INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa valjda sva tri rješenja.

[emo_smijeh][emo_namigusa]

Jedna zalba je odbacena. Brzinom kojom nasa drzava rjesava zalbe negdje na godinu mozda i prođe nagodba [emo_smijeh]

Jedna zalba je odbacena. Brzinom kojom nasa drzava rjesava zalbe negdje na godinu mozda i prođe nagodba [emo_smijeh]

Nema ništa loše u tome da i za godinu dana bude gotova nagodba[emo_smijesak]…gdje ćeš uzeti500-600% u godinu dana??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ma nigdje nećeš uzeti 500-600% jer je NA KUPNJI SAMO 9 NALOGA I 276 KOMADA.
KAKO BI ONDA UZEO KAD JE TOLIKA NAVALA ???
Šteta ne puknut po kupnji dok je još ima.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Puknut ćeš ti od muke kad uskoro vidiš da do sada niš’ nisi vidio, neg’ si samo nagađao i ta svoja nagađanja pokušavao pučanstvu poturit k’o kakvu doktrinu…samo ti nastavi tako, još jedan promašaj i slobodno možeš mijenjati nick, ako hoćeš da to što napišeš netko i pročita[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Izgleda da je stigla gomila rješenja o odbijanju žalbi.

Je l’ onaj nagađač promijenio nick? Vidim, ne vidim ga već dosta dugo.
Sutra, kad ode paket s prodaje, sigurno će promijeniti nick i to dva puta u istome danu.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Evo jedno pitanje za vas cijenjene kolege forumaše. Koji je cilj skidanja fiksnih 10 komada sa aska sa 1H nalogom? Svašta sam vidio do sad i uvijek je postojao neki razlog, ali gdje je logika u ovom slučaju (ako je uopće ima)? Hvala.

Lijepo su to danas pošteno spustili sićom……na isti način kako su i digli. [emo_smijesak]

Žalbe Manede i Karlovačke banke odbijene.

Danas je završilo predstečajna za I grupu i nekretnine. U roku 3 dana moraju na Trgovački sud pa sa svim vjerovnicima raditi ugovore o dugu. Još nema od grupe.
Valjda će i ona početkom tjedna. A onda jovo nanovo. Nema posla, nema ljudi, nema love pa blokada, pa sve ispočetka. I čemu onda cijeli ovaj linićev cirkus. Kad je firma propala onda je propala. Ne može se nikakvim čarobnim štapićem od mrtvog konja napraviti konja za trku. Sve će to brzo na vidjelo izaći.

Novac/share 530,47 4/12 364,53 3/12
ovo je zanimljiv pokazatelj
P/FCF -0,84 4/12 -11,79 3/12
BVPS 1.271,40 4/12 1.240,97 3/12

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close