INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam očekivao da ćemo u petak na 40 tisućica a kad tamo ćorak. Izgleda da smo se prevarili i da je sve što se moglo ukalkulirati u cijenu već uračunato. Nema drugog objašnjenja.

Bolje prekasno nego nikad.

ima toga još što se treba ukalkulirat u cijenu u budućnosti bez brige………

barem se nadam! [smiley11]

Ja sam očekivao da ćemo u petak na 40 tisućica a kad tamo ćorak. Izgleda da smo se prevarili i da je sve što se moglo ukalkulirati u cijenu već uračunato. Nema drugog objašnjenja.

Strpi se do srijede, četvrtka.

Samo djelomično, raslo je dosta brzo od 20k na 30k, e sada treba pojesti veliki nalog od 110 kom. na cijeni cini mi se 37-38k. Nakon toga idemo preko 40k.

Zaključna cijena u petak je bila 34 500.
Međutim prosječna trgovana cijena toga dana bila je 35 309.
Promet od 4,4 miliona kuna.
Obzirom da je dan prije netko lupio jednu dionicu 4 minute prije kraja i time zablokirao dionicu na 33 899, a prosječna cijena taj dan je bila 31 579 , ovaj rast od petka je i te kako veliki i obečavajući.
Znači da je po prosječno trgovanoj cijeni u odnosu na četvrtak i petak , dionica porasla 12 %.

Uglavnom malo betoniranja cijene i možemo lagano preko 40 000.
Uskoro će biti u novinama objavljena 1 dobra vijest , koja će se također odraziti na cijenu dionice, a kroz neko vrijeme i druga , što će također katapultirati cijenu .

Dobro je kako god okrenuli.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sve same dobre vijesti očekujemo? Od pereca rastu deca.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Naravno ova dionica je predodređena za to.
Mislite da bih izmišljao?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Odgovor na upit u svezi novih materijalnih činjenica
ZAGREB, 10. svibnja 2007.
Poštovani,
Vezano za Vaš upit primljen 10. svibnja 2007. u 16.22h, kao i sukladno
Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzi, ovim putem obavještavamo vas
slijedeće:
U ime Konzorcija Tri Granit – INGRA, potvrđujemo kako je na današnjem
sastanku s predstavnicima Grada Zagreba i Vlade Republike Hrvatske postignut
dogovor oko izgradnje Arene Zagreb. Rješavanjem preostalih otvorenih pitanja i
pronalaskom kompromisa stekli su se preduvjeti za nastavak usklađivanja ugovora i
konačno potpisivanje koje bi se trebalo dogoditi sutra, u petak 11. svibnja 2007.
Želimo istaknuti kako smo zadovoljni ovakvim ishodom pregovora, te kako
očekujemo daljnji partnerski odnos i suradnju s Gradom Zagrebom.
S poštovanjem,
INGRA d.d.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Naravno ova dionica je predodređena za to. Mislite da bih izmišljao?

Ne nego mislim da firma ionako mora raditi. Da nije dobila taj ugovor dobila bi neki drugi. Već je narasla na temelju toga, pa mislim da ne može još. A i neka zvjerka iz firme je prodala poveči paket, vjerojatno ne zato što misli da će cijena dionice još porasti.
Ili je on samo papak?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Vjeruj mi da može i hoče.
A Režek je prodao, dio dionica, čudi me da ostatak Uprave i NO-a nije smanjio svoje udjele, obzirom da se zna kada su ulazili i koliku imaju zaradu.
Mi smo ulazili na 12-13 tisuća, tom logikom bi ovih 300 % bilo dovoljno za izlaz , obzirom da se radi o ulaganju od samo 5 mjeseci.A radilo se o ca nekoliko miliona kuna.
Umjesto toga dokupljivalo se na 30 – 30 500.
Možemo se čuti kroz koji mjesec , pa ćemo vidjeti gdje smo.

[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Porast cijene nije tristo posto već dvjesto posto. Treba biti malo precizniji. To je prilična razlika.
Nadam se da ne računate tako kamate klijentima?

Upravo tako ih računamo, zato su banke tako profitabilne.[smiley2]

Da matematika, podijelio sam sa 3 pa došao do 300 , naravno da je 200

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close