INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čeka se oce li dobiti posao u Alžiru.

@Kliring
Nije da me pogađa nešto, niti sam išta komentirao… ali tvoja priča o trejdanju s ingrom je šuplja.
Reci mi molim te kojeg brokera ti to koristiš da si i stigao reagirati na onaj tobogan u četvrtak !?
Takav i meni treba, a ne da moram čekati 3 minute da mi se nalog uopće pojavi, a do tada …
popapala maca! Da ne pričam kako je to ustvari bilo nemoguće bez da NISI PRATIO burzu.
Neki ljudi se jednostavno vole hvaliti sa glupostima, koje uz to još zvuče nevjerojatno ! 🙂
Ko malo djete kad kaže ostaloj djeci…danas sam pucao iz pištolja….

Stari, mijenjaj brokera! hitno!
[/quote]
Finesa. kao da se igraš u realnom vremenu. nalozi izlaze u roku MAX 30s. taman izađe dok ja prešaltam na gledalicu.
[/quote]

I to je sporo za Ingru , jedini ozbiljan alat je PBZ investor , nalog izlazi za 5 sec. i nema nikakvog šaltanja.
[/quote]
Istina PBZ investor ti je najbolji.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

koji muk , za razliku od prije par dana….zar ste se svi iskrcali?

Kune nisu problem, kuna nema

I to je sporo za Ingru , jedini ozbiljan alat je PBZ investor , nalog izlazi za 5 sec. i nema nikakvog šaltanja.

Istina PBZ investor ti je najbolji.
[/quote]
takvih prilika ima vrlo malo i ne isplati se za njih plačati 0,6%, ja imam još nešto na investoru baš za takve stvari, ali sam uglavnom prešao na drugog brokera a nalog mi je vani za 10sek.

koji muk , za razliku od prije par dana….zar ste se svi iskrcali?

ne brigaj, skupljaj i čekaj

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

opet će gore čim se zadržala na ovim razinama tjedan dana, čeka se ponovno uzelet za 15-tak kuna u slijedećem razdoblju (dva tjedna)

KUPNJE (41.243) – INGR-R-A PRODAJE (68.040) – INGR-R-A

complete line ..

Kakve to ima veze sa ičim? Ako netko zaželi može začas naslagati par desetaka tisuća kupovnih ili prodajnih naloga da promijene taj odnos kako im se sprdne.

Ta brojka sama po sebi ništa ne znači, trebao bi imati uvid u knjigu naloga od 0kn pa sve do vrha i tek onda bi mogao znati kakvo je pravo stanje stvari. Možda je netko stavio 30.000 komada na prodaju po 500kn… A možda je netko na kupnji sa 20.000 komada po 10kn.

complete line ..

Kakve to ima veze sa ičim? Ako netko zaželi može začas naslagati par desetaka tisuća kupovnih ili prodajnih naloga da promijene taj odnos kako im se sprdne.

Ta brojka sama po sebi ništa ne znači, trebao bi imati uvid u knjigu naloga od 0kn pa sve do vrha i tek onda bi mogao znati kakvo je pravo stanje stvari. Možda je netko stavio 30.000 komada na prodaju po 500kn… A možda je netko na kupnji sa 20.000 komada po 10kn.
[/quote]

Imaš pravo, osnovni zakon tržišta je baš bezveze podatak.
Slažem se samo u jednom, da je moguće naslagati naloge bezbveze… al da li je to baš bezveze?!
Tko ima casha za takvo “bezvezno” slaganje naloga. Ili pak toliku količinu dionica.

Meni taj podatak govori kako trenutno vjetar puše prema toj dionici . Točka.

Eh… i daj molim te prije nego se burza otvori, naslaži jedno par naloga po desetak tisuća komada, na koju god stranu želiš, evo ti izaberi.
Šta ti je to… za čunku poput tebe, očito prava sitnica.

complete line ..

[/quote]

kolega je pito dal neki broker ima ukupne kupnje i prodaje .. dao sam mu primjer i brokera ..ne vidim problem ….

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

crnac, jel može opet K/P ?! 🙂
Hvala na tom bezveznom podatku ! 😉

Dočekali smo ove dane da nam se ingra digne [thumbsup]

i moj se počeo dizati, dobar znak [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a ciji se danas ne dize,jest da je juzina ali se dize sve

New Report

Close