INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što mislite, ima li onaj 1500H na 135 kuna doista 15.000 komada?? [emo_zacudjen]

Kladim se da nema.

Hrabar je, lako moguće da ostane bez tih 1501 komada.
[/quote]

Kuda bježe ovi nalozi sa prodaje?

Kao da je to bitno…….za većinu kupaca na INDG, i 150 komada je velika količina.
Cijena se uredno dize i spusta sa 1-20 kom.

Kladim se da nema.

Hm, Industrogradnja nekretnine d.o.o. ima preko 18.000 komada….ne bi me čudilo da je to njihov nalog i da ima 15.000 dionica na prodaji.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kladim se da nema.

Hm, Industrogradnja nekretnine d.o.o. ima preko 18.000 komada….ne bi me čudilo da je to njihov nalog i da ima 15.000 dionica na prodaji.
[/quote]

Uskoro cemo to provjeriti.

@kvart99
@elijah

Žao mi je što vam je pobjeglo, što igrali ste se kupi-prodaj?

ovi na kupnji su vec zaradjivali na indg..i nije im neki rizik igrat se po bidu i iskrcavat odmah na ask..ali kada odrade svoje oni koji sad skidaju s aska ce ostati u minusu-to je vrlo vjerojatno

Što mislite, ima li onaj 1500H na 135 kuna doista 15.000 komada?? [emo_zacudjen]

Kladim se da nema.

[/quote]

funny,pises kao da je 200tisuca mali nalog…a ima sigurno i vise od toga bilo sa i bez onog slova H[emo_namigusa]

" a pogotovu ne dionice Industrogradnje, koja će zasigurno potonuti, tim više što je i upitan opstanak kompanije nakon što se namire svi vjerovnici, odnosno prenese sva imovina koju Industrogradnja ima. "

auuuuuuu
a ova balončina trguje se po čak 130 kn!??!!? [emo_zacudjen]

Ovaj sa skrivenim nalogom od 1500 kom i nije neka količina s obzirom da je u zadnja tri mjeseca protrgovano 80000 kom.

INDG je izgleda spremna za novi korak porasta cijene. Sudim po nalogu za kupnju na 131 koji stoji neko vrijeme.

Ovaj sa skrivenim nalogom od 1500 kom i nije neka količina s obzirom da je u zadnja tri mjeseca protrgovano 80000 kom.

da, samo onda se nije znalo za ovo:

" a pogotovu ne dionice Industrogradnje, koja će zasigurno potonuti, tim više što je i upitan opstanak kompanije nakon što se namire svi vjerovnici, odnosno prenese sva imovina koju Industrogradnja ima. "

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

da, samo onda se nije znalo za ovo:

[/quote]
Pa slazem se ja da kad svi dionicari dobiju 1119 kuna po dionici da ce nakon toga biti upitan opstanak kompanije [emo_namigusa]

Nije mi jasno ako neko vjeruje u tvrtku, kao INDG da će cijena na 1000 kn, čemu onda raditi potporu kupnje na 28 i 30 kn sa po 1.000 komada tim više skrivene..

Vjerujem da prodavači nisu stavili tu potporu [emo_plazi]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close