INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stvarna potpora je onih 80000 kom. protrgovanih po prosječnoj cijeni od cca 120 kn a to kako je netko stavio nalog po nekoj simboličnoj cijeni uopće nije bitno.[emo_namigusa]

Ovi koji pisu negativno poruka-ne brijte.Ovde je situacija kompleksna,gledam ovo kupiti jos od tamo 90 kuna.I nikako da se odlucim na to.Katastroficarima porucujem da izracunaju koliko je taj porast iznosio u tako kratkom vremenu.Izgleda da su neki zavidni na svakoga tko zaradi!!Ne znam budem li kupovao,ali cestitam novim dionicarima koji su ulazili na razinama 90-110.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

tko ti brani da kupiš i ti. Kupi sada po 130, a tebi će sutra isto tako netko ‘čestitati’ kad ju ti prodaš. Po koliko? To ovisi o daljnjem razvoju u Industrogradnji. Možda i ti nađeš nekog kupca koji vjeruje u budućnost Industrogradnje. Nema ništa loše u vjerovanju, samo ima loše kad želiš nekog uvjeriti da krivo vjeruje. Svatko ima pravo svoje mišljenje iznijeti.

gledam ovo kupiti jos od tamo 90 kuna…. Katastroficarima porucujem da izracunaju koliko je taj porast iznosio u tako kratkom vremenu.

ma kakav porast? ti doista vjeruješ da netko ovo kupuje van onih koji su se nakrcali po 90-100 kn?? pa nisu ljudi poludili sada ovo kupovati, jasno je da ovo pumpa ekipa koja je već unutra, možda čak prodaju jedni drugima da ispadne kako cijena raste [emo_palacd]

ma kakav porast? ti doista vjeruješ da netko ovo kupuje van onih koji su se nakrcali po 90-100 kn?? pa nisu ljudi poludili sada ovo kupovati, jasno je da ovo pumpa ekipa koja je već unutra, možda čak prodaju jedni drugima da ispadne kako cijena raste [emo_palacd]

100% istina! ovo kupuje i pumpa samo ekipa koja se natrpala po 100 kn i sad se nada da će navući kojeg naivca unutra pa da mu uvali dionice po 130 kn i pobere laganih +30%!
zato nemojte ljudi nasjedati tim navlakačima jer će vas ošišati do gole kože! [emo_ooooo]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije savjet za kupnju/prodaju dionica

odite lipo kupovat dionice dkvd igh ingre na dnu okanite se indg ,možemo vi i bez vas
ovdi je preokret trenda uočljiv a da ne kažem da je najjeftinija u svom sektoru

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

odite lipo kupovat dionice dkvd igh ingre na dnu okanite se indg ,možemo vi i bez vas
ovdi je preokret trenda uočljiv a da ne kažem da je najjeftinija u svom sektoru

U kom sektoru.Da li mislite na nekretninske fondove.
U odnosu na njih smo sigurno duplo jeftiniji.Oni se trže na o,70 do o,75 % diskonta,a mi na gotovo 88%.
A većinski dokapitaliziraju po 100%,bez diskonta.
Tehnička ekipa će se uključiti tek kada budemo na 350.
Naravno da ćemo se stabilizirati tek nakon FI 3Q 2013,kada će efekti predstečajne nagodbe biti vidljivi.

U INDG teče med i mlijeko,kao bujica!!!!!!!!

kupio po 107 i izašao po 122…nema ovdje više “potencijala”.

sretno svima koji su zapeli unutra

cash je cash,a sve ostalo je sex!

i tebi sinko sretno! nek te čuva Bog
rekla bi ti moja baba ,pazi na pare nemoj sad to sve potrošit šta si zaradio [emo_smijesak]

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Hoćete li vi početi trgovati s ovim papirom ili opet čekate mene? Evo, ja ću uzete još par komada, uzeću taman tol’ko kol’ko mi fali da zaokružim na 2.000 komada[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Postoji i rok žalbe. A neki će se žaliti.

Svakako da će se žaliti, ne samo u ovom slučaju, već i u svim ostalim uspješnim predstečajajnim nagodbama.

Sama odredba da plan financijskog restrukturiranja mora prihvatiti 2/3 vjerovnika pruža mogućnost da se 1/3 njih žali, zar ne?

Samo, žalbom valja dokazati da je prekršen Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi.

Primjerice, odvjetnici bivših radnika mahom se žale da su zakinuti kao imatelji prioritetnih potraživanja, pritom se pozivajući na sljedeću izjavu uprave:

“U skladu s čl. 41 Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, ovime izjavljujemo da sklapanje predstečajne nagodbe neće utjecati na radnike ovog dužnika”.

I eto sad onih koji se žale u problemima. Oni su bivši, a ne sadašnji radnici. U trenutku podnošenja prijedloga za predstečajnu nagodbu oni nisu bili radnici Grupe Industrogradnja, odnosno ostalih poduzeća unutar Grupe koja su podnijela taj prijedlog.

Što se pak dobavljača tiče, koji je članak Zakona prema njima prekršen? Koliko vidim, ti se zalažeš za kršenje “nije fer” članka Zakona, a taj članak ne postoji.

Upravo suprotno, postoji ovaj članak 72a, stavak 2:

“Solidarni dužnici i jamci dužnika … imaju pravo glasa …”

I, što sad, da Ministarstvo financija ne poštuje Zakon koji je predložilo? Nekako mi je taj scenarij sumnjiv.[emo_namigusa]

Ja cijelo vrijeme i tumačim da će predstečajna proći. To sam tumačio i prije nego što je i bilo glasovanje. Slažem se da je i sve prema Zakonu. Trebaće se samo vidjeti da li su u djeljenju karte bile namještene. To će prosuđivati neko drugi. Dokumenti postoje, datumi postoje pa neka se vidi. A što se tiče radnika i dalje tvrdim da je to sramota sviju nas ako oni ne dobiju što su zaradili. Jer se zna jako dobro i o tom se puno pisalo kako se došlo do Industrogradnje i kako se Industrogradnja uništila i sve zbog kojeg cilja.

New Report

Close