Industrogradnja nekretnine i dalje ne prodaje,dionice lagano ulaze u čvrste ruke
Prije će na 195 nego na 95!!!!
INDG gotovo da ne radi ništa, ima neke nekretnine na kojima navlakači grade pričicu ne bi li digli cijenu i natrpali naivce po većoj cijeni!
zato ulagači oprez!!!!
ekipa navlakaa ima u rukama cca 30.000-40.000 dionica kupljenih po 100-110 kn koje vam želi uvaliti!!!!!
[/quote]
Ne,niste u pravu!sada je 120 prosječan ulaz i što budemo duže na toj razini
tih 120 će postati otprna razina,ali i polazna startna brzina za novi uzlet.
Sakupljači ne moraju žuriti,prometi su odlični,likvidnost izvrsna.
U INDG će biti meda i mlijeka u izobilju!!!!!
sve se to priokrene fago, indg ubode neki posa vani prihodi drastično porastu a samim tim i dobit , pa ćeš vidit kako fundamenti će vrištati za kupnju
ja ne mislim da će oni nešto zidati, ja vjerujem da su oni sad prava gospoda, a i njihovi dioničari. Tako da će se oni narednih godina hotelima pozabaviti. Uložit će nešto para, sve podići na četiri-pet zvjezdica i to je to, što bi rekla blagajnica u konzumu od preko puta…a to se moglo i na skupštinama čuti, onako, između redova[emo_smijeh]
ja ne mislim da će oni nešto zidati, ja vjerujem da su oni sad prava gospoda, a i njihovi dioničari. Tako da će se oni narednih godina hotelima pozabaviti. Uložit će nešto para, sve podići na četiri-pet zvjezdica i to je to, što bi rekla blagajnica u konzumu od preko puta…a to se moglo i na skupštinama čuti, onako, između redova[emo_smijeh]
Tako nešto i piše u bivšoj predstečajnoj. Osim hotela imati će i dom za starije gdje ćemo se ja i moj kolega odmah pridbilježiti 🙂
Tako nešto i piše u bivšoj predstečajnoj. Osim hotela imati će i dom za starije gdje ćemo se ja i moj kolega odmah pridbilježiti 🙂
[/quote]
Možete platiti i desetak godina unaprijed i popraviti likvidnost iIndustrogradnje toliko da bi zarada na rastu cijene mogla biti veća od uplate.
naravno da se šalim,ali i ne baš.
U INDG će teći med i mlijeko!!!!
840 milijuna potrazivanja…a u zadnjem nerevidiranom nekonsolidiranom izvjescu se nista od toga niti vidi ni naslucuje..ima tko kakvo objasnbjenje? link na stvarni izvjestaj?
korisniče elijah,
vidim, da ste se jako umorili od monogobrojnih pokušaja spuštanja cijene ove cijenjene dionice, sve kraće pišete, u vašim postovima žestine više nema, pa se nešto mislim, vama bi sad dobro došao jedan kratak odmor po povoljnoj cijeni. I, evo, pravi link za vas
http://www.megabon.eu/%5B/b%5D
840 milijuna potrazivanja…a u zadnjem nerevidiranom nekonsolidiranom izvjescu se nista od toga niti vidi ni naslucuje..ima tko kakvo objasnbjenje? link na stvarni izvjestaj?
Treba biti fer pa nadodati da je većina tih potraživanja unutar grupe, tako da će ona nestati konsolidacijom grupe, kako i piše u prijedlogu predstečajne nagodbe.
lp
Treba biti fer pa nadodati da je većina tih potraživanja unutar grupe, tako da će ona nestati konsolidacijom grupe, kako i piše u prijedlogu predstečajne nagodbe.
lp
[/quote]
Uzalud ti trud sviraču, za par dana će on opet napisati da je dug 880milja kuna. Nema tu pomoći.[emo_beztona]
…a neće, neće, griješiš, korisniče golubov. Ja ipak vjerujem da će on naći prikladan odmor za sebe na linku koji sam mu dao u svom zadnjem postu, a kad se čovjek odmori, pa se lijepo konsolidira, pa bistrog uma uđe u predmet industrogradnja, lako će i brzo shvatiti da će dug unutar Industrogradnja grupe nestati kroz konsolidaciju.
Moš mislit! Kad odabere hotel pa kad rezervira sobu s pogledom, pa kad dobije sobu bez pogleda..[emo_zloban]. Pa onda kad mu nakon pola sata čekanja i nakon što je od gladi pojeo sav onaj stari kruh što obično bude na stolu pokriven prljavom krpom,dođe brkati konobar san znojav i mastan, pa kaže -jebiga rođo, sam sam….[emo_mrgud]
Pa kad legne u prekratki krevet s jastukom kao od brda odvaljenim, pa kad kat ispod počnu austrijaneri jodlati…[emo_mrgud]….pa nemože ni policija da ih smiri pa onda on ode u auto spavati a u jutro onak zgužvan dođe na recepciju da plati…..vratit će se na forum i napisati da Industrogradnja duguje miljardu i šesto, ja ti kažem!