INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

probaj poklopit kupnju …

tri po tisuće komada dionica na kupnji iznad 110.
A prodaja šuplja.Đavla šuplja,sindikat vreba iz zasjede.
Možda!
Ali BV od 1.000 i zeru više i nakon dokapitalkizacije nije možda.
Trejdati se mora!

U INDG teće med i mlijeko,a uskoro će i bujica!

ma dobro ne nadam se ja bv -u ni bmw da ću zaraditi na ovoj dionici , ali jedan dobar skuter bi mi dobro došao
dakle ako doživim 360- 500 kun ja prezadovoljan

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Lopina tvoji citati su preslik sa jedne nama drage dionice- bzjk. Što se tamo desilo nakon izlaska ruskog kapitala? pokolj

ovdje stalno ista pjesma, druka se, pišu deseci postova, stavljaju nalozi ispod blokade, pa veliki nalozi iznad blokade, sve s ciljem samo da se nekako cijena digne 20-30 kuna da se “sindikalna” ekipa iskrca s finom zaradom.
no pasaran!

kanabis
Rizik posla.
Mene je potrefio LCDS.
Ostat ću u njemu.Valjda će i Jako ciknuti.
Svatko može u delisting.

Koji naivci i dalje, pročitajte par stranica unazad, pisali su vam i neki drugi, ne samo ja.
Što vi ne znate prepoznati lažne naloge, identična situacija kao prije rast prije par tjedana, i gluma da nema prodaje da se stvori interes, a onda nagla paljba da se kupnja ne stigne povući sa bida. Sad će prvo dan-dva podizati cijenu bez prodaje svojim nalozima, pa tek onda paljba.
A Industrogradnja i dalje prodaje (izvor mojedionice).

Uostalom, što vam ovo nije dovoljno prozirno od jučer (identična slika kao prije par tjedana) i indikativno je da ti nalozi nikad ne dobiju po sebi (ili rijetko) jer su od velikih prodavača. Nalog 200, 300, 400, 100, 300, 200…
Ako iz ovoga ne vidite onda niste ni zaslužili da vam se govori ko prodaje i koliko još.

Konačno jedan argumentiran i dobro izbalansiran post.
Promislite malo o tome što kolega navodi i sami zaključite što je istina.

a ti lupi po bidu ako misliš da su lazni nalozi,

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ajde ajde ne pretjerujete s tim zavjerama, ja sam ju prekjučer bez problema poklopio jer mi je trebalo love za nešto “zatvoriti”….malo mi žao što nisam nešto drugo poklopio ali…dežurnim katastrofičarima na bilo kojoj dionici je uvijek sve loše…kad nema kupnje loše je što je nema pakome ćete to prodati…a kad je ima to je sve umjetna kupnja jer to zapravo nitko ne želi kupovati….[emo_smijeh]

probaj poklopit kupnju …

ovdje stalno ista pjesma, druka se, pišu deseci postova, stavljaju nalozi ispod blokade, pa veliki nalozi iznad blokade, sve s ciljem samo da se nekako cijena digne 20-30 kuna da se "sindikalna" ekipa iskrca s finom zaradom.
no pasaran!

Pusti priču, ako si kupac mislim da je ovo prilika, ako si prodavatelj biti će i boljih prilika.

Koji naivci i dalje, pročitajte par stranica unazad, pisali su vam i neki drugi, ne samo ja.
Što vi ne znate prepoznati lažne naloge, identična situacija kao prije rast prije par tjedana, i gluma da nema prodaje da se stvori interes, a onda nagla paljba da se kupnja ne stigne povući sa bida. Sad će prvo dan-dva podizati cijenu bez prodaje svojim nalozima, pa tek onda paljba.

Uostalom, što vam ovo nije dovoljno prozirno od jučer (identična slika kao prije par tjedana) i indikativno je da ti nalozi nikad ne dobiju po sebi (ili rijetko) jer su od velikih prodavača. Nalog 200, 300, 400, 100, 300, 200…
Ako iz ovoga ne vidite onda niste ni zaslužili da vam se govori ko prodaje i koliko još.

[/quote]

Hvala kolega! Godinama i nisam pisao na forumu baš zato što se inače pretežno pišu navlakačke gluposti, bez argumenata, pa nisam htio sudjelovati u tome. Zna se iz kojih motiva se pišu.

Ja mislim pisati samo činjenice, pa ćemo koji mjesec kasnije vidjeti ko je bio u pravu.

Ajmo malo logike, da “kupovni” nalozi stvarno misle kupiti, zar ne bi lakše kupili da stave 200 H jer bi bid ostao prazan.
A zašto veliki sada ne opali po bidu? Pa zato jer su to 99% njegovi nalozi, samo ga ovaj put tu i tamo neko iznenadi pa poklopi.

Zadnji put mu je to dobro funkcioniralo, uvalio je višemilijunski iznos, a njegovi nalozi na kupnji nisu ni taknuti. Kad se stalo skidati s aska, onda je maknuo kupovne naloge i opalio po bidu.
Ovaj put mu to jako slabo funkcionira.

Samo zbog toga sam i počeo pisati na forumu, jer mi je to navlačenje počelo ići na živce.
Ako nešto vrijedi, napišite zašto, ako ne vrijedi, opet argumentirajte.

[/quote]

Hvala kolega! Godinama i nisam pisao na forumu baš zato što se inače pretežno pišu navlakačke gluposti, bez argumenata, pa nisam htio sudjelovati u tome. Zna se iz kojih motiva se pišu.

Ja mislim pisati samo činjenice, pa ćemo koji mjesec kasnije vidjeti ko je bio u pravu.

Ajmo malo logike, da "kupovni" nalozi stvarno misle kupiti, zar ne bi lakše kupili da stave 200 H jer bi bid ostao prazan.
A zašto veliki sada ne opali po bidu? Pa zato jer su to 99% njegovi nalozi, samo ga ovaj put tu i tamo neko iznenadi pa poklopi.

Zadnji put mu je to dobro funkcioniralo, uvalio je višemilijunski iznos, a njegovi nalozi na kupnji nisu ni taknuti. Kad se stalo skidati s aska, onda je maknuo kupovne naloge i opalio po bidu.
Ovaj put mu to jako slabo funkcionira.

Samo zbog toga sam i počeo pisati na forumu, jer mi je to navlačenje počelo ići na živce.
Ako nešto vrijedi, napišite zašto, ako ne vrijedi, opet argumentirajte.
[/quote]

Šta ako “velikog” više nema?

Šta ako "velikog" više nema?

pa šta i da ga nema?
što INDG uopće radi?
koliki su joj godišnji prihodi?
koje je poslove ugovorila zadnjih mjeseci?

ili to za vas nema veze pa kupujete jer imaju nekretnine? pa nisu oni nekretninski fond koji se bavi kupoprodajom nekretnina?!? čak i da jesu, kome će te nekretnine prodati kad uopće nema potražnje?
370.00 je nezaposlenih, novi stanovi stoje neprodani godinama!
nije dosta pjevati borbene, daje konkretne odgovore!

New Report

Close