K 84624/P 91972
Konstatno se povečava broj igrača,a prvih trideset K/P je u rasponu od 48,07 do 51,50.
Upravo skinuto 2500 komada s prodaje [thumbsup]
Kupnja – INGR-R-A
300 49,50 [1]
100 49,47 [1]
501 49,46 [2]
300 49,45 [1]
95 49,42 [1]
Prodaja – INGR-R-A
300 50,35 [1]
807 50,39 [1]
300 50,40 [1]
40 50,43 [1]
500 50,45 [1]
da kolega, baš ulaze s 20 miliona kuna u par dana:
promet zadnja 3 dana i ovih pola dana danas: promet cca 395.000 dionica ingre, skupa blizu 20 milijuna kuna i prosjek cjene 50 kn.
veliki igrači ovdje definitivno ULAZE, a izlaze kokoš-trejderi i kooperanti. još malo pa če i to završiti, a onda je smjer dionice ingre jasan [thumbsup]
Nay se ljutit, kolega, ali od tih, kako ti kažeš 20 milijuna kuna prometa, 15 je ja tebi-ti meni pa opet ti meni-ja tebi i tako unedogled.
Na ovom forumu na INGRI su ljudi sami pisali da su dnevno tri-četiri puta dnevno kupovali i prodavali.
A to, koliko god ova dionica ili firma bila dobra ili ne, nije mjesto za moj teškom mukom zarađeni novac.
Ovo ce vam biti ovako,ingra ide do cc 80–90 kunica,doce tada vjesti o poslovima, otice preko 100 kunica,tada ce uprava sa jakim igracima dogovorit dokap po 80 kunica, a dionica ce otic preko 150 kunica. [cool] i tada cu vam ovaj post opet objavit da se sjetite da sam to prognoziro a do tada POZDRAV [cool]
na nedavnoj neslavno propaloj dokapitalizaciji NITKO nije htio ingru po 80kn. i sad po tebi ide na 90, 100 ili 150? [lol]
meni se čini da su dionice došle u ruke ekipe (uuuu gle raste za 25% a kažu još će…brzo kupi još je jeftino) koja će za koji dan raditi stop loss i dovesti dionicu na razine ispod 50kn…
meni se čini da su dionice došle u ruke ekipe (uuuu gle raste za 25% a kažu još će…brzo kupi još je jeftino) koja će za koji dan raditi stop loss i dovesti dionicu na razine ispod 50kn…
Hahahahah pa sta gledate kroz dan dva,malo taj pogled prosirite na 3 mjeseca,ne trejdajte izgubit ce te [cool]
Fantomski projekti, udio u HG spotu, plaćanje kooperanata dionicama … ne znam sto me od ovog vise mami na dokup 🙂
sada za ozbiljno… inasajderi su poceli kupovati oko 4o-ak kuna i prodavati oko 50-ak
a hrpda day tradera (to nije uvreda da se razumijemo) je nastavila….
kupci oprez 🙂
Ingra je dionica koja će u narednih tri mjeseca ostvariti najveći rast na burzi. Za to ima puno argumenata a jedan od njih je svakako uvrštenje u novi index i ono što je najvažnije da se radi o firmi koja ima međunarodno priznate reference i koja je sposobna izvesti i najzahtjevnije poslove, te koja je godinama prisutna na stranom tržištu. Sama izgradnja Arene je primjer kvalitete i pouzdanosti Ingre. Na žalost nemaju podršku zna se politike i nemogu kao neke firme iz Imotskog dobijati jako unosne poslove na namještenim natječajima kao što su dobili posao bojanja tunela po 10 x većim cijenama. Na kraju će sve doći na svoje, pa tako i Ingra na realnu vrijednost od cca. 150 – 200 kuna, što je još uvijek duplo manje od ATH kupovine super pametnih fond managera, koji su na to spržili hrpu našeg novca za buduće miroivne.
Fantomski projekti, udio u HG spotu, plaćanje kooperanata dionicama … ne znam sto me od ovog vise mami na dokup 🙂
sada za ozbiljno… inasajderi su poceli kupovati oko 4o-ak kuna i prodavati oko 50-ak
a hrpda day tradera (to nije uvreda da se razumijemo) je nastavila….
kupci oprez 🙂
samo ti budi oprezan
zadnja 4 dana trženo je s oko 400.000 dionica Ingre, promet preko 20 milja kuna, prosječna cijena 50 kn. pa ti vidi kud češ s tim oprezom [proud]