INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mirobaricevic
imate pravo kolega, sad su stavili jaku kupnju ne bi li tako navukli druge da skidaju dionice s aska

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Industogradnja nekretnine prestala prodavati?promet 7xx komada
Sutra će biti još interesantnije.Da li je u prodaji bio samo sindikat.
Ćini mi se da će sindikat krenuti u kupnju,naročito ako je veliki apsitinirao
i na dan kada je bio najveći promet od gotovo 5.000 kom.
Čuvajte svoje dionice,industrogradnja nekretnine ima još samo 18.xxx komada
a izgleda da je ovrha namirena.Dionica nema više na lopate?

U INDG teče med i mlijeko,ali poplava tek slijedi!

ja bih rekao da je bar pola kod trejdera tj. 20.000 komada, pa tome dodaj onih preostalih 15.000 komada što daje već 35.000 dionica za prodaju na razini 100-120 kn, a to je više od 3,5 milijuna kuna što je za ZSE velika cifra!

kratko, jasno i realno! [emo_palacg]

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

U petak, 15.03.2013. na dan predstečajne nagodbe Industrogradnja grupe ovrhovoditelj-ovlašteni broker, uopće nije prodavao dionice INDG-R-A. Niti jednu. Zašto? Pa, zato što do 16 sati nije znao kako će nagodba završiti, čuvao je stanovitu količinu dionica za nekoga ili za više njih. Drugoga objašnjenja za taj potez nema. Kalkulirao je. Hanfa je na potezu. Ovaj tjedan samo je ovrhovoditelj prodavao. Da li je sve prodao to će te vidjeti sutra po količini i po cijeni.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Koji naivci i dalje, pročitajte par stranica unazad, pisali su vam i neki drugi, ne samo ja.
Što vi ne znate prepoznati lažne naloge, identična situacija kao prije rast prije par tjedana, i gluma da nema prodaje da se stvori interes, a onda nagla paljba da se kupnja ne stigne povući sa bida. Sad će prvo dan-dva podizati cijenu bez prodaje svojim nalozima, pa tek onda paljba.
A Industrogradnja i dalje prodaje (izvor mojedionice).

Uostalom, što vam ovo nije dovoljno prozirno od jučer (identična slika kao prije par tjedana) i indikativno je da ti nalozi nikad ne dobiju po sebi (ili rijetko) jer su od velikih prodavača. Nalog 200, 300, 400, 100, 300, 200…
Ako iz ovoga ne vidite onda niste ni zaslužili da vam se govori ko prodaje i koliko još.

Koji naivci i dalje, pročitajte par stranica unazad, pisali su vam i neki drugi, ne samo ja.
Što vi ne znate prepoznati lažne naloge, identična situacija kao prije rast prije par tjedana, i gluma da nema prodaje da se stvori interes, a onda nagla paljba da se kupnja ne stigne povući sa bida. Sad će prvo dan-dva podizati cijenu bez prodaje svojim nalozima, pa tek onda paljba.

Uostalom, što vam ovo nije dovoljno prozirno od jučer (identična slika kao prije par tjedana) i indikativno je da ti nalozi nikad ne dobiju po sebi (ili rijetko) jer su od velikih prodavača. Nalog 200, 300, 400, 100, 300, 200…
Ako iz ovoga ne vidite onda niste ni zaslužili da vam se govori ko prodaje i koliko još.

Samo za Miru:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dissociative_identity_disorder

Lijepo lijepo raste iNDG…sve manje i manje dionica na prodaji!hmmmm….[emo_cool][emo_smijesak][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

probaj poklopit kupnju …

Cookie Monster

Mali buregđija koji je jučer gricnuo po 110,a mogao je ,danas može bez problema izaći na 116,a mogao je i malo bolje.I to je 5% do 10%,I to je dobro.

A vi pjevajte borbne.
Ovrha na dionice je završena?Ili će sa ovih 18.000 kom aterirati kada se nakupi velika količina na kupnji.
Ako su prodavali prije tri dana znaći da su pali na ispod 18.000 pa će se kupci
zamisliti da imaju još malo komada i krenuti i kupovinu.
Ako ne prodaju mogao bi se pojaviti strah da više nema dionica i počmu tući po
asku.A sindikat se ne zadovoljava ispod 25% pa bi im izlaz trebao biti na 140.
A kupcima ulaz.
Vin-vin situacija za nas koji smo unutra

Naravno ovo će se dogoditi bez novih vjesti i saznanja!

U INDG teće med i mlijeko!

@lopina
[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Ako ne prodaju mogao bi se pojaviti strah da više nema dionica i počmu tući po
asku.

hahaha, pa tko uopće želi kupovati INDG osim vas desetak koji ste zaglavili unutra pa sad hrabrite jedni druge pjevanjem borbenih i navlačenjem pokojeg naivca unutra da se iskipate?!?

Nema više ovrhe, sada idemo u normalno trgovanje. Prodavatelji razmislite, nema više ovrhe.

New Report

Close