INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je uzitak, vise psiholoski nego materijalni, nisam puno kupio samo 200 na 40kn, nisam imao mu.. za vise. Reko ili cu zaraditi ili ce oni vec bankrotirati.
Ali izgleda se ingra pridruzuje ostalim gradjevinarima, znaci uskoro smo oko 70kn :), i naravno Englezima cemo uvaliti 3 komada sutra :), i jos da mi susjeda pop…

"sve što je teško nije vrijedno truda" ...Homer Jay Simpson

Lako češ za ova prva dva…

Više nitko ne piše o bankrotu i nemogućnosti servisiranja kredita. Gdje su nestali kolege koji su svakodnevno pisali gluposti i navijali da Ingra zaroni još dublje. Sada su tužni jer su prodali ili nisu kupili koliko su planirali, a nadam se da će sutra biti još puno puno tužniji kad preskoči 60 kuna.

oni koji su na razini ispod 45 kupili 200 000 komada…

jasno da ce prodavati… a oni koji su im prodavali po 40 ce sada kupovati natrag od njih…

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

čim je 90% ljudi prodalo sa foruma meni je to dovoljan razlog da ne diram ništa,,,,,
vidimo se na 60,pa na 70…….
a ovi šta su prdali će dizat cijenu zbog svojih ishitrenih prodaja,,,,,,

ovo sam napisao prije nekoliko sati cijena je bila 50,80…….hahahahaha

[thumbsup]
a sutra će biti još…
pa zar mislite da su intitucionalni investitori blesavi…
pa oni su se nakrcali i još se krcaju sa vašim dionicama koje ste prodali za burek…
a natjerat će vas da kupujete ponovo po višim cijenama i tako da ćete im vi dizat cijenu dionice…
šišanje na padu..
šišanje na rastu….
nikako da neki ljudi nauče……
živili……
i pametno jer sutra opet idemo gore a ako i ne koga briga….. [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ekipa, burek trejderi, pesimisti, čast izuzecima, ali zaboravljate ključnu stvar. Što će sad vratiti Ingru debelo ispod 50? Što će potaknuti rasprodaju? Komapnija posluje i dalje, stečaja nema, dogovoraju se milijunski poslovi, PBZ fondovi si stvaraju beton, kriza vani jenjava, Wall Street i u ”crne dane” pada najviše 1% i drugi dan se vraća. Inflacije nema, kamate su niske, stimulusi djeluju. Što će to potaknuti pad Ingre pa da ju kupite opet 3X? Što ju niste kupili ranije. Ali opet nije kasno…

odgovor:
oni koji su na razini ispod 45 kupili 200 000 komada…

[/quote]
OVA TI JA NE MISTU…. [thumbsup] danas je proslo 107 292 komada i ja nisam primjetio nekog veceg iskrcaja….na 55 kn je bio prosli otpor…nadam se da ce ovaj put postati potpora…bilo je i vrijeme…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako me matematika ne laže, vrijednost posla koji će Ingra možda dobiti je otprilike koliko iznosi tržišna kapitalizacija Ingre pri ovoj cijeni dionice 🙂

ngra pregovara o gradnji vojne bolnice u Alžiru

Delegacije Ingre prošli tjedan je boravila u Alžiru gdje su vođeni završni pregovori o izgradnji vojne bolnice Al Nadja, a vrijednost tog projekta u slučaju realizacije iznosila bi 70 milijuna eura

Bankamagazin
Ispiši
Veličina slova:

Zbog rasta cijene dionice snažnijeg od 10 posto građevinska kompanija Ingra u utorak je obavijestila Zagrebačku burzu kako ne postoje nikakve nove materijalne činjenice koje su mogle utjecati na povećanje cijene dionica koje su u nekoliko trgovinskih dana u rujnu tržišnu kapitalizaciju povećale za četvrtinu. Naime, dionice Ingre je samo ovaj mjesec povećala vrijednost 24,06 posto.

Osim toga, u odgovoru na upit Zagrebačke burze koji je potpisao predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim skreće se pozornost na prošlotjedni boravak delegacije Ingre u Alžiru gdje su vođeni završni pregovori o izgradnji vojne bolnice Al Nadja, a vrijednost tog projekta u slučaju realizacije iznosila bi 70 milijuna eura. Kako se može saznati, ranije ugovoreni, aktualni poslovi, u Alžiru iznose oko 42 milijuna eura.

Neslužbeno se može saznati i kako je Ingra prisutna na nekoliko natječaja na kojima dobro obaviješteni izvori procjenjuju da ima dobre izglede, a radi se o projektu hidroelektrane u BiH, plinovoda u Turkmenistanu, kao i niz poslova održavanja, revitalizacije poslovnih objekata i energetskih postrojenja u Iraku.

Od aktualnih idu projekti cesta i mostova u Makedoniji i Kosovu, radi se o mostu na Kosovu koji bi za nekoliko tjedana trebao biti završen.

Nadalje, Ingra je u ponedjeljak bila najlikvdnija dionica na Zagrebačkoj burzi s ostvarenih više od četiri milijuna kuna prometa te cjenovnim rastom od 9,79 posto. Nastavak rasta dionica Ingra je imala i u utorak kada je do 14 sati bila druga najlikvidnija dionica s oko 2,2 milijuna kuna prometa, a zbog rasta od 10,39 posto kojim se vratila iznad cijene od 50 kuna, Ingra je drugi dan za redom završila u blokadi.

Mislim da bi bilo sasvim v redu da s tim Alžirom sklopimo nekakav "pakt"….jer – "bolje pakt nego pad"
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

bolje rob nego job

I'LL BE BACK

@Panker

Pitanje je da li bi se kolegice s foruma složile s tvojom konstatacijom?

smanjuje se minus.......

šta mislite dokle če ići gore,prije nego se vrati popunit jutrošnji gap
čini mi se da je jutros na otvaranju ostala povelika praznina
da li je običaj da se gapovi popunjavaju što prije od njegova nastanka ili u povratku tj.mislim da npr.naraste preko 60 kn ili 70 kn pa u večem padu popuni se

New Report

Close