INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra d.d. – nastavak trgovanja

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama INGR-R-A nastaviti u 12:02.
Na upit Upravi Drustva Ingra d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista se nije ocitovala.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

sta je sa dividendom sta je vec kasno za dividendu ili ?

Zadnji dan za kupit je 25.09.

ekipa pogledajte si prbih 20 naloga na prodaju 2 minute nakon otvaranja blokade. nema većih naloga. investicijska društva čuvaju i dokupljuju, mali love burek i jogurt. izbit će vas na trejdu i to prelagano i s malom količinom love.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

jos je to nista… prije 4 mjeseca je INGRa bila 55, a tada je, npr. VDKT bio ispod 300, HDEL ispod 200 itd…

i dok su druge dionice od tada do danas otisle preko 50 % up INGR je otisla 50 % down… sada se to polako vraca…

moze netko kapitalizirati svojih 200-300 dionca na 50 kn, ali INGR je jos daleko ispod ostalih gradevinara

http://www.zse.hr/default.aspx?id=26521

pogledajte i crobex 🙂

U međuvremenu je Viadukt izašo sa njboljim izvješćem a Ingra sa lošim
Ingra je podjelila ogromne količine dionica pod dug koperantima i izvela time lažnu dokapitalizaciju
tj njihove dionica ne vrjedi više koliko prije.U Ingri neki ne dobijaju plaće po dva mjeseca ,kolega koji radi tamo veli da se firma raspada iz nutra.Da ne pričam što če biti kada se počmu iskrcavati oni koji su dobili pod dug malo više dionica,tu smo temu več vidjeli.Na Ingri sam samo izgubio pare i to je nesretna dionica.
Viadukt je bio 400 kuna kada je Ingra bil 38 ,budi sretan sa ovim rastom,i moli boga da ne krenu naplate profita jer onda budeš vidio što je stampedo na Ingri i to na dolje.
Vdkt je potcjenen za puno u odnosu na Ingru ,a firma stoji jako dobro za razliku od
Ingre koja grca u samim problemima.

[/quote]

Datum Prva Najviša Najniža Zadnja
3.3.2009 200,00 200,00 186,16 200,00
4.9.2009 380,17 390,00 372,00 372,00
7.9.2009 380,03 389,00 376,00 389,00
18.11.2008 390,00 393,00 351,00 369,00

3.3.2009 39,09 40,50 37,89 39,01
4.9.2009 43,00 44,45 42,81 43,63
7.9.2009 44,42 47,90 44,35 47,90
18.11.2008 104,88 107,48 99,10 107,30

Dobro, svi pričaju kako su druge dionice rasle a INGRA nije i tako to….ali to i nije neki objektivani razlog…INGRA je bila u silnim problemima zbog Arene, čujem da su dosta ljudi otpustili itd…ima li neka informacija (insajdereska) oko ovog rasta, to je ono što mene zanima. Možda neki novi veliki posao negdje vani i slično što bi bilo temelj za rast????

sta je sa dividendom sta je vec kasno za dividendu ili ?

Zadnji dan za kupit je 25.09.
[/quote]

Neznam zašto je ovaj post dobio 1, ali svejedno….

Trejderi malo pripazite,moglo bi vas iznenadit naglo [cool]

Dobro, svi pričaju kako su druge dionice rasle a INGRA nije i tako to….ali to i nije neki objektivani razlog…INGRA je bila u silnim problemima zbog Arene, čujem da su dosta ljudi otpustili itd…ima li neka informacija (insajdereska) oko ovog rasta, to je ono što mene zanima. Možda neki novi veliki posao negdje vani i slično što bi bilo temelj za rast????

Netko nešto zna…zato se i dogodio ovaj veliki rast i na tako velikim prometima…
Ja još čekam…

mozda ono oko izgradnje irackih bolnica vrijedan 300 milja dollara
ako su potpisali ugovor za to onda idemo do 150

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

… i ja sam (po prvi put) totalno zbunjen … neodlučan sam prodati, ili držati?
ako je ovo manipulativno napucavanje, neće biti presedan, ali bi po naravi/volumenu mogao biti
(neslavan) rekord … emocije vriju, logika govori – pa nije valjda da bi uz tu silnu regulativu to baš
prošlo na tako jeftin/proziran način …
onaj veli da se firma raspada, dionica je na 12,5% ath … na sličan način je proključala igh prije
objave vijesti o poslu stoljeća … imam unutra malo bogatstvo, ali kako je kupljeno/dokupljivano tijekom zadnjih par mjeseci – nedostaje još koja kuna gore da bih se poravnao …
gdje su sad ti maheri? vriti, pogađam … ovo ti je burza kume ;))

pozdrav svima

Da je sad pošalješ u rasprodaju u dijelove više bi dobio nego je trenutna cijena, jeli to dovoljan razlog? Evo dogovorimo se svi da rasprodamo INGR-u u dijelove i podijelimo lovu,ako se slazete?
Mada bi volio više da radi. By the way i IGH ima Pelješki most koji isto nije razlog za pad na 1500kn.

http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-ingra-u-blokadi%2c-u-rujnu-uzletjela-24%2c06%25,55498.html

New Report

Close