeni sa trezorskim dionicama
– daljnji projekti su na stand-by zbog opće nelikvidnosti
– arena je preuzeta i problemi više ne postoje, jedino ako grad kasni sa plačanjem
– budučnost:
zahvaljujući pojačanim aktivnostima na tržištima regije putem dva nova predstavništva u Moskvi i Prištini, INGRA je ugovorila dva nova ugovora o izvođenju radova na projektima cestogradnje i mostogradnje u ukupnom iznosu od 30 milijuna EUR.

Najveći iskorak na inozemnim tržištima očekuje se na tržištu Alžira, na kojem je društvo uspješno učvrstilo poziciju pouzdanog i kvalitetnog partnera, a trenutno konkurira za izvođenje više infrastrukturnih projekata ukupne vrijednosti od preko 300 milijuna EUR.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Osobno preslagujem jučerašnje zarade isključivo ovdje po 57 [smiley]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Nekada sam dosta radio sa INGR i LKPC zato jer su se prestizale, uvijek je 10 LKPC vrijedilo kolko jedna INGR, prodavao sam 1 INGR da kupim 11 LKPC ili 9 LKPC kada sam za to mogao kupiti 1 INGR.
Danas je LKPC 1420 a INGR 57 x 150=8550kn, -40%, a ništa se bitno nije promijenilo.

– problemi sa Arenom,
– itd.

– uprava nije rasprodala dionice
– likvidnost je problem cijele drž, zato INGR sudjeluje na više međunarodnih natječaja
– kooperanti su najvećim dijelom riješeni sa trezorskim dionicama
– daljnji projekti su na stand-by zbog opće nelikvidnosti
– arena je preuzeta i problemi više ne postoje, jedino ako grad kasni sa plačanjem
– budučnost:
zahvaljujući pojačanim aktivnostima na tržištima regije putem dva nova predstavništva u Moskvi i Prištini, INGRA je ugovorila dva nova ugovora o izvođenju radova na projektima cestogradnje i mostogradnje u ukupnom iznosu od 30 milijuna EUR.

Najveći iskorak na inozemnim tržištima očekuje se na tržištu Alžira, na kojem je društvo uspješno učvrstilo poziciju pouzdanog i kvalitetnog partnera, a trenutno konkurira za izvođenje više infrastrukturnih projekata ukupne vrijednosti od preko 300 milijuna EUR.

[/quote]
Imaš link na ovu info?

Ingrin homepage
Vaš link

Ingrin homepage
Vaš link

krasno
pa to je za 2008 godinu
nista ……..idem ja doma naci vecernjak iz 80te sa naslovnicom umro je drug Tito jer svaki puta kad citam ingin hompejdz se setim kolko sam love zguto na njoj
pofuk

New Report

Close