Da li je ovo bio neuspjeli pokušaj rušenja.Prodavatelj dobio po prstima.
Ili je ovu prodaju odradio veliki prodavač?
Meni izgleda više kao udarac, ne po prstima, nego u bradu!
U INDG će teći med i mlijeko!
Postali smo burek dinica.Trejda se na nekoliko postotaka.
I to je dobro,ali ne sa svim dionicama.
Bitno je da dionica radi.
U INDG teće med i mlijeko!
Miro, daj nam malo objašnjenje trenutne situacije na kupnji i prodaji. Nedostaje nam tvoj kut gledanja na ovo. Ne moraš se ti javiti, može i neki od tvojih alter ega 🙂
Postali smo burek dinica.Trejda se na nekoliko postotaka.
I to je dobro,ali ne sa svim dionicama.
Bitno je da dionica radi.
U INDG teće med i mlijeko!
Želiš li reči da si se zaželio prometa
iz 2007 ?
Miro, daj nam malo objašnjenje trenutne situacije na kupnji i prodaji. Nedostaje nam tvoj kut gledanja na ovo. Ne moraš se ti javiti, može i neki od tvojih alter ega 🙂
Kolega zar ga još ne poznaješ. Miro fula i šefa i stanicu i onda pobjegne u mišju rupu. Tako je bilo na Badelu tako je i na INDG. Netko bi ga trebao pozvati na odgovornost jer nema smisla da i na nekoj trećoj temi trpimo njegovo maltretiranje.
Pocelo ciscenje aska…[emo_smijesak]
Meni izgleda da se tuče po bidu?!?
Meni izgleda da se tuče po bidu?!?
[/quote]
Ćujte, ovdje se više ništa ne zna, ima li više kupnje ili ima li više prodaje.
Tuče li se po bidu ili se tuče po asku.
Je li gotvo ovrha ili nije ( ne zna se koliko su kamate ).
Taman kada pomisliš da se okrenuo trend, tržište te demantira.
Jedino što je sigurno je da ništa nije sigurno.
Osim činjenice da se daju lijepi novci zaraditi, ali i izgubiti, ovisno o tome koliko dugo ste član sindikata i na kojoj ste poziciji u hijerarhiji.
[emo_plazi]
lp
.. da se daju lijepi novci zaraditi, ali i izgubiti, ovisno o tome koliko dugo ste član sindikata i na kojoj ste poziciji u hijerarhiji.
a što je sa slobodnim zidarima jer ipak govorimo o građevini ako sam dobro povezao
[emo_smijeh]
Kupili ste po 110.Prodajte po istoj cijeni.I brokeri moraju živjeti.
Danas su izgleda ušli burek investitori koji žure na izlazak.Sindikalisti,namižete im dasku.
Dosta im je 105,a još bolje 100.
Bez obzira na cijenu dionice u INDG teće med i mlijeko!
Kolega zar ga još ne poznaješ. Miro fula i šefa i stanicu i onda pobjegne u mišju rupu. Tako je bilo na Badelu tako je i na INDG. Netko bi ga trebao pozvati na odgovornost jer nema smisla da i na nekoj trećoj temi trpimo njegovo maltretiranje.
[/quote]
Nema Miro drugih nickova to se može provjerit. Naravno da je posrijedi NAMJEŠTALJKA model kupujem da prodam pa zar mislite zašto je osvanulo toliko naloga na kupnji. Pa zato jer juče nije bilo nikoga i taktika se promijenila sad se provociraju nalozi na kupnji a cilj je jednostavan bitno je PRODATI VIŠE NEGO SE KUPI, kasnije će ti nalozi u mišju rupu. Stvara se privid jake kupnje kako bi se moglo prodati što više pod krinkom OVRHE a prodaju INDG nekrenine dakle Galinec a kupuju mušterije. Kad se sve proda nestati će nalozi na kupnji i što onda.
Nemojte mi samo reći da se nešto dramatično promeijnilo od juče do danas pa je od 8 naloga došlo na 40 naloga na kupnji, interesantno da nema preskakivanja na kupnji već samo se dirigira prodaja koja kako koja mušterija diođe bude nagrađena. Opet navlačenje kao obično, samo druga taktika. Sad Vam je to valjda jasno.