gospon tiktak, bez ljutnje, Zakon je prilično jasno napisan, uzmite si malo truda i vremena te ga proučite. Ima u njemu zanimljivih stvari, osobno sam ga proučavao upravo zbog INDG.
korisnice tiktak,
nema potrebe da sad proucavas zakone, sad kupi dionicu dok je jos jako povoljna, a kad cijena ode na ohoho, onda ces na miru brojiti pare i proucavati zakone, a ja cu te za jedno mjesec dana pidsjetiti na ovo sto ti sad pisem.
korisnice drOetker,
za mjesec dana bumo videli rekel bi gradonacelnik.
Nema sanse da se ista popravi iz jednostavnog razloga sto nema osnove za poboljsanje. Ako se slucajno prevarim a sigurno necu biti ce i meni dobro.
Sutra bi trebalo biti potpisivanje na sudu.
Prve ‘predstečajne’ na sudu: Cammeo se nagodio, sutra slijedi Industrogradnja
UP – I/110/07/12-01/152 04-06-13-152-590 izgleda da je predstečajna odbijena.
Sudac Mislav Kolakušić tako misli.
Je li onda stečaj na pomolu.
Na kraju, možda je i tako najbolje. Da i ovoj agoniji od Industrogradnje dođe kraj.
Ovo se danas čini kao da se prodavači ravnaju po onoj “spašavaj se tko može”…..
1500+ komada iskrcano po bidu iznad donje blokade u dva navrata…..[emo_zacudjen]
Ovo se danas čini kao da se prodavači ravnaju po onoj "spašavaj se tko može"…..
1500+ komada iskrcano po bidu iznad donje blokade u dva navrata…..[emo_zacudjen]
Strah od predstečajne nagodbe.
Što ako se poništi,što ako nije ustavna.Ali neke predstečajne idu dalje,ali ovdje nam Ministarstvo financija radi o glavi.Za DLKV se ljuti Slavko Linić,u INDG se
plašimo mi mali dioničari.
Ovo zaista postaje kocka,kladionica.Odlučio sam sudjelovati,ali samo u okviru
rizičnog portfelja/maksimalno 9% portfelja tj 30% od 30%/.
Med ili mlijeko,ili krv znoj i suze,pitanje je sad?????
Što je u pozadini jakog jučerašnjeg iskrcavanja? Nitko više ne vjeruje u med i mlijeko u INDG?? Prijeti li ovdje stečaj?? [emo_ooooo]
korisnice tiktak,
… sad kupi dionicu dok je jos jako povoljna, a kad cijena ode na ohoho, onda ces na miru brojiti pare i proucavati zakone, a ja cu te za jedno mjesec dana pidsjetiti na ovo sto ti sad pisem.
Zaboravio si ga podsjetit oan ono sto si pisao prije 5 tjedana.