INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja imam par dionica po 180 kuna, i kupovo po 43 pa sam te iste prodo,pa dokupio.Sada više ništa ne diram cekam kada ce jednog dana biti 190 kuna da izađem sretan.

Kad dođe na 190 vjerovat ćeš da može i na 300. Kad dođe na 300 vjerovat ćeš da može i na 500….

[/quote]

Tak je…dugoročno ulaganje nema smisla…jer se ciklički ponavljaju krize…
Kad opet crobex dođe do 5500 ja kompletno rasprodajem portfelj i čekam ga na 2000…makar odustao od ulaganja na nekoliko godina…
[/quote]
ovaj tvoj krug bi mogao potrajat 2 zivota [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

hm šuplji ask na ingrici

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

SZ,

Super mi je kak se nitko ne javlja kome su ostale jos od vremena jakog pada. Ispada da su svi zaradili na ovoj recesiji. Zanimljivo koliko su svi dobri trejderi.

Da nitko iskreno ne moze napisati "kupio sam po 120 i ostalo mi je tih 150 komada".

Evo, ja imam tih 150 komada i danas + sto sam kupovao na nizim razinama (oko 40) da smanjim taj visoki ulaz.

Čitajući forum čini mi se da se INGRA kupovala samo na 37-38 a prodavala na 54…

Ja kupio po 140 pa prodao na 115…
Kupio na 95 pa prodao na 80…
Kupovao od 65-39 dok je išla nizbrdo…
Kupovao od 41-43 dok je išla uzbrdo…
Kupio jučer po 50 i koju lipu…

Ili tako nekako, ne sjećam se ni ja više
[rolleyes]

ako ništa drugo valjda smo danas barem probili taj fibo na 51
idući je pak na 55

… a da gospodična Prinos radije pređe na Iskricu.com i kreira profilčić? … mogu li sugerirat nick? ;))

Zanimljiva pretpostavka – odnosno poluinformacija

Ingra gradi stanove za 1300 eura po m2?!

Nova tura stanova po modelu sličnom POS-u trebala bi se graditi u Mokošici i to na zemljištu u neposrednoj blizini tamošnje osnovne škole. Riječ je o stambenom kompleksu s oko stotinjak stanova, čije bi se izgradnje na svom zemljištu površine oko 9 tisuća metara četvornih prihvatila tvrtka Ingra.

Gradonačelnik Andro Vlahušić potvrdio je tu informaciju nakon nedavnog sastanka sa čelnicima Ingre na kojem je uz direktora Ingrinog južnog sektora Željana Konsua sudjelovao i sam predsjednik Uprave ove zagrebačke tvrtke Igor Oppenheim.
Željan Konsuo potvrdio nam je da se razgovaralo o izgradnji stanova u Mokošici, no i da je ‘preuranjeno govoriti o bilo kakvim detaljima’.

Ipak, doznajemo cijena stanova koje bi gradila Ingra po uzoru na poticajnu stanogradnju bila bi daleko niža od tržišne i kretala bi se oko 1300 eura po metru četvornom.
Uz to, uskoro bi trebala biti pri kraju izrada Detaljnog plana uređenja (DPU) Tamarića, nakon čega bi se moglo krenuti u postupak ishođenja lokacijske dozvole za navedene stambene zgrade.

izvor: http://www.dulist.hr/content/view/6099/65/

Vidim da neke pogađa da se nekad desi da ljudi koji ni ne prate burzu svaki dan cijeli dan jer imaju drugog posla također znaju dobro odtrejdat i to samo na filing, bez blejanja u monitor.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@Kliring
Nije da me pogađa nešto, niti sam išta komentirao… ali tvoja priča o trejdanju s ingrom je šuplja.
Reci mi molim te kojeg brokera ti to koristiš da si i stigao reagirati na onaj tobogan u četvrtak !?
Takav i meni treba, a ne da moram čekati 3 minute da mi se nalog uopće pojavi, a do tada … popapala maca! Da ne pričam kako je to ustvari bilo nemoguće bez da NISI PRATIO burzu.
Neki ljudi se jednostavno vole hvaliti sa glupostima, koje uz to još zvuče nevjerojatno ! 🙂
Ko malo djete kad kaže ostaloj djeci…danas sam pucao iz pištolja….

Zanimljiva pretpostavka – odnosno poluinformacija

Ingra gradi stanove za 1300 eura po m2?!

Nova tura stanova po modelu sličnom POS-u trebala bi se graditi u Mokošici i to na zemljištu u neposrednoj blizini tamošnje osnovne škole. Riječ je o stambenom kompleksu s oko stotinjak stanova, čije bi se izgradnje na svom zemljištu površine oko 9 tisuća metara četvornih prihvatila tvrtka Ingra.

Gradonačelnik Andro Vlahušić potvrdio je tu informaciju nakon nedavnog sastanka sa čelnicima Ingre na kojem je uz direktora Ingrinog južnog sektora Željana Konsua sudjelovao i sam predsjednik Uprave ove zagrebačke tvrtke Igor Oppenheim.
Željan Konsuo potvrdio nam je da se razgovaralo o izgradnji stanova u Mokošici, no i da je ‘preuranjeno govoriti o bilo kakvim detaljima’.

Ipak, doznajemo cijena stanova koje bi gradila Ingra po uzoru na poticajnu stanogradnju bila bi daleko niža od tržišne i kretala bi se oko 1300 eura po metru četvornom.
Uz to, uskoro bi trebala biti pri kraju izrada Detaljnog plana uređenja (DPU) Tamarića, nakon čega bi se moglo krenuti u postupak ishođenja lokacijske dozvole za navedene stambene zgrade.

izvor: http://www.dulist.hr/content/view/6099/65/

Ja se nadam da cu se i svi ti stanovi prodati,ako ce se graditi,da nebi to bilo kao i Hoto vile koje stoje u samoboru.

@Kliring
Nije da me pogađa nešto, niti sam išta komentirao… ali tvoja priča o trejdanju s ingrom je šuplja.
Reci mi molim te kojeg brokera ti to koristiš da si i stigao reagirati na onaj tobogan u četvrtak !?
Takav i meni treba, a ne da moram čekati 3 minute da mi se nalog uopće pojavi, a do tada … popapala maca! Da ne pričam kako je to ustvari bilo nemoguće bez da NISI PRATIO burzu.
Neki ljudi se jednostavno vole hvaliti sa glupostima, koje uz to još zvuče nevjerojatno ! 🙂
Ko malo djete kad kaže ostaloj djeci…danas sam pucao iz pištolja….

Ček ček netko ti je čak dao i stotku [lol] pa ovdje ima stvarno svega. Aj probaj shvatit šta si napisao, ali za ozbiljno ajde razmisli što si napisao i razmisli kako je moguće.
Hm.. kako je moguće zadat naloge bez da pratiš burzu, hm kako.. KAKO [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ingra-najzasluznija-za-tjedni-skok-crobex-a-od-5%2c7%25,55903.html

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ingra-najzasluznija-za-tjedni-skok-crobex-a-od-5%2c7%25,55903.html

nadajmo se jos jednom takvom tjednu, naravno sa istim stilom uzleta.. [thumbsup]

New Report

Close