da li netko zna otprilike kada bi se znalo jesu dobili ovaj posao u alžiru.
za tjedan,dva,tri,mjesec …..
također jel’ netko uspio "iskopati" tko je "taj" što mjesecima štopa ingricu
može li od nekog znalca nekakav graf i prognozu za iduće dane i tjedne
vjerujem da će nas inga sve ugodno iznenaditi idučih dana,ali eto ako netko može to potvrditi sa nekim grafom
hvala na trudu!
@Kliring
Nije da me pogađa nešto, niti sam išta komentirao… ali tvoja priča o trejdanju s ingrom je šuplja.
Reci mi molim te kojeg brokera ti to koristiš da si i stigao reagirati na onaj tobogan u četvrtak !?
Takav i meni treba, a ne da moram čekati 3 minute da mi se nalog uopće pojavi, a do tada … popapala maca! Da ne pričam kako je to ustvari bilo nemoguće bez da NISI PRATIO burzu.
Neki ljudi se jednostavno vole hvaliti sa glupostima, koje uz to još zvuče nevjerojatno ! 🙂
Ko malo djete kad kaže ostaloj djeci…danas sam pucao iz pištolja….
Stari, mijenjaj brokera! hitno!
statično stanje čeka se razvoj vani pa da krene gore.
nema puno prodaje nije baš neka navala
@Kliring
Nije da me pogađa nešto, niti sam išta komentirao… ali tvoja priča o trejdanju s ingrom je šuplja.
Reci mi molim te kojeg brokera ti to koristiš da si i stigao reagirati na onaj tobogan u četvrtak !?
Takav i meni treba, a ne da moram čekati 3 minute da mi se nalog uopće pojavi, a do tada … popapala maca! Da ne pričam kako je to ustvari bilo nemoguće bez da NISI PRATIO burzu.
Neki ljudi se jednostavno vole hvaliti sa glupostima, koje uz to još zvuče nevjerojatno ! 🙂
[/quote]
Finesa. kao da se igraš u realnom vremenu. nalozi izlaze u roku MAX 30s. taman izađe dok ja prešaltam na gledalicu.
@Kliring
[/quote]
Finesa. kao da se igraš u realnom vremenu. nalozi izlaze u roku MAX 30s. taman izađe dok ja prešaltam na gledalicu.
[/quote]
I to je sporo za Ingru , jedini ozbiljan alat je PBZ investor , nalog izlazi za 5 sec. i nema nikakvog šaltanja.
kakav pbz za šteka svakih put u guzvi najbolje ti je hita,fima ili abacus
dobro … nebitno je sad to … ima tema za rasprave o brokerima, ja recimo koristim abacus … i onak dobri su mi osim što su mi spori malo, a čija je krivica nemam pojma !
Nego… Ima li netko UKUPAN odnos kupnje/prodaje na INGRI … ne sad izlist od pet strana … već dva broja ?!
KUPNJE (41.243) – INGR-R-A PRODAJE (68.040) – INGR-R-A
complete line ..
KUPNJE (41.243) – INGR-R-A PRODAJE (68.040) – INGR-R-A
complete line ..
Hvala …