INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo sa ZSE pojedinosti o glavnoj skupstini i dokapitalizaciji…

toliko o onome da ce biti ponuđene dioničarima za 10000 kn u dokapitalizaciji.svaka čast.promašili ste samo 150% min.

velik promet danas na ingri.netko ulazi?

Meni se ovo ne cini toliko lose za postojece dionicare: svatko od njih ima pravo upisa u udjelu dionica prije dokapitalizacije, sa zaokruzivanjem na gore. Mislim da to znaci da ako imas i jednu dionicu, mozes kupiti jednu. Cijena je minimalno 25k, sto nije puno ispod trenutne trzisne cijene, ali kada taj kapital udje u Ingru, cijena ce po mom misljenju biti puno veca, jer ni pokazatelji (posebno P/BV) nece izgledati ovako napuhani, a profitabilnost projekata koji su u tijeku mi se ne cini upitna. Da ne bude zabune: imam dvije dionice i osim ako se pokaze da sam pogresno razumio ovaj dokument o glavnoj skupstini i dokapitalizaciji, ne namjeravam prodavati, mozda cak dokupim ako bude novca… Sto drugi misle?

nakon očekivanog pada i očekivan uzlet……………..ja mislim ko i inače, sve bu to dobro! [smiley11]

Dobro s

Meni se ovo ne cini toliko lose za postojece dionicare: svatko od njih ima pravo upisa u udjelu dionica prije dokapitalizacije, sa zaokruzivanjem na gore. Mislim da to znaci da ako imas i jednu dionicu, mozes kupiti jednu. Cijena je minimalno 25k, sto nije puno ispod trenutne trzisne cijene, ali kada taj kapital udje u Ingru, cijena ce po mom misljenju biti puno veca, jer ni pokazatelji (posebno P/BV) nece izgledati ovako napuhani, a profitabilnost projekata koji su u tijeku mi se ne cini upitna. Da ne bude zabune: imam dvije dionice i osim ako se pokaze da sam pogresno razumio ovaj dokument o glavnoj skupstini i dokapitalizaciji, ne namjeravam prodavati, mozda cak dokupim ako bude novca… Sto drugi misle?

Dobro si shvatio. Očekujem nakon dokapitalizacije cijenu od 60.000 kn a P/Bv će biti nešto niži od 6

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

INGRA žestoko grabi prema gore,bojim se da ko je uzeo na ovim razinama je dobro napravio.promet 9milja,
prva kupnja 36.900,znači samo je jedan smjer UP [smiley2][smiley2][smiley2]

treba prvo vidjeti po kojoj tocno cijeni ce ici dokapitalizacija.ovo je napisano da ce biti minimalno 25000.a ocekivanu cijenu nakon dokapitalizacije ipak treba pricekati.mislim da je prerano govoriti o bilo kakvim brojkama.

…Upis dionica vršit će se u dva
kruga. U prvom krugu svaki dioničar ima pravo upisati onaj dio novih dionica koji
odgovara njegovu udjelu u dotadašnjem temeljnom kapitalu Društva
zaokruživanjem na veći cijeli broj dionica (pravo prvenstva)…

…(1) Članak 7. mijenja se tako da glasi:
“Temeljni kapital Društva iznosi 100.000.000,00 kuna.”
(2) Članak 8. mijenja se tako da glasi:
“Temeljni kapital podijeljen je na 50.000 dionica bez nominalnog iznosa.”

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Mislim da će babaropge na temi Ingra napokon prestat plašit ljude. Ako nekome nije jasno zašto je netko iz Uprave prodao 500 dionica ovih dana evo mu zadatak za prvašiće male
500*35k=X
X/25k=Y
Izračunajte X i Y (broj dionica nakon dokapitalizacije)

A o targetima nakon dokapitalizacije i ostalom ne bi.
Nema smisla

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

Molio bih da se javi netko tko se više razumije u ekonomske pokazatelje i ovo s dokapitalizacijom.Konkretno…da li će se moći upisivati dionica jedna za jednu ili npr. na svake četri koje posjedujemo mogućnost upisivanja jedne…
Hvala[smiley9]

Mislim da će babaropge na temi Ingra napokon prestat plašit ljude. Ako nekome nije jasno zašto je netko iz Uprave prodao 500 dionica ovih dana evo mu zadatak za prvašiće male
500*35k=X
X/25k=Y
Izračunajte X i Y (broj dionica nakon dokapitalizacije)

A o targetima nakon dokapitalizacije i ostalom ne bi.
Nema smisla

to vrijedi ako bude cijena 25k.i da stave 30k ovi ce imati lijepu zaradu.ali nije sve tako jednostavno.

New Report

Close