INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

čestitam imaocima ingr koji su bili strpljivi i još jesu..ma ingr se moglo pokazati koliko je ko dobar za nanjušit situaciju..pozdrav od burek trejdera,zaradio sam 350 bureka u 2 dana,a i ova zeljanica na igh nije loša…samo što iza toga popijem pivu umjesto jogurta..ja lagano prelazim na brodare,ali u igh-zu ću biti do cca 5000…….

A pazi sad najlijepse price, samo ovaj posao je 70 mil eura, a po trenutnoj cijeni, cijela ingra je samo 50 mil eura,koja lakrdija.

ja sam se ovog bio rijesio na 54 ,rekao da vise nikada necu u ovu dionicu …

Good artists copy. Great artists steal.

Kada se sve karte otvore onda nastupa kraj igre [rolleyes]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Super da ima posla, krcat sam ingrom i drago mi je vidjet ovakve vijesti koje mogu sigurno biti okidač za povratak povjerenja invesitora. Iako fundamentalno nije se dogodilo ništa spektakularno. Ingra ima preko milijardu kuna prihoda što znači da i svake godine ugovore poslove za preko milijardu.. Puno je bitnije da je stečaj sve manje ozbiljna opcija

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ovo je izvrsna prilika za izači iz ove dionice ‘glavom bez obzira’. Nadam se da ju ne kupuju mirovinci da mi ne upropaste i mirovinu.
Vi koji ste krcati ovom dionicom želim vam puno sreće u ljubavi.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Netko nešto zna…zato se i dogodio ovaj veliki rast i na tako velikim prometima…
Ja još čekam…

Promjeni hobi jer burzu ne razumiješ. Nije se dogodilo ništa. A ti pričekaj još koju godinu da vidiš šta se dešava pa da imamo kome prodat na ATH

[/quote]

A ti razumijes? Reci onda zasto je Ingra narasla preko 30%? Ako se nije dogodilo nista, onda zasto raste!? A gore vidis da je netko imao inside info i par dana prije objave o pregovorima za novi posao cijena je pocela rast. Hanfa bi rekla da ne vidi nista sumnjivo tu.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Po mom infu ovo su trebali objavit u petak,zato nisam zelijo postat da me neki nebi krivo svatili,ali evo kad je uprava sad objavila nek ide,ali postoji jos jedna obavjest koja bi trebala doc do kraja mjeseca,osim dividende bice jos SLATKIH clanaka,uzivajte——————http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=435b0112-e74a-4049-a4a3-34e26e3dfa83&open=sec

..jomiii svaka cast.. [thumbsup]
ajde javi kad budes ocekivao padajucu krivulju…
[wink] a do onda uzivajmo…

Ja još čekam…

Promjeni hobi jer burzu ne razumiješ. Nije se dogodilo ništa. A ti pričekaj još koju godinu da vidiš šta se dešava pa da imamo kome prodat na ATH

[/quote]

A ti razumijes? Reci onda zasto je Ingra narasla preko 30%? Ako se nije dogodilo nista, onda zasto raste!? A gore vidis da je netko imao inside info i par dana prije objave o pregovorima za novi posao cijena je pocela rast. Hanfa bi rekla da ne vidi nista sumnjivo tu.
[/quote]
A ti reci zašto je pala sa 400 na 38 !! Zašto …loše vijesti , recesija u svijetu …ma daj ….psiha u glavi ulagača uvijek igra …iNgru .

Ja još čekam…

[/quote]

[/quote]

Rasla je jer je bila debelo oversold i mjesecima se trgovala na 10% ATH cijene. Tamo ju je doveo strah. U petak sam stavio graf tu i na temi tehnička analiza da se događa breakout na velikom prometu i da se trend mijenja iz sideways u up. Nisam imao nikakav inside info a debelo sam zaradio (iako ne treba brojat novce dok su još na stolu).

Pogledaj ADPL koliko je rastao, nije bilo nikakve nove vijesti… pogledaj KABU… al što više takvih poput tebe to bolje. Jer treba netko biti i na drugoj strani transakcije.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Dragi moji Ingraši! Netko opasno mulja ovom dionicom i pušta informacije u javnost koje njemu idu u prilog. Kao postoji potencijal posla od EUR 70 milijuna. Šta je onda odustajanje od posla u ukupnoj vrijednosti EUR 155 milijuna. Minus od EUR 85 milijuna.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=AE09432A-89E5-42F3-A735-65D6C6A91B55&ref=newsletter

New Report

Close