Industrijska zona za četiri kune po kvadratu, pogledajte gdje

Naslovnica Forum Komentari članaka Industrijska zona za četiri kune po kvadratu, pogledajte gdje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

PVaš link …[/url]oduzetničke zone u Virovitici za 1kn po kvadratnom metru

Zona na području grada Virovitice, od planiranih osam poduzetničkih zona, njih četiri su izgrađene dok je jedna poduzetnička zona djelomično izgrađena (Poduzetnička zona Sjever). Najstarija i prva zona je Poduzetnička zona I koja se nalazi sjeverno od Vinkovačke ulice i u kojoj je smješteno 25 tvrtki i u potpunosti su prodane sve parcele. Neposredno uz Poduzetničku zonu I, istočno od Vinkovačke ulice, Grad Virovitica osnovao je poduzetničku zonu II, u kojoj je smješteno 11 tvrtki, a u kojoj ima slobodno još 8 parcela.

Sama zona smještena je na užem području grada Virovitice, neposredno uz glavne prometnice i željezničku prugu. Poduzetnička zona III smještena je južno od Vukovarske ulice, preko puta tvrtke FLORA d.o.o. Virovitica i trgovačkog centra „PLODINE”.

Površina zone je preko 33 ha i u kojoj je smješteno 13 tvrtki u kojoj im slobodno još 31 parcela. Poduzetnička zona Antunovac nalazi se u južnom dijelu grada, površine 5ha u kojoj je smješteno 5 tvrtki, a u kojoj ima slobodno još dvije parcele na kojoj su izgrađeni objekti (skladišta). Poduzetnička zona Sjever nalazi se uz Virovitičku tvornicu šećera „VIRO” njezina površina je 22 ha od čega je slobodno 10 ha uz samu magistralnu cestu.

U Poduzetničkoj zoni Sjever smješteno je 2 investitora. Površina Poduzetničke zone Zapad I i Zapad II je 80 ha i sve parcele su slobodne. Grad Virovitica planira osnovati mega zonu čija bi površina bila 400 ha. Najveći poticaj i olakšica ulaganja u Poduzetničke zone grada Virovitice jesu što je zemljište moguće kupiti po 1kn/m2 za proizvodne djelatnosti, komunalni doprinos i komunalna naknada su jedne od najnižih u Republici Hrvatskoj, te pratimo i pomažemo u dobivanju dozvola koje su potrebne za izgradnju gospodarskih projekata na području Grada Virovitice.

Izvor: http://www.virovitica.hr

New Report

Close