INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja se gomila [emo_zacudjen] Možda nastrada i ono strašilo od 1500 kom.[emo_smijeh]

korisniče santo, gledam kupnja raste, pa, s obzirom kolika je kupnja, dobro će im doći onaj paket od 1.500 skriveno. Taj paket će im doći k’o humanitarna pomoć…kakvo strašilo…humanitarna pomoć ti je to. Paz’ što ti ja kažem! Sam’ gledaj!

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Raste kupnja, al ne i trgovina [emo_namigusa]

Ko se s nama druzi zivot mu je duzi

Nijedna po bidu danas. Di je onaj kolega što radi TA? Dajte nam objasnite što to znači, zanima me vaše stručno mišljenje. Jesu se pomakle svjećice? Što sad?

Najgori su oni koji neznaju da neznaju njima nema pomoći.

Raste kupnja, al ne i trgovina [emo_namigusa]

To ti je lažna kupnja što bi rekao Miro.Kupuju da bi prodali.A ja mislim da kupuju
da bi kupili,ali čekaju.Neka čekaju,načekaće se.
Možda će uspješna nagodba u DIOKI potaknuti prodaju INDG i ulazak u DIOKI kao što se dogodilo onima koji su imali dalekovodnu divergenciju i naravno spušili barem
dvadesetak ili možda tridesetak posto.Bio je to skupi izlet.

U INDG će biti potoci meda i mlijeka.

Objavljen zapisnik sa ročišta.
Iz istoga su vidljive utvrđene tražbine povezanih društava ( koje nestaju konsolidacijom,kako je napisano u predstečajnoj nagodbi ):

I grupa 185 milijuna
Industrogradnja nekretnine 367 milijuna

Ukupno: 552 milijuna kuna

Dakle 839 utvrđenih – 552 = 287 milijuna HRK obveza.

Od tih 287 milijuna društvo Negotiator ima 52,8 milijuna, a TAB B.V. 70,2 milijuna HRK, oba se nalaze već u top 10 dioničara ( za pretpostaviti je da će zadržati dionice i ne mjenjati za imovinu jer su vlasnički povezani ).

Kada njih oduzemo prednjim 287 milijuna HRK ( 287-52,8-70,2 ) ostaje samo 164 milijuna kuna obveza prema ” trećima “.

Poučak kolegi sa likovne akademije koji je spominjao cifru od 839 milijuna HRK

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Najgori su oni koji neznaju da neznaju njima nema pomoći.

Slažem se.

Iz istoga su vidljive utvrđene tražbine povezanih društava ( koje nestaju konsolidacijom,kako je napisano u predstečajnoj nagodbi ):

I grupa 185 milijuna

Od tih 287 milijuna društvo Negotiator ima 52,8 milijuna, a TAB B.V. 70,2 milijuna HRK, oba se nalaze već u top 10 dioničara ( za pretpostaviti je da će zadržati dionice i ne mjenjati za imovinu jer su vlasnički povezani ).

Kada njih oduzemo prednjim 287 milijuna HRK ( 287-52,8-70,2 ) ostaje samo 164 milijuna kuna obveza prema " trećima ".

lp

A smanjenje za 12,5%?

Mozete ju danas “udruzeno” podići 5% sa 20kom, a sutra još 5% sa 10kom…….[emo_namigusa]

Koga briga kad Hanfa ima preča posla, zar ne? [emo_namigusa]

Mozete ju danas "udruzeno" podići 5% sa 20kom, a sutra još 5% sa 10kom…….[emo_namigusa]

Koga briga kad Hanfa ima preča posla, zar ne? [emo_namigusa]

A šta tu ima HANFA pa ljudi kupuju za svoje novce. Evo ti spusti ja te čekam na kupnji i neću spominjati nikakvu HANFU.

I grupa 185 milijuna

Kada njih oduzemo prednjim 287 milijuna HRK ( 287-52,8-70,2 ) ostaje samo 164 milijuna kuna obveza prema " trećima ".

lp

A smanjenje za 12,5%?
[/quote]

U pravu ste,na sve cifre treba dodatno umanjiti 12,5 %.
S time da se potraživanja od države umanjuju za 60 %.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close