Na INDG se formirao vrlo jasan tehnički signal zaokreta trenda i usput divergencija koja to potvrđuje.[emo_smijeh]
Na INDG se formirao vrlo jasan tehnički signal zaokreta trenda i usput divergencija koja to potvrđuje.[emo_smijeh]
znači dosdašnji rastući trend okreće na pad….bilo je za očekivati
@COLNAGO @rade6
Radite TA na Industrogradnji!? Jel vi to ozbiljno ili… ? [emo_zacudjen]
Kad to pitate onda znam da o TA ni ne znate baš previše.TA FUNKCIONIRA kako na likvidnim tako i na manje likvidnim dionicama.
TA FUNKCIONIRA kako na likvidnim tako i na manje likvidnim dionicama.
Imate pravo kolega. Želim vam puno sreće.
To se zove dalekovodna divergencija.Veliki promet,a izgleda da Industrogradnja
nekretnine više ne izlazi,znaći da su trejderi izlazili iz INDG i uletili u DLKV.
Prodavali BV od 1000 za 120/neki i niže/,za DLKV BV od 1X od 55 do 65.
Jako mudro,a kupnja vam je papila dionice.Vjerovali ili ne vaše dionice su kupili
sindikalisti koji su napumpali DLKV da bi se iskrcali.
DLKV ide prema 20 ,a INDG prema 3xx u slijedećih nekoliko mjeseci.
I sindikat to zna.
U INDG će teći med i mlijeko.
Imate lijepu priliku,prodati DLKV,ponovno kupiti INDG,naravno ali i 20 do 30%
dionica manje.
I nastojte to napraviti pet šest puta za redom.
Ne dajte dionice INDG.
Kad to pitate onda znam da o TA ni ne znate baš previše.TA FUNKCIONIRA kako na likvidnim tako i na manje likvidnim dionicama.
Obrisao mi moderator post, valjda zato jer sam načelno rekao da je gl.p onaj tko povlači crte na grafovima, pa ću to povući.
Nego, da li vi stvarno mislite da će te povlačenjem crta zaraditi neke novce??
Ovi mladi umjesto da budu napredniji,oni nazadniji.
Likovnim radom ( u investicijskom smislu ) bave se oni koji su nepismeni ( u investicijskom smislu ).Uz izuzetak nekih koji kombiniraju likovni rad uz vlastito stečeno znanje o investiranju.
U međuvremenu + 4,15 % ( likovni ipak nije za burzu, odite na Picassa ).
lp
Obrisao mi moderator post, valjda zato jer sam načelno rekao da je gl.p onaj tko povlači crte na grafovima, pa ću to povući.
I meni, a bio sam čak puno finiji od vas. Na kraju mi je preostao samo sarkazam, no nije ni to loše. [emo_smijesak]
ima tu i gap na 95..
Industrogradnja nekretnine i dalje ne prodaje,dionice lagano ulaze u čvrste ruke
Prije će na 195 nego na 95!!!!Nisam rekao da je 95 nemoguće.Sve je moguće!!!!
U INDG će teći med i mlijeko!
Industrogradnja nekretnine i dalje ne prodaje,dionice lagano ulaze u čvrste ruke
Prije će na 195 nego na 95!!!!
INDG gotovo da ne radi ništa, ima neke nekretnine na kojima navlakači grade pričicu ne bi li digli cijenu i natrpali naivce po većoj cijeni!
zato ulagači oprez!!!!
ekipa navlakaa ima u rukama cca 30.000-40.000 dionica kupljenih po 100-110 kn koje vam želi uvaliti!!!!!