INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

7. Donošenje Odluke o povlačenju dionica Društva iz uvrštenja na Zagrebačkoj burzi d.d.

OPET GALE DOKAPITALIZRAO DIONIČARE !!!!

Još jedna dionica nas napušta. Šteta bilo je dobrih postova na njoj ….DOKTORSKIH !!!!

E pa Đuro ima tešku ruku.

Vaš link …

ovo obrazlozenje kao da je izaslo iz uprave tankerske [emo_smijeh]

ja se ovog rijesio, ali cisto da postam info..

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

Društvo neopozivo izjavljuje da se obvezuje svim dioničarima koji glasuju protiv ove odluke, otkupiti njihove dionice uz pravičnu naknadu najkasnije u roku tri mjeseca od dana upisa odluke u sudski registar. Pod pravičnom naknadom smatra se prosječna cijena dionica ostvarena na Zagrebačkoj burzi, izračunata kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na Zagrebačkoj burzi u zadnja tri mjeseca prije dana javne objave poziva za ovu Skupštinu. Zahtjev dioničara za
otkupom dionica sukladno članku 332. Zakona o tržištu kapitala, dioničari mogu podnijeti Društvu u roku od 2 mjeseca od dana upisa odluke o povlačenju s uvrštenja na uređenom tržištu u sudski registar.

I poslije Gale opet GALE !!!!

110,56 kn bi bila prosjecna..izracunata po kljucu kao na tnpl koji je tamo dao cifru od ~325kn..neka me netko ispravi ako grijesim..

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

pa gledajući vlasničku strukturu ,nemaju većinu,ili oni misle na konta ljudi koji dođu na skupštinu izglasati neke nebuloye haha ,a smišni su trampaju dionice za svoju imovinu po njihovoj fer prosudbi,
znaći neki stan 100000 eura za dionice po 11o kuna haha, ekstraprofit

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

Društvo se neće protiviti uvrštenju dionica na neformalno tržište s ciljem
objavljivanja ponuda na kupnju i prodaju.[/u

[emo_smijesak]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Društvo se neće protiviti uvrštenju dionica na neformalno tržište s ciljem
objavljivanja ponuda na kupnju i prodaju.[/u
[emo_smijesak]

Da, na njuškalu ne treba uvrštenje. Dakle može se trgovati slobodno.

ODE NAM GALUŠA SA BURZE !!!!

7. Donošenje Odluke o povlačenju dionica Društva iz uvrštenja na Zagrebačkoj burzi d.d.

OPET GALE DOKAPITALIZRAO DIONIČARE !!!!

Još jedna dionica nas napušta. Šteta bilo je dobrih postova na njoj ….DOKTORSKIH !!!!

ovo već postaje epidemija na ZSE [emo_vrtimise]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Ovo je kao prilog s newsbara nasmijalo me do suza:

Obrazloženje:
Društvo predlaže odluku o povlačenju svih dionica s uvrštenja na Zagrebačkoj burzi d.d. Zagreb (dalje u tekstu: Burza) radi:

– neslaganja s praksom Što je, u više navrata, prouzročilo štetu i Društvu i dioničarima Društva
– povezano s ranije iznesenim, ali i općenito, u situaciji kada Burza danas više nije mjesto mogućeg prikupljanja novog kapitala, niti pridonosi povećanju ugleda izdavatelja, nego upravo suprotno, (barem prešutno) dozvoljava aktivnosti koje su u suprotnosti s navedenim, uvrštenje na Zagrebačkoj burzi d.d. nema smisla ni za Društvo ni za dioničare Društva izvan kruga kratkoročnih špekulanata. U tom smislu Društvo ne može opravdati ni troškove povezane uz Burzu, bez obzira koliko oni možda relativno mali bili

Dakle štedi se [emo_smijeh]

JESU LI ONI ZABORAVILI DATI JAVNU PONUDU ILI NISU ????

E pa ondaneće moći prodavati stanove sami sebi kao što je planirano a bogami ni obavijestiti burzu o istom.

Nije strašno koliko je užasno. Inače otpušten je jedan radnik pa ih je sada ostalo tri. Dva rade jedan je na bolovanju.

Mene samo interesira sto ce biti u tom slucaju sa blokiranih 6000 dionica koje su pod ovrhom.Na koji nacin ce se one onda prodat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Mene samo interesira sto ce biti u tom slucaju sa blokiranih 6000 dionica koje su pod ovrhom.Na koji nacin ce se one onda prodat.

Daj malo pogledaj kako je prošla predstečajna od NEGOTIATORA pa ćeš vidjeti da će dioničari koji su tužili i blokirali dionice moliti Galeta da se nagode.

Kriminal sa blagoslovom države.

New Report

Close